Merhaba önceden bir konu daha açmıştım orda fazla soru sormamıştım şimdi aklıma gelen soruları sormak istiyorum
1)Amazondan Antminer s7 4.73 thashlik asic mineri almayı düşünüyorum Fakat almam durumunda ne gibi sorunlar basima gelebilir?
1)ayrıyeten bilgisayar lazım mı ?
2)Bilgisayar lazımsa sürekli acik mi olmali?
3)Tam olarak anlayamadim hatta linux bilgisayara mi ihtiyacim var makina mi linux?
4)Calculatorlerin verdigi performans asagi yukari dogru mu?
5)Bilgisayara gerekiyorsa bilgisayar ne kadar iyi sistem gereksinimlerine sahip olmali?
6) Ödeme icin direk cüzdan numarasi veriyor ne kadar güvenebilirim?
7) Aleti soguk tutmak icin destekleyici bir ürün almali miyim?
Simdiden teşekkürler
Bu soruların bir çoğu forumda cevaplandı hocam aratsan dahi bulabilir. Ben yinede bildiğim ve hatırladığım kadarıyla yardımcı olayım.
1. Emin değilim net hatırlamıyorum.
2. Bilgisayarın sürekli açık kalmasına gerek yok.
3. Cihazların içindeki donanım linux tabanlı. Bilgisayarın linux olma mecburiyeti yok.
4. Calculatorlerin verdiği bilgi yaklaşık miktar. Pool fee si pool diff i gibi değişkenler var.
5. Bilgisayarın donanımı önemsiz işletim sistemini açabilecek seviyede olması yeterli.
6. Tc no danmı bahsettiniz tam anlamadım. Amazona bizim devlet dairelerimizden daha çok güvenebilirsiniz.
7. Eğer cihazları ağırlayacağınız yer serin, rüzgarlı ve aşırı sıcaklardan çok etkilenmeyecek seviyede ise extra bir soğutucuya ihtiyaç duymazsınız.