En temel nokta kullanılara açılmadan önce kargo ve stok durumunu garantiye alıp 3-4 ay para kazanmamayı göze alıp öyle start vermek lazım .
En temel nokta kullanılara açılmadan önce kargo ve stok durumunu garantiye alıp 3-4 ay para kazanmamayı göze alıp öyle start vermek lazım .
Stoga gerek yok hocam drop shipping yada retail arbitraj denen bi olay var.
Aynen. Geniş kapsamlı e-market yapıldığında bir de stoklarla uğraşmaya kalkılırsa büyük bir maliyet ortaya çıkıyor. Hem mallar için hemde depo masrafı. Kendi markamızı ve en çok satılan bazı malları sürekli stokta tutmak yetiyor. Bu nedenle sadece tedarik üzerine çalışan firmalar var ve bunların sistemleriyle çalışan online stok listesi oluyor. işin burdaki sıkıntısı sürekli stok durumunu incelemek gerekiyor. Her ne kadar her şey otomasyonda olsa da bir iş güzarın biri stokta var gösterip daha sonra ürün sipariş edildiğinde direk müşteriye izahı berbat bir durum. Sabır isteyen bir iş e-ticaret. gittigidiyor, n11, sanalpazar, hepsiburada gibi kurulu pazarları muhakkak kullanmak gerekiyor. Şahsen ben sadece ordan satış yapmaya odaklanmak yerine oraları bir reklam , kendini tanıtma ortamı olarak gibi düşünüyorum ve öyle yapmıştım. Ordan dönen müşterileri kendi web sitemize yönlendiriyorduk. %10 gittigidiyor komisyonu yerine müşteriye bu oranda indirim olan şahsi siteniz daha cazip olabiliyor ama güven sorunu yaşayacak bir müşteri kitlesi her zaman çıkacaktır bu da sizin kurumsal kimliğinize ve tavrınıza bakıyor birazda.