Bence siz gelişi güzel konuşuyorsunuz gelip burada beni küçük düşürüyorsunuz internet ve televizyonda söylenenlere göre 1 gramı 3000$ dır kullanım doz aralığı ise 20-30 gram arasında değişiyor. hadi 10 gram kullanacak desek 30.000$ eder. Ben sallamasyon yazmıyorum, duyduklarım ve gördüklerimi söylüyorum siz anca 20 liraya bonzai paketi satın alabilirsiniz
Arkadaş bu işleri çok iyi biliyormuş, okuduklarım konusunda gerçekten şaşkınım. Kendisine 20 liraya bonzai denilerek fare zehiri satıldığı için bu kafaya geldiğini düşünüyorum. Microgram ile gramı karıştırdığı için de ilkokul terk olduğunu varsayıyorum. Ayrıca bütün bildiklerini televizyondan öğrenmiş olması da bulunduğu sosyo kültürel konumu gösteriyor. Bugünkü sazan avı da böyle geçti, internetin %90'ının trollerden oluştuğu bir kez daha kanıtlandı.
1.Ben çok biliyorum diye bir şey demedim öyle bir iddiamda yok zaten.
2.Tüm bildiklerimi televizyondan öğrendim diye bir şey demedim bunu nereden çıkardınız ? internet ve televizyon dedim ikisi farklı şeyler.
3.Bilgi edinme mecraları insanların sosyo kültürel konumlarını belirleyen bir unsur değildir.
3.konuda mikrogram kelimesi bile geçmedi bile ikisini karıştırdığımı da nereden çıkardınız.
4.Varsayımlarınız berbat, ilkokul terk değilim son sınıf okuyorum.
5.Ben sadece toplum geneline hakim olan bir bilgiyi söyledim doğru veya yanlış olduğunu gidip bir torbacıya sormadığınız sürece öğrenemezsiniz yani sazan avı falan yaptığım yok neden böyle bi şey yapayım ki ?
7.internetin %90'nın troll olduğunu kanıtlayan şey(ler) ne ?
ayrıca;
gramın milyonda biri mikro gramdır
dediğinize göre mikro gramı 20₺ den adam 1 gram almaya kalksa 200.000.00₺ eder size göre bu rakam pahalı değil galiba! anladım...