Bitcoin Forum
December 05, 2016, 08:38:05 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: mt gox to Bitcoin client - noob question  (Read 2172 times)
tiptopgemdotcom
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1204


fine gemstones and jewelry directly to you


View Profile
June 11, 2011, 07:17:44 AM
 #21

anyone???
1480927085
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480927085

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480927085
Reply with quote  #2

1480927085
Report to moderator
1480927085
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480927085

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480927085
Reply with quote  #2

1480927085
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480927085
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480927085

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480927085
Reply with quote  #2

1480927085
Report to moderator
jamoes
Member
**
Offline Offline

Activity: 89


View Profile
June 11, 2011, 07:23:20 AM
 #22

Try running this command to launch bitcoin:

Code:
bitcoin -addnode=69.164.218.197 -addnode=64.22.103.150 -addnode=173.242.112.53 -addnode=178.79.147.99 -addnode=184.106.111.41 -addnode=91.85.220.84 -addnode=173.224.125.222 -addnode=86.5.50.90 -addnode=178.255.199.86

I believe that the IRC channel which is used to find peers can fill up, and this command will manually assign you peers instead.
tiptopgemdotcom
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1204


fine gemstones and jewelry directly to you


View Profile
June 11, 2011, 07:46:32 AM
 #23

It says "windows can not find bitcoin".  I did start menu, run, and pasted your code in.  Correct?
tiptopgemdotcom
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1204


fine gemstones and jewelry directly to you


View Profile
June 11, 2011, 08:27:21 AM
 #24

Might there be another client that I can try?
jamoes
Member
**
Offline Offline

Activity: 89


View Profile
June 11, 2011, 08:41:23 AM
 #25

If you're running window, you can try:

Code:
"c:\Program Files (x86)\Bitcoin\bitcoin.exe" -addnode=69.164.218.197 -addnode=64.22.103.150 -addnode=173.242.112.53 -addnode=178.79.147.99 -addnode=184.106.111.41 -addnode=91.85.220.84 -addnode=173.224.125.222 -addnode=86.5.50.90 -addnode=178.255.199.86

You may need to remove the `(x86)` or change the drive letter depending where you've installed bitcoin.
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!