Bitcoin Forum
December 06, 2016, 02:20:42 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: Trying to figure out how to CrossFire my GPUs HELP!!  (Read 1746 times)
aznsniper911
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 36


View Profile
June 10, 2011, 09:12:47 AM
 #21

im not sure i know how to do that.  would that restore process be through the boot-up access or some other way?
I use to have the same board and for the love of me I can't remember the settings in it! It is an option in the BIOS to restore defaults or something similar like that near where you save the bios settings. Yes it will reset everything including boot-up order. There is also something else, look around and see if you find any setting for PCI-E slots.
1481034042
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481034042

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481034042
Reply with quote  #2

1481034042
Report to moderator
1481034042
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481034042

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481034042
Reply with quote  #2

1481034042
Report to moderator
1481034042
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481034042

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481034042
Reply with quote  #2

1481034042
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481034042
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481034042

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481034042
Reply with quote  #2

1481034042
Report to moderator
1481034042
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481034042

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481034042
Reply with quote  #2

1481034042
Report to moderator
CoolHand144
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 37


View Profile
June 10, 2011, 09:43:54 AM
 #22

i restored the bios to defaults and it still wont boot up.  I tried it like that with and without the monitor plugged in twice and with 2 different ones.  Anything else anyone can think of to do?
Thanks for all your help!

aznsniper911
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 36


View Profile
June 10, 2011, 09:51:36 AM
 #23

i restored the bios to defaults and it still wont boot up.  I tried it like that with and without the monitor plugged in twice and with 2 different ones.  Anything else anyone can think of to do?
Thanks for all your help!
Was there any thing in the BIOS for the second PCI-E Slot or anything for it. I swear there was something about it before. Also look at the slot, any debris in it?
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!