Cześć ludzie! Jestem dev Billary i dzięki za kasie mój monety!
Tylko ostrzeżenie to zostało przetłumaczone z Google Translate, więc jeśli przypadkowo powiedzieć "Lubię uprawiać seks z psami" czy coś takiego, proszę zrozumieć, że to nie moja wina;)
Chciałem tylko niech chłopaki wiedzą, że naprawdę doceniam aktywny udział innych społeczności językowych na BitCoinTalk, Billary jest globalnym monety nie tylko dla USA;) Rzeczywiście nie jestem nawet amerykański, jestem z Kanady.
Z wszystkich ostatnich strasznych monet którzy użytkownicy scam z fałszywych obietnic i kłamstw, chciałem stworzyć uczciwą solidną platformę do budowania dalej. Moja żona i ja jesteśmy twórcami monety (ona ma większość kodowania, jestem menadżerem publicity) i nigdy nie będzie fałszywych obietnic, albo twierdzą, że jesteśmy na skraju "next big przełom" w blockchain technologii czy to po prostu kłamie.
Krok 1 było stworzenie stabilnej platformy z uczciwego i otwartego oprogramowania, a następnie zbudować na tym. I wierzę, że udało nam się osiągnąć. Wszystkie nasze usługi (grupy, wymiany, blok Explorer, www, przetłumaczony SSN) to i działa idealnie, więc jesteśmy bardzo podekscytowani, że miał udany start.
Mamy plany na przyszłość Billary, ale bierzemy innego podejścia niż w przypadku innych monet. Zamiast się wszystkim podekscytowany stara się utrzymać wartość monety się przez kilka miesięcy w czasie, nie zamierzamy ogłosić niczego, dopóki nie skończy. Mamy ambitne pomysły i szczerze nie jesteś pewien, czy 100% będą pracować, więc jesteśmy w procesie zatrudniania zewnętrznego dewelopera, aby dać nam drugą opinię na temat, czy nasz plan jest w ogóle możliwe.
Jeśli masz jakieś pytania lub uwagi, prosimy o prywatną wiadomość mnie osobiście w swoim ojczystym języku, a zrobię co w mojej mocy, aby odpowiedzieć za pomocą Google Translate.
Witamy w społeczności