evet whatsaptan ve emailden fiyat ve bitcoin alabilirsiniz :
0542 434 38 71 bitcoinci whatsapp numarası
email :
info@bitcoinci.comBitcoinci.com yayında . Artık herkes rahatlıkla Bitcoin alıp satabilecek . Detaylar için
info@bitcoinci.com dan veya 0542 434 38 71 nolu whatsapp tan iletisime gecin .
Hocam hızlı ve güvenli kazanç, bitcoin üretimi , bitcoin fabrikası tam olarak nedir?
yan sanayi .d, o değil watzaptan fiyat alsak sizde satıyor musunuz btc?
arkadaslar sirket yok . bitcoin sirketlere merkezi yapılara karsı .
hedef kitlesi belli derken hedefimiz tüm bitcoin kullanıcıları , bitcoine ihtiyacı olan , bitcoin alım-satım-yatırım yapan kisiler .
sirketler - merkezi yapılar cogu zaman gozboyar , piyasayı gelistirecegine sadece kendine calısır , piyasa sektor , yani bitcoin umrunda degildir .
onun icin su anda sirkete karsıyız . saglam bir ekiple yola devam ediyoruz .
site ucretsiz yapıldı . ı bahsettiginiz linkler kullanılan temanın eski linkleri dalga gecilecek bisey yok ortada .
zaten amac ciddi bitcoin alıcıları . dalga gecen kisileri hedeflemiyoruz .
bitpazarı sen once bi proje ortaya koy ondan sonra cop proje diye yorum yap .
su anda piyasadaki tum bitcoin borsalrı firmaları ki sayıları az anket yap bu isme , projeye sahip olmak isterlerdi .
cop degil yani , piyasadaki tum bitcoin isimlerinden projelerinden daha saglam bir proje ancak su an tam anlamıyla gelismemis bi proje .
bitpazarı yorumuna ek olarak diyelim ferrarinin uretim asamasındaki iskeletini gorsen aynı duyguları hissedip yorumları yapabilirsin . bu ne ya cop bi proje cop bi araba gibi . ancak sonuca , islevine bakmak gerek .
destek olanlara olacak olanlara simdiden tesekkurler . sacma sapan , sırf olumsuz olsun diye yorum yapacaklara ise aman burada yapmayın onu bicok konu baslıgı var gidin orda yapın .
ben amator ruhla , amac ve oncelik bitcoin sektorunun gelisimine katkı olarak bu isi yapmak istiyorum .