Herkes soğudu benden bir anda valla
Bunu sen yaptın hocam,
ilk fonda güzel kar dağıttın akabinde ilgi arttı. Sonra baktın işi kıvırıyorsun zararı üstlenirim ama karın yarısı benim dedin millet onada peki dedi. Sonra dedin ki niye millete kazandırıyorum siz bana aylık %7 ile borç vermiş gibi olun ben kazanayım dedin
gene bir şey demedik tamamdır hakkıdır adam iyi trader helal olsun dedik.
Tutup bu sefer konu dışında piyasa yoklaması yapmaya kalktın milletin kafası karıştı. Gene benden destek var ama genelin desteğini kaybetmenin sebepleri bunlar işte.
Hocam 3 ayda yüzde 600 büyüdük, bu kadar yeter dedim, aylık yüzde 7 de fena bir rakam değil aslında, herhalde daha da arttırmak lazım faiz oranını, ne dersiniz?
Reel para olarak baktığımızda aylık %7 yi hiç bir banka vermiyor bu doğru ancak millet görüyor parayı ne şekilde katladığını. dolayısı ile %7 katılımcıların gözüne küçük göründü.
Bana sorarsan ikinci fondaki gibi yapmaya devam etmelisin. ana para koruması ve karın yarısı trader'ın uygulaması bence içlerinde en adilane olanı idi.
Hatta ben senin motivasyonunu artırmak için belli bir orandan sonra tüm kar senin olsun önerisi de getirmiştim hatırlarsan.
bence 10 haziran - 10 ağustos 2 aylık bir fon yapalım. arada ödeme olmasın.
minimum katılım tutarı 50 mbtc
maksimum katılım tutarı 1 btc
minimum fon büyüklüğü 5 BTC olsun.
ana para koruması olsun.
%200 ün üstündeki tüm kar senin olsun. (misal 3BTC katladın 15 BTC yaptın. maksimum 6 BTC dağıtacaksın fonun sonunda.)
İnsanlar yazın çok vakit ayırmaz, kripto-para sektörü de yazın daha sakin olur, dediğiniz mantıklı, ancak ben bahsi biraz daha arttırmak istiyorum kendi adıma, misal her bir yatırımcının ana parası 3 katına çıktı, ondan sonrası benim olsun, onun haricinde yarı-yarıya paylaşım modelini tekrar uygularım.
O vakit konusunu açıyorum bu fonun, bono konusu aynı şekilde devam edecek, sadece needmoney yatırım yaptı zaten 0.5 btc kadar.
İsterse buraya aktarırız onun yatırımını da.
Fikirlerin için sağol sayın hocam