bobmarley650 (OP)
Legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
|
|
April 25, 2016, 05:26:17 PM Last edit: March 01, 2017, 06:31:04 AM by bobmarley650 |
|
Başlangıç için şu anki fonun bitim tarihini seçtim. Altcoin piyasası çok hareket etmiyor. Yatırılan paralar biraz daha büyüdüğü için daha az riskli işlemler yapacağım. Bunun neticesinde sabit getiri sunmaya karar verdim. Bu fona iyi bir katılım olursa sonraki fonun vadesi daha uzun olacak.
Yaklaşık üç hafta için size sunduğum faiz oranı %10'dur.
Minimum katılım: 0.1 BTC Maksimum katılım: 10 BTC Minimum Fon Büyüklüğü: 3 BTC Maksimum Fon Büyüklüğü: 10BTC
Yatırım Adresi: 1KaTN7aaPy4TbDGLf8mX7xkBFgtDFBkdtQ
Teşekkürler
needmoney: 218 mBTC ödendi mhanbostanci: 200 mBTC ödendi thinkinger: 134 mBTC ödendi kenanzz: 132 mBTC ödendi Zz: 100 mBTC ödendi guwera: 590 mBTC ödendi aspor: 700 mBTC ödendi
Toplam Tutar: 2074 mBTC
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
April 25, 2016, 05:31:40 PM |
|
Başlangıç için şu anki fonun bitim tarihini seçtim. Altcoin piyasası çok hareket etmiyor. Yatırılan paralar biraz daha büyüdüğü için daha az riskli işlemler yapacağım. Bunun neticesinde sabit getiri sunmaya karar verdim. Bu fona iyi bir katılım olursa sonraki fonun vadesi daha uzun olacak.
Minimum katılım 0.1 BTC Maksimum katılım yoktur. Minimum Fon Büyüklüğü: 3 BTC Maksimum Fon Büyüklüğü: 10BTC
Teşekkürler
11 BTC ile katılmak istesem nolacak? Hangi kural geçerli olacak? Maksimum katılım yoktur mu yoksa maksimum fon büyüklüğü mü?
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
April 25, 2016, 05:41:41 PM |
|
Minimum katılım 0.1 BTC Maksimum katılım yoktur. Minimum Fon Büyüklüğü: 3 BTC Maksimum Fon Büyüklüğü: 10BTC
Teşekkürler
11 BTC ile katılmak istesem nolacak? Hangi kural geçerli olacak? Maksimum katılım yoktur mu yoksa maksimum fon büyüklüğü mü? sen hele 11 btc yi yollada, bi çözüm yolu bulunur
|
|
|
|
bobmarley650 (OP)
Legendary
|
|
April 25, 2016, 05:41:44 PM |
|
Teşekkürler
11 BTC ile katılmak istesem nolacak? Hangi kural geçerli olacak? Maksimum katılım yoktur mu yoksa maksimum fon büyüklüğü mü? 11 BTC ile katılmak isterseniz ilk kural Çakır hocam
|
|
|
|
semihyesilyurt
|
|
April 25, 2016, 05:42:52 PM |
|
Teşekkürler
11 BTC ile katılmak istesem nolacak? Hangi kural geçerli olacak? Maksimum katılım yoktur mu yoksa maksimum fon büyüklüğü mü? bug avcısı cakir
|
|
|
|
xsentus
Legendary
Activity: 1301
📌 peerguess.com 📌
|
|
April 25, 2016, 06:40:05 PM |
|
bu fon nerede kullanılacak ve zarar olursa kim karşılayacak ?
|
|
|
|
bobmarley650 (OP)
Legendary
|
|
April 25, 2016, 06:42:02 PM |
|
Yüzde 10 getiri garantidir. Trading şimdilik.
|
|
|
|
xsentus
Legendary
Activity: 1301
📌 peerguess.com 📌
|
|
April 25, 2016, 06:46:16 PM |
|
Yüzde 10 getiri garantidir. Trading şimdilik. çok iyi getiri ben katılabilirim, gözüküyor ama bir garantör v.b. var mı acaba ? aracı kefil v.b. ? daha önce yapanlar oldu zarar edip, zararları cepten ödeyerek fonları kapadılar çünkü.
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
|
|
April 25, 2016, 06:48:24 PM |
|
Teşekkürler
11 BTC ile katılmak istesem nolacak? Hangi kural geçerli olacak? Maksimum katılım yoktur mu yoksa maksimum fon büyüklüğü mü? aasdsa bunu bende düşündüm la
|
|
|
|
bobmarley650 (OP)
Legendary
|
|
April 25, 2016, 06:51:25 PM |
|
Yüzde 10 getiri garantidir. Trading şimdilik. çok iyi getiri ben katılabilirim, gözüküyor ama bir garantör v.b. var mı acaba ? aracı kefil v.b. ? daha önce yapanlar oldu zarar edip, zararları cepten ödeyerek fonları kapadılar çünkü. Garantör benim, belki güvenlerini iletenler de olur forumdan, daha önceki fonlarım hep karla kapandı, bakabilirsiniz Alternatif-kripto paralar bölümünde
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
April 25, 2016, 07:53:46 PM |
|
bob beni şimdiden yaz yeni fona Üstüne biraz daha ekleyeceğim kısmetse
|
|
|
|
xRaVeNx
Legendary
Activity: 980
Merit: 1011
|
|
April 25, 2016, 08:01:21 PM |
|
Beyler Bende fona girmek istiyorum. İmza gelirimi basıcam fakat Buhafta aldığım ve birdahaki haftaya alacağım imza geliri minimum katılımı desteklemiyor. Blockchain den de ana hesaplarımı kurataramazsam bana 0.030 Btc kadar destek çıkabilecek olan var mı ? Veyahut @bobmarley650 benim 0.07 Btc miktarımı kabul edebilir misin ?
Not: Ayın 8 ine kadar durumum ne olur bilmiyorum fakat yazmak istedim.
|
|
|
|
bobmarley650 (OP)
Legendary
|
|
April 26, 2016, 08:26:18 PM |
|
Beyler Bende fona girmek istiyorum. İmza gelirimi basıcam fakat Buhafta aldığım ve birdahaki haftaya alacağım imza geliri minimum katılımı desteklemiyor. Blockchain den de ana hesaplarımı kurataramazsam bana 0.030 Btc kadar destek çıkabilecek olan var mı ? Veyahut @bobmarley650 benim 0.07 Btc miktarımı kabul edebilir misin ?
Not: Ayın 8 ine kadar durumum ne olur bilmiyorum fakat yazmak istedim.
Borç için konu açarsınız hocam, olmazsa kabul ederim ben
|
|
|
|
kenanzz
Legendary
Activity: 1036
|
|
April 26, 2016, 09:56:52 PM |
|
Diğer altcoin fonundan gelecek olan coinlerimi buraya aktarabilirmiyiz yine?
|
|
|
|
bobmarley650 (OP)
Legendary
|
|
April 27, 2016, 05:52:32 AM |
|
Para sizin paranız, tabi ki
|
|
|
|
needmoney
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
|
|
April 27, 2016, 07:46:05 AM |
|
Para sizin paranız, tabi ki Ben de diğer fondan gelecek parayı aktaracağım ayrıca ekleme yaparım belki de .
|
|
|
|
bobmarley650 (OP)
Legendary
|
|
April 27, 2016, 08:49:42 PM |
|
Para sizin paranız, tabi ki Ben de diğer fondan gelecek parayı aktaracağım ayrıca ekleme yaparım belki de . Tabi hocam bekliyorum
|
|
|
|
thinkinger
|
|
April 28, 2016, 08:08:17 PM |
|
dostum beni de yazıver. eski fonu yine bujraya devredicez bitince.
|
|
|
|
bobmarley650 (OP)
Legendary
|
|
May 07, 2016, 10:02:12 AM |
|
dostum beni de yazıver. eski fonu yine bujraya devredicez bitince.
hocam devredelim mi?
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
May 07, 2016, 11:22:20 AM |
|
Ben altcoin fonundan kazancımı istiyorum. ödeme adresi aşağıda. 100 mbtc ile kaılıyorum.
19Aw9JN3ypHDrd9AA1LyYJjaTWHHGDhhDP
|
|
|
|
|