ekiller (OP)
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1166
LLP Programming & Electronics
|
|
May 05, 2016, 04:29:08 PM |
|
Selamlar, ethereum conleri hangi sitelerde bozdurabilirim? Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Hangisini kullanmak daha karlıdır?
Ayrıca, direk paypala TL yada USD olarak gönderim yapan var mı bozdurup?
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
May 05, 2016, 04:33:03 PM |
|
camiyi dönünce sağda ercan bakkal var onda bozdurursun. küsüratı sakız olarak ödüyor ama.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
ekiller (OP)
Legendary
|
|
May 05, 2016, 04:38:03 PM |
|
camiyi dönünce sağda ercan bakkal var onda bozdurursun. küsüratı sakız olarak ödüyor ama.
Eyvallah
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
May 05, 2016, 04:47:12 PM |
|
Btc-e,poloniex,bittrex vs hangisini kullanacaksan cüzdanına aktarıp btc olarak bozuyorsun bozdurduğun btc bakiyeni btcturke atıyorsun banka hesabına çekiyorsun bu kadar basit.
|
|
|
|
ekiller (OP)
Legendary
|
|
May 05, 2016, 04:48:43 PM |
|
Btc-e,poloniex,bittrex vs hangisini kullanacaksan cüzdanına aktarıp btc olarak bozuyorsun bozdurduğun btc bakiyeni btcturke atıyorsun banka hesabına çekiyorsun bu kadar basit.
Çok teşekkürler.
|
|
|
|
RoyaLunique
|
|
May 05, 2016, 06:17:38 PM |
|
Çok teşekkürler. BTCTURK her transferde 5tl fee alıyor dikkat et
|
|
|
|
emrek
|
|
May 05, 2016, 08:02:45 PM |
|
Hangi coin olursa olsun, O coinin işlem yaptığı siteleri görmek için coinmarketcap adlı siteyi kullanabilirsin. Bu sitede, istediğin coini seçtikten sonra Markets yazısına tıklayınca o coinin işlem gördüğü tüm siteleri sıralıyor. Böylece o coinin en çok işlem gördüğü siteyi ve coinin hangi sitede kaç Dolar veya BTC ettiğini görebilirsin.
|
|
|
|
bobmarley650
Legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
|
|
May 05, 2016, 08:08:13 PM |
|
cakir böyle yazınca eline ne geçiyor anlayamıyorum, insanlara yardımcı olmak varken neden böylesin?
|
|
|
|
alpsea
Copper Member
Hero Member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
|
|
May 05, 2016, 08:44:38 PM |
|
Çok teşekkürler. BTCTURK her transferde 5tl fee alıyor dikkat et 5tl vermemek için topu olarak çek. En azindan 5-10 eth veya ihtiyacin olunca çek. 1eth için 3te 1 komisyon verme üzer
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
May 06, 2016, 06:26:21 AM |
|
cakir böyle yazınca eline ne geçiyor anlayamıyorum, insanlara yardımcı olmak varken neden böylesin? Okurken rahatsız oldum cidden. öyle soruya böyle cevap
|
|
|
|
kriptopara
Member
Activity: 112
Merit: 10
|
|
May 15, 2016, 11:43:44 AM |
|
tl olarak bozdurmak istersen yardımcı olurum ancak yuzde 10 alırım . satarken de yuzde 10 yuksege satarım .
|
|
|
|
beyinsi
|
|
May 15, 2016, 02:18:14 PM |
|
tl olarak bozdurmak istersen yardımcı olurum ancak yuzde 10 alırım . satarken de yuzde 10 yuksege satarım .
Çakala bak arkadaş...
|
|
|
|
ekiller (OP)
Legendary
|
|
May 15, 2016, 04:33:43 PM |
|
Hangi sitede bozdurabilirim diye sordum, kime bozdurabilirim demedim. Banker Bilo
|
|
|
|
kriptopara
Member
Activity: 112
Merit: 10
|
|
May 19, 2016, 02:08:26 AM |
|
niye cakal olayım ki . herkes ozgurdur . kimseye zorla kafasına silah dayayıp islem mi yaptırıyorum ? tl olarak bozdurmak istersen yardımcı olurum ancak yuzde 10 alırım . satarken de yuzde 10 yuksege satarım .
Çakala bak arkadaş...
|
|
|
|
rikudou
|
|
June 13, 2016, 08:40:07 AM |
|
shapeshift.io dan ethereumlarınızı btc'ye çevirip btcturk'e göndererek ordan çekebilirsiniz.
ben eth alırken kullandıydım siteyi, ordan biliyorum.
|
|
|
|
|