cakir hocam bunda bir sifre mi sakli
1 punto mu bu>?
"Şöyle konular açarken telefonun işletim sisteminden falan bahsedin bari, sonra kalmayın böyle..."
Şifre değil bu, sert bir serzeniş.
biz müneccim değiliz sonuçta, hangi telefonu kullandığını vs bilmemiz mümkün mü?
Eğer birisi bir konuda destek almak istiyorsa, o konuyla ilgili soracağını detaylandırması gerekir, yoksa 3310 diye dalga geçeriz...
peki bitcoin çekirdeğini kullanırsak cüzdan olarak , router ayarını nasıl yapacağız ve şu inen şeylerin daha az yer kaplamasını nasıl sağlayacağız
Sanırım Bitcoin Çekirdeğinin Senkron Olması İçin 60-70 GB Civarı Bir Veri İndirmeniz Gerekecek.
Senkronizasyon Olmayan (Dosya İndirmeyen) Masaüstü Uygulaması Olan, Multibit Classic Programını Kullanabilirsiniz.
Tabii ki İllaha Bitcoin Çekirdeğini Kullanacağım Derseniz ve Adil Kullanım Kotalı İnternet Kullanıyorsanız, 1 Aylık Kotanızı Bu İşe Ayırın.
Saygılar.
dosyayı indirmekle bitiyor mu iş zaten bu cüzdanı kullanabilmek için tümünü indirmemiz gerekiyor yoksa hesaba btc aktarımı yapılamıyor diye duydum.Onun dışında ağda verimli olarak onay işlemlerini yapmak için ek bir ayar yapıyomuyuz onu soruyorum ?
Kim diyor o işlem yapılamazı?