markandum
Member
Activity: 266
Merit: 10
|
|
January 04, 2018, 03:40:51 PM |
|
revaçta olan ciddi artan coinleri ben tehdit olarak görüyorum doğrusu. Bana göre olması gereken şey henüz fazla yükselmemiş olan altcoinlerden seçmektir.
|
|
|
|
nogoodcoin
|
|
January 04, 2018, 03:42:36 PM |
|
Başlangıçta konuyu açan arkadaş 10 bin TL'lik yatırım içni sormuş ancak sonrasında forum için kült bir konuya dönüştü bana kalırsa bu aralar düşük fiyatlı sağlam arkası olan coinlere yatırım yapılaibilir
|
|
|
|
markandum
Member
Activity: 266
|
|
January 04, 2018, 03:56:51 PM |
|
Başlangıçta konuyu açan arkadaş 10 bin TL'lik yatırım içni sormuş ancak sonrasında forum için kült bir konuya dönüştü bana kalırsa bu aralar düşük fiyatlı sağlam arkası olan coinlere yatırım yapılaibilir
mesela hangileri sizce uygun bende kendim için bu söylediğiniz tarza uygun altcoinler arıyorum ama çoğu uçtu gitti uçmayanlarda kötü projeye sahip olabilir.
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2702
Merit: 1571
|
|
January 05, 2018, 02:29:09 AM |
|
Şu anda aşırı boğa piyasası varken altcoinlerden başka bir şeye yatırım yapılmaz. Bu piyasa durulana kadar paranızı katlamalısınız. Haftada 2 kez %100 yapan coin denk getirebilme potansiyeli var, öyle bir piyasadayız.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
Mali.sak
Member
Activity: 238
|
|
January 05, 2018, 11:15:09 AM |
|
Bitcoine yatirim yapmanin tam zamani hatta geciyor bile bence vakit kaybetmeden bitcoin alin derim.
|
|
|
|
blablablabla
|
|
January 05, 2018, 02:16:20 PM |
|
Alt coinlere yatırım ve yapma zamanı bugünkü büyük düşüşten sonra fiyatı ucuzlayan altcoinleri alıp hesablı bekleyen insanlar güzel paralar kazanacaklar.
|
|
|
|
various
|
|
January 05, 2018, 02:20:08 PM |
|
İlk 5'te ki 5 coinde yatırım için herzaman açık bana sorarsan hele ki bitcoin 13k lardan alış yapabilirsin biliyorsun 20k'ları gördü tekrar görmesi sorun değil
13k lardan bitcoin alsaydın şuan %20 kardaydın 2 milyarın cepteydi. Bu piyasada aslında kazanmak çok kolay sadece sabırlı olacaksın coinler zaten diplerde uzun süre alış imkanı sunuyor
|
|
|
|
georgemamat
Member
Activity: 476
Merit: 75
|
|
January 05, 2018, 05:20:35 PM |
|
En mantıklı yatırım aracı belki fizii altın gibi görünebilir. Ancak kar marjı açısından bu piyasayı biraz öğrendikden sonra kripto piyasa daha mantıklı gelebilir.
|
|
|
|
thetis
|
|
January 05, 2018, 05:44:47 PM |
|
bitcoin alıyorsun dostum sonra kapatıyorsun gözünü 7 ay kadar sonrasında aç gözünü gör kazancını. bu yıl harika geçecek bitcoin için.
|
|
|
|
georgemamat
Member
Activity: 476
Merit: 75
|
|
January 06, 2018, 05:09:16 AM |
|
Üstad bize laf düşmez ancak bende bitcoin taraftarıyım. Yada altlara pusu atılabilir. Btc altları silkeledikçe toplamak lazım kademeli alım yani. Zaten neredeyse kar kesin gözüyle baklır maksimize etmek mesele.
|
|
|
|
cazador
Member
Activity: 69
"Highest ROI crypto infrastructure"
|
|
January 07, 2018, 12:12:13 AM |
|
altcoinlere yatırım yapabilirsin bir cok alternatıf var ama saglam olsun diyorsan sana onerebilecegim etherum derım, cok net bı sekılde yukselısını surdurecektır, btc den sonra en saglam kale, hatta su anda btc dekı dalgalanmadan en az etkılenen coınlerden
|
|
|
|
Distraction
|
|
January 07, 2018, 06:50:51 AM |
|
Uzun süredir altcoin piyasası kan ağlıyordu o sıralar altcoinlere yatırım yapılabilir diye tavsiye verebilirdim.Ama şuan altcoin piyasaları çok yükseldi herhangi bir olumsuzlukta eski haline geri dönebilir piyasa.
|
|
|
|
The Management
|
|
January 07, 2018, 09:36:23 AM |
|
Öncelikle Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Ayın 15'inde GUP'un airdrop'u var. Her bir GUP için bir coin vereceklerdi unuttum ismini. NXT gibi pumplanacağını düşünüyorum. Ben 8050'den almıştım 10bine çıkmıştı sonra btc sayesinde 7700 civarlarına düştü. Şuan alınabilir.
HSR ise şu sıralar çok durgun geliyor gözüme. Gerek twitter da gerekse diğer yerlerde ismini çok duyuyorum. 170'den girmiştim btc sayesinde şu an 142 civarlarında. Ben 330-350 civarlarını hedefliyorum.
Bunun yanında çok düşük bir oranda MCO saklıyorum. Sadece grafiği hoşuma gittiği için (orta vadeli)
|
|
|
|
cabbarlana
Full Member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
|
|
January 09, 2018, 03:07:20 AM |
|
Ripple riskli diye düşünüyorum. Elbette hepsi riskli ancak zec eth yada dash piyasanın gediklilerinden bu fiyatlara geleceklerini nerdeyse 8-9 ay önceden görebiliyorduk.
|
|
|
|
tartibaya
|
|
January 09, 2018, 04:32:46 AM |
|
Trade gerçekten zor iş bence. Sürekli günceli de takip etmek lazım. Airdrop olayı patlamıştı bir ara şimdide. Coin tutana airdrop dönemi gelebilir. Suni hareketler ancak piyasayı etkiliyorlar.
|
|
|
|
grcnn
Member
Activity: 448
Merit: 11
|
|
January 09, 2018, 04:37:29 AM |
|
Bitcoin artık arttı ripple de öyle eğer mantıklı olursanız altcoin herzaman daha iyi alternatifdir iota neo waves bunların projeleri çok iyi
|
|
|
|
virtfund
|
|
January 09, 2018, 09:06:59 AM |
|
Alt coinlerin fiyatı oldukça düştü, bugün altcoin yatırımı yapılabilir.
|
|
|
|
Atumn
|
|
January 09, 2018, 09:17:08 AM |
|
Her zaman amiral gemisi bitcoine yatırım yapmayı tavsiye ederim.
|
|
|
|
Jhonkar
Member
Activity: 522
Merit: 13
|
|
January 09, 2018, 09:34:09 AM |
|
şu konuyu açan arkadaşın 10 bin TL'si ne oldu haberi olan var mı?
|
|
|
|
madcoin
|
|
January 09, 2018, 09:34:57 AM |
|
Kimse bilmiyor hergün bir haber piyasaya yön veriyor.
|
|
|
|
|