Stabil çalışan günlük olarak öyle güzel bir rakam getirmezse, deblue herhalde o programı satma işinde çalışıp yine de harcadığım emeğin karşılığını almamı sağlar. Ne zaman baksam 5-10 kuruşluk arbitraj farkı görüyorum en az. Bu da en az. Stabil çalışan bir sistem kazandırdığına deymez denecek seviyede olsa da kurup kuruş kuruş toplamak isteyen yüzlerce kişiye satılabilecek bir ürün olarak kullanılabilir.
Burada herkes hazır yeme derdinde sanırım. api kodları konusunda kimsenin fikri yoksa, soruyu sormadım sayın. Tek tek apileri incelemek gerek demek.
ne diyorsun anlamadım yaz da gör madem, arkadaşım bi kere mantıken bir işten para kazanacaksan o işin özel bir iş olması lazım apisi olan işle çok fazla para kazanamazsın, sürekli arbitraj farkı görüyorum diyorsun komisyonları falanda ekliyor musun buna 3 günlük 5 günlük piyasa olsa eyvallah diyecez bu sektörde bulunan adamların çoğu senin o inceleme yapıp öğreneceğiz dediğin apileri 0 dan uyarlayacak düzeyde.
Tek tek apileri incelemen bittiği zaman biz api kodları konusunda fikri olmayan kimseleri de deneyim ve tecrübelerinle aydınlatırsan seviniriz.