mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
August 17, 2016, 06:19:26 AM |
|
Bugün mü yoksa? 938...
bence imzana i love you teymos yazana kadar yapmayacaklar
|
|
|
|
dukeneptun
Legendary
Activity: 1064
Merit: 1000
|
|
August 17, 2016, 09:08:50 AM |
|
Potaya girdik sanırım, biz de şansımızı deneyelim.
|
|
|
|
pandacoin
Legendary
Activity: 1554
|
|
August 30, 2016, 03:54:32 PM |
|
952'de olur.
|
|
|
|
redhack
Legendary
Activity: 1865
Merit: 1020
|
|
August 30, 2016, 05:06:07 PM |
|
Gözlemlediğim kadarıyla ne kadar dandik üyelik varsa erken Legendary olmuşlar. Forumdaki önemli üyeler ise hep geç Legendary olmuş. O yüzden bu durumu çok fazla kafaya takmamak lazım.
|
|
|
|
cakir (OP)
Legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
August 30, 2016, 05:55:53 PM |
|
Gözlemlediğim kadarıyla ne kadar dandik üyelik varsa erken Legendary olmuşlar. Forumdaki önemli üyeler ise hep geç Legendary olmuş. O yüzden bu durumu çok fazla kafaya takmamak lazım. dandik sensin legend de sana girsin
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
August 30, 2016, 05:59:05 PM |
|
Gözlemlediğim kadarıyla ne kadar dandik üyelik varsa erken Legendary olmuşlar. Forumdaki önemli üyeler ise hep geç Legendary olmuş. O yüzden bu durumu çok fazla kafaya takmamak lazım. dandik sensin legend de sana girsin Büyüksün çakır abi
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
|
|
August 30, 2016, 06:01:59 PM |
|
Gözlemlediğim kadarıyla ne kadar dandik üyelik varsa erken Legendary olmuşlar. Forumdaki önemli üyeler ise hep geç Legendary olmuş. O yüzden bu durumu çok fazla kafaya takmamak lazım. dandik sensin legend de sana girsin Büyüksün çakır abi Forumun ağası , idolüm
|
|
|
|
redhack
Legendary
|
|
August 30, 2016, 06:34:40 PM |
|
Senin için dememiştim, genel görünüşten bahsetmiştim ama sen de çok erken oldun evet. Burada görüldüğü gibi gereksizler genelde başta toplanmış. Tabi iki tarafın da istisnaları var, shorena ve Lauda gibi. name act prob. redsn0w 784 hit it shorena 812 hit it EcuaMobi 826 hit it TheNewAnon135246 840 hit it koshgel 854 hit it devthedev 868 hit it minifrij 896 hit it tspacepilot 924 hit it Blazed 924 hit it alani123 938 hit it Mitchełł 952 hit it EAL 952 hit it notlist3d 952 hit it OnkelPaul 966 hit it xetsr 966 hit it qwk 994 hit it Lauda 994 hit it defaced 1008 hit it Lincoln6Echo 1013 hit it mprep 1022 hit it mcb1221 1022 hit it
|
|
|
|
ingiltere
Legendary
Activity: 3164
Merit: 1537
BITCOIN
|
|
December 21, 2016, 03:35:21 AM Last edit: December 22, 2016, 03:23:51 PM by ingiltere |
|
Bakalım sıra bize geldi mi? Edit: Gelmiş, 868'de Legendary oldum.
|
Professional gambling analyzer / Signature space for rent
|
|
|
huzurkan
|
|
December 21, 2016, 04:35:23 AM |
|
Hayırlı olsun
|
|
|
|
|
,gaaaaaaaagaaaaaaaaaaaaagaaaaaaaag, ,aP8b _,dYba, ,adPb,_ d8Ya, ,aP" Yb_,dP" "Yba, ,adP" "Yb,_dP "Ya, ,aP" _88" )888( "88_ "Ya, ,aP" _,dP"Yb ,adP"8"Yba, dP"Yb,_ "Ya, ,aPYb _,dP8 Yb ,adP" 8 "Yba, dP 8Yb,_ dPYa, ,aP" YdP" dP YbdP" 8 "YbdP Yb "YbP "Ya, I8aaaaaa8aaa8baaaaaa88aaaaaaaa8aaaaaaaa88aaaaaad8aaa8aaaaaa8I `Yb, d8a, Ya d8b, 8 ,d8b aP ,a8b ,dP' "Yb,dP "Ya "8, dI "Yb, 8 ,dP" Ib ,8" aP" Yb,dP" "Y8, "YaI8, ,8' "Yb, 8 ,dP" `8, ,8IaP" ,8P" "Yb, `"Y8ad' "Yb,8,dP" `ba8P"' ,dP" "Yb, `"8, "Y8P" ,8"' ,dP" "Yb, `8, 8 ,8' ,dP" "Yb, `Ya 8 aP' ,dP" "Yb, "8, 8 ,8" ,dP" "Yb, `8, 8 ,8' ,dP" "Yb, `Ya 8 aP' ,dP" "Yb, "8, 8 ,8" ,dP" "Yb,`8, 8 ,8',dP" "Yb,Ya8aP,dP" "Y88888P" "Y8P" " | | Free TON
| │ │ │
| PEER-TO-PEER MULTY-BLOCKCHAIN SYSTEM ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬TON SURF - OFFICIAL WALLET ▬▬▬▬ | │ │ │
| ▄███████████████████▄ █████████████████████ ▄█████ █████████████████████ ██████ ████ ████ ███ █████████████████████ ██████ ████ ████ ██████ █████████████████████ ███ █████████████████████ ███████ ▀███████████████████▀ ▀███████▄▄▄▄▄▄▄ ▀████ ████▌ ██ ▐██▌ █▌
| | | | │ │ │
| | | | │ │ │
| | TELEGRAM FORUM WIKI |
|
|
|
cakir (OP)
Legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
December 21, 2016, 07:00:44 PM |
|
Bakalım sıra bize geldi mi?
gelmiş gelmiş oooo sirenler çalıyooo https://www.youtube.com/watch?v=8cIKOkz9G0c
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
redhack
Legendary
|
|
December 21, 2016, 08:49:31 PM |
|
Millet 800'lerde erkenden oluyor, benim iş 900'lerde bitse bari. 1000'lere kalırsa bahtsız bedeviler kervanına katılacağım. O zaman en son Legendary olmayı tercih ederim, en azından bir havası olur.
|
|
|
|
Granxis
|
|
December 21, 2016, 08:55:47 PM |
|
biz legend olana kadar, heralde turkiyede savas cikar bizde oluruz. Tebrikler Cakir, ama ben senden daha yuzsuzum, legend olman serefine 1M8W3D9boKtGh5FRHV6y7sbaD5E1Ysi6qT
|
| | | . .Duelbits. | | | █▀▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄▄ | TRY OUR
NEW UNIQUE GAMES! | | . ..DICE... | ███████████████████████████████ ███▀▀ ▀▀███ ███ ▄▄▄▄ ▄▄▄▄ ███ ███ ██████ ██████ ███ ███ ▀████▀ ▀████▀ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ▄████▄ ▄████▄ ███ ███ ██████ ██████ ███ ███ ▀▀▀▀ ▀▀▀▀ ███ ███▄▄ ▄▄███ ███████████████████████████████ | . .MINES. | ███████████████████████████████ ████████████████████████▄▀▄████ ██████████████▀▄▄▄▀█████▄▀▄████ ████████████▀ █████▄▀████ █████ ██████████ █████▄▀▀▄██████ ███████▀ ▀████████████ █████▀ ▀██████████ █████ ██████████ ████▌ ▐█████████ █████ ██████████ ██████▄ ▄███████████ ████████▄▄ ▄▄█████████████ ███████████████████████████████ | . .PLINKO. | ███████████████████████████████ █████████▀▀▀ ▀▀▀█████████ ██████▀ ▄▄███ ███ ▀██████ █████ ▄▀▀ █████ ████ ▀ ████ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ████ ████ █████ █████ ██████▄ ▄██████ █████████▄▄▄ ▄▄▄█████████ ███████████████████████████████ | 10,000x MULTIPLIER | │ | NEARLY UP TO .50%. REWARDS | | | ▀▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄▄█ |
|
|
|
koinsever
|
|
December 21, 2016, 10:19:35 PM |
|
legend olan herkesi kutluyorum. tipleri profilde adresim var iletebilirsiniz. ddua ederim. @red sen de iletirsen bir an önce legend olman için dua ederim. dua ile...
|
For rent...
|
|
|
bobmarley650
Legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
|
|
December 21, 2016, 10:25:59 PM |
|
ben de legendary olmuşum şimdi farkettim. 1 btc dağıtacaktım ama giveaway yasaklanmış.
|
|
|
|
koinsever
|
|
December 21, 2016, 10:31:17 PM |
|
ben de legendary olmuşum şimdi farkettim. 1 btc dağıtacaktım ama giveaway yasaklanmış. nerde yasaklanmış? neden yasaklanıyor ya? docs google comdan dağıtın hocam. demokraside çareler tükenmez. 3 - 5 sebeplenelim
|
For rent...
|
|
|
bobmarley650
Legendary
|
|
December 21, 2016, 10:32:48 PM |
|
ben de legendary olmuşum şimdi farkettim. 1 btc dağıtacaktım ama giveaway yasaklanmış. nerde yasaklanmış? neden yasaklanıyor ya? docs google comdan dağıtın hocam. demokraside çareler tükenmez. 3 - 5 sebeplenelim üzgünüm koinsever, mod'un sözünden çıkamayacağım.
|
|
|
|
koinsever
|
|
December 21, 2016, 10:35:22 PM |
|
ben de legendary olmuşum şimdi farkettim. 1 btc dağıtacaktım ama giveaway yasaklanmış. nerde yasaklanmış? neden yasaklanıyor ya? docs google comdan dağıtın hocam. demokraside çareler tükenmez. 3 - 5 sebeplenelim üzgünüm koinsever, mod'un sözünden çıkamayacağım. yok canım şaka yapıyorum ben de genel yönetimin kararıysa tabi ki uymak gerekli. sadece nedenini anlayamadım. hani diyorlar ya özgürlük. ondan pek mantıklı gelmedi. ama karar alındığına göre ya birilerinin tavuklarına kış denilmiştir ya da suistimal edilmiş mağdur olunulmuştur.
|
For rent...
|
|
|
bobmarley650
Legendary
|
|
December 21, 2016, 10:40:34 PM |
|
ben de legendary olmuşum şimdi farkettim. 1 btc dağıtacaktım ama giveaway yasaklanmış. nerde yasaklanmış? neden yasaklanıyor ya? docs google comdan dağıtın hocam. demokraside çareler tükenmez. 3 - 5 sebeplenelim üzgünüm koinsever, mod'un sözünden çıkamayacağım. yok canım şaka yapıyorum ben de genel yönetimin kararıysa tabi ki uymak gerekli. sadece nedenini anlayamadım. hani diyorlar ya özgürlük. ondan pek mantıklı gelmedi. ama karar alındığına göre ya birilerinin tavuklarına kış denilmiştir ya da suistimal edilmiş mağdur olunulmuştur. Ben de şaka yapıyorum Ama gerçekten yasakmış, geçenlerde bir başlık açtık dağıtmak için silindi anında.
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3262
Merit: 1543
|
|
December 23, 2016, 11:17:10 AM |
|
nereden bakılıyor buna? benim legendery olmama çok varmı acaba merak içindeyim.
|
|
|
|
|