Bitcoin Forum
January 20, 2019, 09:51:19 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Mining litecoin or bitcoin?  (Read 624 times)
M_13
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
June 27, 2016, 11:55:08 AM
Last edit: June 27, 2016, 12:45:55 PM by M_13
 #1

Good evening I would like to know if I might undermine with this hardware:

https://www.amazon.com/AntMiner-S3-441Gh-0-77W-SHA-256/dp/B00NZDBWKG/ref=pd_sim_147_7?ie=UTF8&dpID=51yEGQTSg3L&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160%2C160_&psc=1&refRID=P6A489NQWKZZB6BZQX99


I'll use a few months and I have tried to undermine the CPU of the PC but I would like to switch to external hardware you what do you recommend?
With the PC I tried to undermine litecoin because I can not even think of undermining Bitcoin because it is impossible  Grin

Thanks for your attention
1547977879
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547977879

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547977879
Reply with quote  #2

1547977879
Report to moderator
1547977879
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547977879

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547977879
Reply with quote  #2

1547977879
Report to moderator
1547977879
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547977879

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547977879
Reply with quote  #2

1547977879
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1547977879
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547977879

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547977879
Reply with quote  #2

1547977879
Report to moderator
philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2352
Merit: 1477


Avalon 841 rocks


View Profile
June 28, 2016, 12:50:30 PM
 #2

Good evening I would like to know if I might undermine with this hardware:

https://www.amazon.com/AntMiner-S3-441Gh-0-77W-SHA-256/dp/B00NZDBWKG/ref=pd_sim_147_7?ie=UTF8&dpID=51yEGQTSg3L&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160%2C160_&psc=1&refRID=P6A489NQWKZZB6BZQX99


I'll use a few months and I have tried to undermine the CPU of the PC but I would like to switch to external hardware you what do you recommend?
With the PC I tried to undermine litecoin because I can not even think of undermining Bitcoin because it is impossible  Grin

Thanks for your attention

That gear is for BTC uses sha-256 base software to mine.

It can also mine PPC  with sha-256 .  you will need a psu to mine with it.

It uses .77 watts per gh or around 400 watts on full power.  It will not turn a profit unless you have free power and you can use the heat that it makes.
ebay seller of a psu


http://www.ebay.com/itm/HP-1200W-Power-Supply-PSU-Custom-Solder-Kit-for-Antminer-S3-S1-S5-Avalon-A6-/231963112292?hash=item3602143364:g:fewAAOSwIzNXOmBR


the s-3 on ebay

http://www.ebay.com/itm/Antminer-S3-Antminer-S3-453-GH-s-Bitcoin-ASIC-Miner-/182171025032?hash=item2a6a3d3e88:g:zfwAAOSwPc9Ww3ck

so the psu and 2 s-3's would be okay on it  total of under 140

or the psu and 1 s-3 total of under 90

it will lose money with out free power

I mine alt coins with https://simplemining.net...
I see BTC as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions.
M_13
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
June 28, 2016, 06:42:18 PM
 #3

Good evening I would like to know if I might undermine with this hardware:

https://www.amazon.com/AntMiner-S3-441Gh-0-77W-SHA-256/dp/B00NZDBWKG/ref=pd_sim_147_7?ie=UTF8&dpID=51yEGQTSg3L&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160%2C160_&psc=1&refRID=P6A489NQWKZZB6BZQX99


I'll use a few months and I have tried to undermine the CPU of the PC but I would like to switch to external hardware you what do you recommend?
With the PC I tried to undermine litecoin because I can not even think of undermining Bitcoin because it is impossible  Grin

Thanks for your attention

That gear is for BTC uses sha-256 base software to mine.

It can also mine PPC  with sha-256 .  you will need a psu to mine with it.

It uses .77 watts per gh or around 400 watts on full power.  It will not turn a profit unless you have free power and you can use the heat that it makes.
ebay seller of a psu


http://www.ebay.com/itm/HP-1200W-Power-Supply-PSU-Custom-Solder-Kit-for-Antminer-S3-S1-S5-Avalon-A6-/231963112292?hash=item3602143364:g:fewAAOSwIzNXOmBR


the s-3 on ebay

http://www.ebay.com/itm/Antminer-S3-Antminer-S3-453-GH-s-Bitcoin-ASIC-Miner-/182171025032?hash=item2a6a3d3e88:g:zfwAAOSwPc9Ww3ck

so the psu and 2 s-3's would be okay on it  total of under 140

or the psu and 1 s-3 total of under 90

it will lose money with out free power

Thank you, How soon can I get a profit?
notlist3d
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1000



View Profile
June 28, 2016, 06:55:43 PM
 #4

Good evening I would like to know if I might undermine with this hardware:

https://www.amazon.com/AntMiner-S3-441Gh-0-77W-SHA-256/dp/B00NZDBWKG/ref=pd_sim_147_7?ie=UTF8&dpID=51yEGQTSg3L&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160%2C160_&psc=1&refRID=P6A489NQWKZZB6BZQX99


I'll use a few months and I have tried to undermine the CPU of the PC but I would like to switch to external hardware you what do you recommend?
With the PC I tried to undermine litecoin because I can not even think of undermining Bitcoin because it is impossible  Grin

Thanks for your attention

That gear is for BTC uses sha-256 base software to mine.

It can also mine PPC  with sha-256 .  you will need a psu to mine with it.

It uses .77 watts per gh or around 400 watts on full power.  It will not turn a profit unless you have free power and you can use the heat that it makes.
ebay seller of a psu


http://www.ebay.com/itm/HP-1200W-Power-Supply-PSU-Custom-Solder-Kit-for-Antminer-S3-S1-S5-Avalon-A6-/231963112292?hash=item3602143364:g:fewAAOSwIzNXOmBR


the s-3 on ebay

http://www.ebay.com/itm/Antminer-S3-Antminer-S3-453-GH-s-Bitcoin-ASIC-Miner-/182171025032?hash=item2a6a3d3e88:g:zfwAAOSwPc9Ww3ck

so the psu and 2 s-3's would be okay on it  total of under 140

or the psu and 1 s-3 total of under 90

it will lose money with out free power

Thank you, How soon can I get a profit?

No one can say exactly for sure when you will hit profit.  To many varibles such as seem's your looking at buying in USD.  So BTC could raise in value during mining and hit quicker.   Also we don't know what difficulty will do over next month's so we speculate.  But we just don't have the info to do this even for you.

For a S3 you need very very cheap or "free" electricity at this point they are good machines just dated.   What is your electricity rate? (include fee's and taxes)
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Bitcointalk.org is not available or authorized for sale. Do not believe any fake listings.
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!