Bitcoin Forum
January 15, 2021, 03:44:45 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN] WINGS - Där DAO enhörningar föds  (Read 9041 times)
110110101
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1382
Merit: 1002View Profile
June 29, 2016, 09:21:45 PM
Last edit: October 26, 2016, 12:11:04 PM by 110110101
 #1

Vänligen notera att detta är en översättning av posten för WINGS ICO

Wings är en multi-blockkedje smartkontraktbaserad plattform för att skapa, delta i och hantera Decentraliserade Autonoma Organisationer (DAO) via prognosmarknader och chatbotar.
QQ GROUP: 198960556

Summering av Kampanjen

Börjar den 30e oktober på https://wings.ai

WINGS Tilldelning


Totala Tilldelningen: 100,000,000 WINGS


Tilldelning för Stiftelsen, Teamet, Belöningar, Rådgivare och hänvisningar: 25,000,000

Tilldelning för bidragskampanjen: 75,000,000

Tilldelning för de Direkt Accepterade Kryptovalutorna


Kampanjbonusar

Visionärsbonus:

+10% för de första 10,000 BTC

Tidsbaserad bonus
WINGS Mål och Milstolpar


För mera detaljer, vänligen läs bloggen: https://blog.wings.ai/get-ready-wings-dao-details-revealed-d8baaa33a33

WINGS Egenskaper & FörmågorFörmågor i framkant

Med funktioner som stöd för populära blockkedjor (vid start Ethereum och Bitcoin via Rootstock), genomförande av AI-förstärkt stöd för populära chatprogram, automatiska och sociala köphändelser och mer, siktar Wings mot att skapa den mest tillgängliga och massmarknadsorienterade DAO plattformen.

Nystartade företag, entreprenörer och etablerade företag kommer att enkelt kunna lansera nya DAO förslag, medan ägarna av plattformens tillgångar kommer att kunna granska dessa förslag, delta i lovande projekt och öka sitt deltagande i beslutsprocessen av stödda DAOs.

Konversationbaserad användarupplevelse

Tekniken med chatbotar ger ett universellt sätt att kommunicera som bygger på ett naturligt språk. Efter framgångarna för Telegrams chatbot-API, har stora företag som Facebook och Microsoft började arbeta på egna lösningar. Chatbotar blir Wings val för samverkan, att utöka det standardiserade användargränssnittet och att möjliggöra DAO-interaktioner genom naturlig konversation.

Wings plattformen kommer att integrera dessa lösningar, och låta användarna hantera och kontrollera sina DAO via vanliga klienter för snabbmeddelanden, och öka medlemmarnas engagemang i sina DAO.

Starten av DAO

Som en DAO, kommer Wings att styras av sina medlemmar. Stolta ägare av Wings har rätt till avkastning (i form av nya DAO tokens) från framtida DAO som körs på Wings plattform, och ägarna deltar då automatiskt i alla nya DAO som lanseras. Med andra ord, om du äger Wing-andelar (tokens), kommer du automatiskt att erhålla tokens i alla nya DAO som lanseras på plattformen.
Rösträtt är också associerad till dem som har köpt Wings-tokens. Röster kan läggas när det gäller Wings styrelse eller för att visa stöd för nya DAO-förslag.

Inget Kodande Nödvändigt

Enkelhet är allt! Wings plattform ger en användarupplevelse som är intuitivt, utan att kräva kunskaper i kodspråk för EVM (Ethereum Virtual Machine) som Solidity eller Serpent. Tack vare Wings, kan vem som helst med en smarttelefon delta i och hantera DAOs.

Det kommer inte att krävas något kodande för att lansera ett nytt DAO-förslag, istället används en enkel steg-för-steg guide. Efter lanseringen kan DAO-skaparna lägga fram nya DAO-förslag och granska röster och feedback, var som helst och när som helst, med bekvämligheten av sina favorit chat-appar.

Automatisk Deltagande

Gå aldrig miste! Plattformens medlemmar kan sätta in sina pengar till konton kontrollerade av Smarta Kontrakt och ange sina köp-preferenser. De smarta kontrakten kommer att göra resten av jobbet, att automatiskt dela ut kapital till DAOs i enlighet med användarens inställningar.

Decentraliserad KYC och Röstning

Företag och privatpersoner som vill lansera nya DAO förslag kommer att behöva uppge sina uppgifter och gå genom en decentraliserad ”Känn Din Köpare” (Know Your Customer)(KYC) process och en allmän omröstning, innan deras förslag blir vitlistade att starta.  Detta kommer att minska antalet bedrägerier och förbättrar signalbrusförhållandet, vilket gör det möjligt för gemenskapen att fokusera på verkligt innovativa och livsförändrande projekt.

Ryktessystem

Wings får en Web-of-Trust implementering som medger rangordning av prestationen för skapare av DAO, vilket möjliggör att högt rankade medlemmar får lättare att lansera nya DAO förslag, vilket reducerar antalet nödvändiga röster och ger ytterligare fördelar. Web-of-Trust strategin minskar deltagarnas möjligheter att utnyttja rankingsystemet.

Kooperativt deltagande

Följ de framgångsrika! Genom användning av Automatisk Deltagande och Ryktessystemen, kan plattformens medlemmar hitta framgångsrika beslutsfattare och välja att "följa" dem, automatiskt följa deras handlingar på så sätt dra nytta av deras erfarenheter.

Rättsligt regelverk och Rådspool

Wings kommer att ge en komplett rättslig ram och verktygslåda som hjälper företag och entreprenörer att förstå de juridiska gränserna och skydda dem vid rättsliga frågor. En rättslig pool kommer att finnas för att ge kompetent och erfaren juridisk rådgivning.

Engagerade förslag

Wings kommer att lanseras med en rad engagerade förstaklass projekt, och gör det möjligt för tidiga användare att dra nytta av att delta i starten av Wings DAO. Projekten lanseras av en känd startup scen, stödd av medlemmarna inom krypto, och som visas sitt stöd för Wings DAO plattform.

DAO Ägare

Ägare av DAO tillgångar på Wings plattformen har möjlighet att:
• Ta emot andelar av utdelningar från framtida kampanjer.
• Rösta på någon ny DAO som har lämnats in till Wings plattformen.
• Delta i DAO förslag via Wings webb och IM appar.
• Betygsätta, bli framröstat och placerad i Wings rankingsystem.
• Spar tid och få möjligheter genom att använda den automatiska deltagningsfunktionen.
• Följ gruppledare med den kooperativa deltagarmodellen.
• Bli en gruppledare och erhåll utdelningar från alla köp som följer dina egna.

DAO Skapare

Wings plattformen ger möjlighet att:
• Skapa och hantera en DAO utan några speciella kunskaper (inte skriva någon kod!)
• Använd Wings för att starta, hantera och kommunicera med supportrar
• Säkra lagrade DAO tillgångar (tokens)
• Få konkurrensfördelar med Wings regelverk och utnyttja det förvalda rättsliga nätverket
• Använd Ethereum Virtuell Maskin (EVM) och Rootstock (EVM för Bitcoin)
• Få ranking och feedback från medlemmar

Teamet


Stas Oskin
BizDev och Core Dev

Stas har mer än 10 års erfarenhet inom teknik, utveckling och förvaltning av mjukvara, molntjänster, sjukvård, kryptovaluta, sociala produkter och tjänster. Stas är en entreprenör, kryptoentusiast och en lifehacker.


Boris Povod
Blockkedjeutvecklare

Boris är en blockkedjeutvecklare, med många års erfarenhet inom området.  Boris var tidigare medgrundare till Crypti-initiativet, och har arbetat som dess ledande utvecklare. Han är också rådgivare för Lisk. Boris är en svuren fan av ”Game of Thrones”, men saknar emellertid tiden att faktiskt titta på det.


Sebastian Stupurac
Projekt & Produkt

Entreprenör, Visionär, Make. En stor anhängare av Krypto och blockkedjeteknologier inom vilka han har varit verksam sedan 2013. Sebastian har stor erfarenhet inom informationssystem, människor och produktledning och kundtjänst. Sebastian har en BA inom Informationssystem.


Pavel Nekrasov
Senior Utvecklare

Erfaren utvecklare med fokus på sakernas internet- (IoT, Internet of Things) produkter, högprofilsprojekt och blockkedjeutveckling. Pavel var en av kärnutvecklarna för Crypti och har en examen i ekonomi.


Nikolay Taymanov
Community Manager Östeuropa

Nikolay är en kryptoentreprenör och handlare som fokuserar på Blockkedje 2.0-projekt. Nikolay har arbetat inom spelindustrin och har varit chef för annonsavdelningen på en rysk spelsida på nätet. År 2015 beslöt Nikolay att lämna sitt jobb och började studera på heltid samt sträva efter blockkedjemöjligheter. Han har en civilingenjörsexamen från Moscow State Aviation Technological University. Nikolay älskar motorcyklar och spelar schack.


Dominik Zynis
Marknadskommunikation

Domi brinner för att skapa en hållbar världsekonomi för alla, och anser att P2P-nätverk och blockkedjeteknik är avgörande för att uppnå detta. Dominik har tidigare arbetat på Omni Protocol, Siemens / eMeter, Oracle, JSON. Han tycker om långa klippvandringar och långdistanslöpning. Han har en BA i ekonomi från Middlebury och har nästan slutfört en MSc Industrial Management från Blekinge Tekniska Högskola.


Serguei Popov
Vetenskaplig rådgivare

Serguei är en brasiliansk matematiker av ryskt ursprung. Han fick sin Ph.D. från Moscow State University 1997, varefter han flyttade till Brasilien där han arbetar inom stokastiska processer. Serguei är en kryptoentusiast sedan flera år, och han tycker om matematiska utmaningar och komplexa algoritmer.

Vanliga Frågor och Svar
 

Fråga: I vilken utsträckning är Wings jämförbar med "The DAO" (Dao Hub) initiativet?
Svar: Medan vi verkligen inspireras av DAO, finns det stora skillnader som gör Wings ett unikt DAO initiativ:

 • Nya DAO som lanseras på Wings av entreprenörer och företag får egna unika DAO tokens, där medlemmarna väljer hur mycket de vill stödja projekten.
  The DAO är begränsad till den (respektabla) summa som samlas in, och varje nytt förslag måste budgeteras av detta fasta belopp.
 • Av de DAO som lanseras på Wings, kommer en del av dess andelar (tokens) att distribueras till Wings DAO medlemmar. Dessa tokens blir EVM (Ethereum Virtual Machine) baserad, och får samma överförings- och smarta kontraktsfunktioner som andra anpassade EVM tokens.
  The DAO förslagen kommer inte att utfärda nya tokens såvida inte deras skapare väljer att göra så, därmed begränsas flexibiliteten i dessa förslag.
 • Wings är multi-blockkedja och kommer att stödja alla större teknologier för smarta kontrakt, vilket innebär att DAO skaparna kommer att kunna sälja andelar (tokens) för både BTC och Ethereum, som ger ökade alternativ och ger ett skydd mot prissvängningar på en ensam kryptovaluta.
  The DAO är begränsad till Ethereum, som alltjämt har ett lägre marknadsvärde och är mera priskänslig jämfört med Bitcoin.
 • Wings ger en rättslig verktygslåda för de företag och privatpersoner som vill starta ett DAO projekt på plattformen, och ger tillgång till ett nätverk av juridiska ombud med erfarenhet av projekt inom kryptovalutor, därigenom fås en laglig överensstämmelse.
  The DAO är endast en ekonomisk resurs för projektet, så DAO skaparen måste hantera de juridiska och regulatoriska frågorna själv.
 • Wings lägger vikten på en enkel och smidig användarupplevelse vilket gör det att lätt att skapa och delta i nya projekt, utan att själv behöva lära sig ett nytt språk eller att manuellt koda DAO smarta kontrakt.
  I detta skede kräver The DAO fortfarande en komplicerad användning av Mist plånboken för att både skapa och rösta på nya DAO förslag.

Fråga: Vem kommer att använda Wings?
Svar: Målet med Wings är att göra DAOs och smarta kontrakt tillgängliga för alla som har använt en chatklient eller ett chatrum någon gång. Vare sig du vill stödja en lovande DAO eller intresserad av att skapa ett DAO-förslag, är Wings platsen för att göra det.

Fråga: Blir Wings decentraliserad?
Svar: Ja, vi strävar efter att göra Wings en helt decentraliserad plattform. Även om det lanseras från start som en hybrid plattform, för att förkorta tiden till marknaden, kommer decentralisering vara det överordnade målet för plattformen.
 
Fråga: Du nämnde att ägare av Wings andelar (tokens) automatiskt erhåller nya andelar från DAOs som körs ovanpå plattformen. Kan du utveckla detta?
Svar: Varje DAO har sina egna andelar (tokens), vilka skiljer sig från Wings andelar. När en ny DAO sätts upp, blir en del av de nyskapade andelarna automatiskt fördelade till dem med Wing tokens, som en sorts ’betalning’ för att använda plattformen.  Här är ett exempel:
Plattformsmedlemmen A äger 1% av alla Wing tokens
Efter en framgångsrik kampanj, har en ny DAO, Hexagon, skapat 100.000.000 Hexa-tokens. Som en donation till plattformen, blir en del av de nya Hexa-tokens automatiskt fördelade mellan alla Wing-tokenägare, och medlem A får 1% av dem.

Fråga: Kommer användning av plattformen att vara kostnadsfri?
Svar: Att använda plattform för att visa, stödja och hantera DAOs kommer att vara gratis. Nya DAO förslag måste använda en del av sina nya DAO-tokens som en betalning för att få användas och lanseras på Wings plattformen. Dessa andelar (tokens) delas mellan Wings token-innehavare i förhållande till deras Wing token-innehav.
 
Fråga: Varför skulle jag använda Wings för att skapa ett förslag?
Svar: Förutom stödet för flera blockkedjor av både Bitcoin/Rootstock och Ethereum, fokuserar Wings på genomförandet snarare än på teknikaliteter. Ett nytt DAO-förslag läggs upp för alla att se och genomgår en allmän översyn, vilket ger utrymme för förbättringar och ger ett sunt förslag. Därtill medger plattformen en enkel röstnings- och förslagshantering, att komma i kontakt med deltagande medlemmar och att få professionell juridisk rådgivning.

Fråga: Kommer Wings att vara en Decentraliserad Autonom Organisation?
Svar: a. Wings kommer att vara en DAO, under kontroll av medlemmarna.

Fråga: När kommer Wings DAO att lanseras?
Svar: Ett officiellt uttalande kommer att göras när Wings DAO ska lanseras. Vänligen gå med i vår Telegram kanal, RocketChat eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för att bli meddelade när Wings DAO startar.
 
Fråga: Kan du ge detaljer om Wings DAO?  (Hur många andelar (tokens) kommer att säljas, et cetera?)
Svar: För närvarande slutför vi de sista detaljerna, inklusive vitpappret med Wings DAO, och de kommer att publiceras snart. Håll er uppdaterad!


Wings Pressmeddelanden

Bitmain invests in ChainLab, developers of Wings, to accelerate blockchain innovation

WINGS White Paper released: a cutting edge approach for selecting, backing and managing decentralized autonomous organizations (DAO) on Bitcoin and other blockchainsWings Media och Syndikering

2016-05-20 - CoinTelegraph: Bitcoin’s Biggest Miner Invests in Wings Development to Make DAO Mainstream
http://cointelegraph.com/news/bitcoins-biggest-miner-invests-in-wings-development-to-make-dao-mainstream

2016-05-26 - FinSMEs: Blockchain, ChainLab Receives Investment from Bitmain Technology
http://www.finsmes.com/2016/05/blockchain-chainlab-receives-investment-from-bitmain-technology.html

2016-05-26 StreetInsider: Bitmain invests in ChainLab, developers of Wings, to accelerate blockchain innovation
http://www.streetinsider.com/Press+Releases/Bitmain+invests+in+ChainLab,+developers+of+Wings,+to+accelerate+blockchain+innovation/11679658.html

2016-05-27 - EconoTimes: Blockchain startup ChainLab announces undisclosed seed investment from Bitmain
http://www.econotimes.com/Blockchain-startup-ChainLab-announces-undisclosed-seed-investment-from-Bitmain-214139

2016-05-27 - Blockchain News: ChainLab Gets Investment from Bitmain to Accelerate Blockchain Innovation
http://www.the-[Suspicious link removed]/2016/05/27/chainlab-gets-investment-bitmain-accelerate-blockchain-innovation/  see https://bitcointalk.org/index.php?topic=1489060.new#new

2016-05-27 - CryptoCoinNews: Bitcoin Mining Developer Bitmain Invests in Blockchain Startup ChainLab
https://www.cryptocoinsnews.com/bitcoin-mining-developer-bitmain-invests-blockchain-startup-chainlab/

2016-05-27 - AllCoinsNews: Bitmain Seed Investment in ChainLab’s Wings to Accelerate Blockchain Innovation
http://allcoinsnews.com/2016/05/27/bitmain-seed-investment-in-chainlabs-wings-to-accelerate-blockchain-innovation/

2016-06-16 - Steemit: Wings Platform -- DAO Innovator
https://steemit.com/cryptonews/@jwiz168/wings-platform--dao-innovator

2016-06-06 - Steemit: How ‘Wings’ DAO Aims to Solve The Biggest Obstacles Faced by ‘Decentralized Autonomous Organizations’
https://steemit.com/cryptonews/@acidsun/how-wings-dao-aims-to-solve-the-biggest-obstacles-faced-by-decentralized-autonomous-organizations

2016-06-06 -  Cryptorials: How ‘Wings’ DAO Aims to Solve The Biggest Obstacles Faced by ‘Decentralized Autonomous Organizations’
http://cryptorials.io/how-wings-dao-aims-to-solve-the-biggest-obstacles-faced-by-decentralized-autonomous-organizations/

2016-06-07 - Forklog: Ex-Crypti Devs and Chainlab to Launch a Platform for Creation of DAO
http://forklog.net/crypti-and-chainlab-to-launch-a-platform-for-creation-of-dao/


2016-06-07 - FINANCIAL UNDERGROUND KINGDOM: JUNE 2016 ALTCOINS REPORT – COINS AND PROJECTS TO INVEST IN FOR PROFITS
http://fuk.io/june-2016-altcoins-reports-coins-and-projects-to-invest-in-for-profits/


2016-06-08 - News.blockchain.hk: Wings-跨链智能合约及DAO管理平台
http://news.blockchain.hk/wings/

2016-06-09 - LiveBitcoinNews: Meet Wings The DAO Creation Platform
http://www.livebitcoinnews.com/meet-wings-the-dao-creation-platform/

2016-06-17 - Steemit: Altwars! Episode 3: The Wings DAO & The DAO.
https://steemit.com/crypto-news/@kanoptx/altwars-episode-3-the-wings-dao-the-dao


2016-06-20 - Steemit: Smart Contract the Right Way with Wings DAO Platform
https://steemit.com/smart/@jwiz168/smart-contract-the-right-way-with-wings-dao-platformAndra översättningar av Wings Annonsering

Pусский
- Запущена русскоязычная ветка Wings! https://bitcointalk.org/index.php?topic=1482690.0

Chinese
Wings 平台 - DAO独角兽的孵化基地,即将上线 https://bitcointalk.org/index.php?topic=1483562  - thanks Mandy1749

Pilipinas
WINGS - Where DAO Unicorns Are Born https://bitcointalk.org/index.php?topic=1492691.0 - thanks coinmenace

Indian - Hindi
WINGS - Where DAO Unicorns Are Born - https://bitcointalk.org/index.php?topic=1495361 - thanks
rajeshgarnaik

Dutch
WINGS - De Plek Waar DAO Unicorns Geboren Worden - https://bitcointalk.org/index.php?topic=1494966 thanks twistelaar

German
WINGS - Wo DAO Einhörner geboren werden - https://bitcointalk.org/index.php?topic=1495010 thanks mxnsch

Indonesian
WINGS - Unicorn DAO Lahir - https://bitcointalk.org/index.php?topic=1494946.0 thanks hananl1styo

Romanian
WINGS - Unde Sunt Nascuti Inorogii DAO - https://bitcointalk.org/index.php?topic=1496872.0 thanks ltcrstrbrt

Korean
WINGS - DAO 가 창조되는 곳 - https://bitcointalk.org/index.php?topic=1495680 thanks bitcoinuserz[/size] thanks bitcoinuserz

Français
WINGS - Là Où Naissent Les Licornes DAO https://bitcointalk.org/index.php?topic=1502344 thanks Jcga

Italiano
WINGS - Dove nascono gli unicorni DAO
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1501721.0 thanks Pompobit

Arabic
WINGS - أين DAO يونيكورن يولدون
https://forum.bitcoin.com/arabic/wings-dao-t8662.html thanks recitestores

Ελληνικά (Greek)
WINGS - Where DAO Unicorns Are Born https://bitcointalk.org/index.php?topic=1510519
thanks BitcoinExpert

Español (Spanish)
WINGS - Donde nacen los Unicornios DAO https://bitcointalk.org/index.php?topic=1510868 thanks bhokor

Português (Portuguese)  
WINGS - Onde os Unicórnios DAO nascem
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1513520.0 thanks
kanoptx
and https://bitcointalk.org/index.php?topic=1494677.0 thanks  leandroeel

Swedish
WINGS - Där DAO enhörningar föds
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1531349.0 thanks 110110101

คนไทย (Thai)
WINGS — กำเนิดใหม่แห่ง DAOhttps://medium.com/thaicc/wings... thanks Saknan

Polski
WINGS - Tu gdzie rodzą się DAO
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1524001.new#new thanks mike77777


 Hrvatski (Croatian)
WINGS - Gdje DAO jednorozi su rođeni
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1526413.new#new thanks Psynthax

 Ukrainian
WINGS - DAO Космодром!
http://bitcoingarden.tk/forum/index.php?topic=8661.0
thanks spandreev

Slovenian
WINGS - Kjer se rojevajo DAO Samorogi
http://bitcoingarden.tk/forum/index.php?topic=9296.new#new thanks Simple585
1610725485
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1610725485

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1610725485
Reply with quote  #2

1610725485
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
wings.ai
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840
Merit: 523

Turn your financial ideas into reality


View Profile WWW
July 01, 2016, 06:14:56 PM
 #2

tack


             ▄          ▄▄▄▄    ▄
            ███      ▄██████▀  ▀█▀
            ███     ▄██▀
            ███     ███        ▄█▄   ▄█▄ ▄█████▄▄         ▄▄██████▄      ▄█▄ ▄█████▄▄         ▄▄█████▄▄        ▄▄█████▄▄
    ▄▄▄▄▄▄  ███     ███        ███   ██████▀▀▀▀███▄     ▄███▀▀▀▀▀███▄    ██████▀▀▀▀███▄     ▄███▀▀▀▀▀███▄    ▄███▀▀▀▀▀███▄
  ▄████████▄███  ▄█████████▄   ███   ████▀      ▀███   ▄██▀       ▀██▄   ████▀      ▀███   ▄██▀       ▀█▀   ▄██▀       ▀██▄
▄███▀    ▀█████   ▀▀███▀▀▀▀    ███   ███         ███   ███         ███   ███         ███   ███              ███████████████
███   ▄▄   ▀███     ███        ███   ███         ███   ███         ███   ███         ███   ███              ███▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
███   ▀▀   ▄███     ███        ███   ███         ███   ███         ███   ███         ███   ███         ▄    ███         ▄
▀███▄    ▄█████     ███        ███   ███         ███    ███▄▄   ▄▄████   ███         ███    ███▄▄    ▄███    ███▄▄   ▄▄███
  ▀████████▀███     ███        ███   ███         ███     ▀████████▀███   ███         ███     ▀█████████▀      ▀█████████▀
    ▀▀▀▀▀▀   ▀       ▀          ▀     ▀           ▀         ▀▀▀▀▀   ▀     ▀           ▀         ▀▀▀▀▀            ▀▀▀▀▀

       ▄▄▄▄▄▄▄
   ▄▄▀▀       ▀▀▄▄
  █               █ ▄
 █   █▀▄ ▀█▀ ▀█▀   █ ▀▄
 █   █▀▄  █   █    █  ▀▄
  █  ▀▀   ▀   ▀   █    █
▄▀ ▄▄           ▄▀    ▄▀
 ▀▀  ▀▀▄▄▄▄▄▄▄▀▀      ▀▄
        ▀▄▄      ▄▄▀▀▄▄▀
           ▀▀▀▀▀▀

                      ▄▄▄
  ▄█▄              ▄███████▄
  ▀████▄▄         ██████▀██████▀
    ▀▀▀████▄▄     ███████████▀
    ▀██▄███████▄▄███████████
     ▄▄▄▀██████████████████
      ▀████████████████████
▀█▄▄     ▀████████████████
  ▀████████████████▀█████
    ▀████████████▀▄▄███▀
       ▀▀██████████▀▀
           ▀▀▀▀▀

               ▄▄   ▄▄
              ▄▀ ▀▀█  █
             ▄▀     ▀▀
         ▄▄▄▄█▄
     ▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
 ▄▀▄▀              ▀▄▀▄
█  █   ▄█▄    ▄█▄   █  █
 ▀█    ▀█▀    ▀█▀    █▀
  █                  █
   █   ▀▄      ▄▀   █
    ▀▄   ▀▀▀▀▀▀   ▄▀
      ▀▀▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀
New Age of DEFI
A Non-Code Platform for
Decentralized Trading Instruments

   ▄▄███████████████▄▄
 ▄█████████████████████▄
▄██████████████▀▀███████▄
████████████▀▀    ███████
█████████▀▀   ▄   ███████
██████▀▀     █    ███████
████▀       █     ███████
█████▄▄   ▄█      ███████
████████ ██▄      ███████
▀████████ ▀▄███▄▄███████▀
 ▀█████████████████████▀
   ▀▀███████████████▀▀

     ▄              ▄
   ▄███▄          ▄███▄
   █████▄  ▄▄▄▄  ▄█████
  ▄████████████████████▄
 ▄██████████████████████▄
 ████████████████████████
██████▀▀          ▀▀██████
█████▀   ▄      ▄   ▀█████
 ████   ███    ███   ████
  ████   ▀      ▀   ████
   ▀████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄████▀
     ▀▀████████████▀▀

   ▄▄████████████████▄▄
 ▄█████▀▀▀██████▀▀▀█████▄
▄████▀  ▀▀▀    ▀▀▀  ▀████▄
████▀                ▀████
███▀                  ▀███
███       ▄    ▄       ███
██▀      ███  ███      ▀██
██       ▀█▀  ▀█▀       ██
██▄     ▄        ▄     ▄██
▀██▄     ▀▀▄▄▄▄▀▀     ███▀
 ▀███▄▄▄▄▄▄████▄▄▄▄▄▄███▀
   ▀▀████████████████▀▀
wings.ai
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840
Merit: 523

Turn your financial ideas into reality


View Profile WWW
September 24, 2016, 10:52:41 PM
 #3

https://twitter.com/wingsplatform/status/779812924407808000             ▄          ▄▄▄▄    ▄
            ███      ▄██████▀  ▀█▀
            ███     ▄██▀
            ███     ███        ▄█▄   ▄█▄ ▄█████▄▄         ▄▄██████▄      ▄█▄ ▄█████▄▄         ▄▄█████▄▄        ▄▄█████▄▄
    ▄▄▄▄▄▄  ███     ███        ███   ██████▀▀▀▀███▄     ▄███▀▀▀▀▀███▄    ██████▀▀▀▀███▄     ▄███▀▀▀▀▀███▄    ▄███▀▀▀▀▀███▄
  ▄████████▄███  ▄█████████▄   ███   ████▀      ▀███   ▄██▀       ▀██▄   ████▀      ▀███   ▄██▀       ▀█▀   ▄██▀       ▀██▄
▄███▀    ▀█████   ▀▀███▀▀▀▀    ███   ███         ███   ███         ███   ███         ███   ███              ███████████████
███   ▄▄   ▀███     ███        ███   ███         ███   ███         ███   ███         ███   ███              ███▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
███   ▀▀   ▄███     ███        ███   ███         ███   ███         ███   ███         ███   ███         ▄    ███         ▄
▀███▄    ▄█████     ███        ███   ███         ███    ███▄▄   ▄▄████   ███         ███    ███▄▄    ▄███    ███▄▄   ▄▄███
  ▀████████▀███     ███        ███   ███         ███     ▀████████▀███   ███         ███     ▀█████████▀      ▀█████████▀
    ▀▀▀▀▀▀   ▀       ▀          ▀     ▀           ▀         ▀▀▀▀▀   ▀     ▀           ▀         ▀▀▀▀▀            ▀▀▀▀▀

       ▄▄▄▄▄▄▄
   ▄▄▀▀       ▀▀▄▄
  █               █ ▄
 █   █▀▄ ▀█▀ ▀█▀   █ ▀▄
 █   █▀▄  █   █    █  ▀▄
  █  ▀▀   ▀   ▀   █    █
▄▀ ▄▄           ▄▀    ▄▀
 ▀▀  ▀▀▄▄▄▄▄▄▄▀▀      ▀▄
        ▀▄▄      ▄▄▀▀▄▄▀
           ▀▀▀▀▀▀

                      ▄▄▄
  ▄█▄              ▄███████▄
  ▀████▄▄         ██████▀██████▀
    ▀▀▀████▄▄     ███████████▀
    ▀██▄███████▄▄███████████
     ▄▄▄▀██████████████████
      ▀████████████████████
▀█▄▄     ▀████████████████
  ▀████████████████▀█████
    ▀████████████▀▄▄███▀
       ▀▀██████████▀▀
           ▀▀▀▀▀

               ▄▄   ▄▄
              ▄▀ ▀▀█  █
             ▄▀     ▀▀
         ▄▄▄▄█▄
     ▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
 ▄▀▄▀              ▀▄▀▄
█  █   ▄█▄    ▄█▄   █  █
 ▀█    ▀█▀    ▀█▀    █▀
  █                  █
   █   ▀▄      ▄▀   █
    ▀▄   ▀▀▀▀▀▀   ▄▀
      ▀▀▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀
New Age of DEFI
A Non-Code Platform for
Decentralized Trading Instruments

   ▄▄███████████████▄▄
 ▄█████████████████████▄
▄██████████████▀▀███████▄
████████████▀▀    ███████
█████████▀▀   ▄   ███████
██████▀▀     █    ███████
████▀       █     ███████
█████▄▄   ▄█      ███████
████████ ██▄      ███████
▀████████ ▀▄███▄▄███████▀
 ▀█████████████████████▀
   ▀▀███████████████▀▀

     ▄              ▄
   ▄███▄          ▄███▄
   █████▄  ▄▄▄▄  ▄█████
  ▄████████████████████▄
 ▄██████████████████████▄
 ████████████████████████
██████▀▀          ▀▀██████
█████▀   ▄      ▄   ▀█████
 ████   ███    ███   ████
  ████   ▀      ▀   ████
   ▀████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄████▀
     ▀▀████████████▀▀

   ▄▄████████████████▄▄
 ▄█████▀▀▀██████▀▀▀█████▄
▄████▀  ▀▀▀    ▀▀▀  ▀████▄
████▀                ▀████
███▀                  ▀███
███       ▄    ▄       ███
██▀      ███  ███      ▀██
██       ▀█▀  ▀█▀       ██
██▄     ▄        ▄     ▄██
▀██▄     ▀▀▄▄▄▄▀▀     ███▀
 ▀███▄▄▄▄▄▄████▄▄▄▄▄▄███▀
   ▀▀████████████████▀▀
wings.ai
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840
Merit: 523

Turn your financial ideas into reality


View Profile WWW
October 24, 2016, 08:22:23 PM
 #4

update OP please https://bitcointalk.org/index.php?topic=1477055.msg16670132#msg16670132


             ▄          ▄▄▄▄    ▄
            ███      ▄██████▀  ▀█▀
            ███     ▄██▀
            ███     ███        ▄█▄   ▄█▄ ▄█████▄▄         ▄▄██████▄      ▄█▄ ▄█████▄▄         ▄▄█████▄▄        ▄▄█████▄▄
    ▄▄▄▄▄▄  ███     ███        ███   ██████▀▀▀▀███▄     ▄███▀▀▀▀▀███▄    ██████▀▀▀▀███▄     ▄███▀▀▀▀▀███▄    ▄███▀▀▀▀▀███▄
  ▄████████▄███  ▄█████████▄   ███   ████▀      ▀███   ▄██▀       ▀██▄   ████▀      ▀███   ▄██▀       ▀█▀   ▄██▀       ▀██▄
▄███▀    ▀█████   ▀▀███▀▀▀▀    ███   ███         ███   ███         ███   ███         ███   ███              ███████████████
███   ▄▄   ▀███     ███        ███   ███         ███   ███         ███   ███         ███   ███              ███▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
███   ▀▀   ▄███     ███        ███   ███         ███   ███         ███   ███         ███   ███         ▄    ███         ▄
▀███▄    ▄█████     ███        ███   ███         ███    ███▄▄   ▄▄████   ███         ███    ███▄▄    ▄███    ███▄▄   ▄▄███
  ▀████████▀███     ███        ███   ███         ███     ▀████████▀███   ███         ███     ▀█████████▀      ▀█████████▀
    ▀▀▀▀▀▀   ▀       ▀          ▀     ▀           ▀         ▀▀▀▀▀   ▀     ▀           ▀         ▀▀▀▀▀            ▀▀▀▀▀

       ▄▄▄▄▄▄▄
   ▄▄▀▀       ▀▀▄▄
  █               █ ▄
 █   █▀▄ ▀█▀ ▀█▀   █ ▀▄
 █   █▀▄  █   █    █  ▀▄
  █  ▀▀   ▀   ▀   █    █
▄▀ ▄▄           ▄▀    ▄▀
 ▀▀  ▀▀▄▄▄▄▄▄▄▀▀      ▀▄
        ▀▄▄      ▄▄▀▀▄▄▀
           ▀▀▀▀▀▀

                      ▄▄▄
  ▄█▄              ▄███████▄
  ▀████▄▄         ██████▀██████▀
    ▀▀▀████▄▄     ███████████▀
    ▀██▄███████▄▄███████████
     ▄▄▄▀██████████████████
      ▀████████████████████
▀█▄▄     ▀████████████████
  ▀████████████████▀█████
    ▀████████████▀▄▄███▀
       ▀▀██████████▀▀
           ▀▀▀▀▀

               ▄▄   ▄▄
              ▄▀ ▀▀█  █
             ▄▀     ▀▀
         ▄▄▄▄█▄
     ▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
 ▄▀▄▀              ▀▄▀▄
█  █   ▄█▄    ▄█▄   █  █
 ▀█    ▀█▀    ▀█▀    █▀
  █                  █
   █   ▀▄      ▄▀   █
    ▀▄   ▀▀▀▀▀▀   ▄▀
      ▀▀▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀
New Age of DEFI
A Non-Code Platform for
Decentralized Trading Instruments

   ▄▄███████████████▄▄
 ▄█████████████████████▄
▄██████████████▀▀███████▄
████████████▀▀    ███████
█████████▀▀   ▄   ███████
██████▀▀     █    ███████
████▀       █     ███████
█████▄▄   ▄█      ███████
████████ ██▄      ███████
▀████████ ▀▄███▄▄███████▀
 ▀█████████████████████▀
   ▀▀███████████████▀▀

     ▄              ▄
   ▄███▄          ▄███▄
   █████▄  ▄▄▄▄  ▄█████
  ▄████████████████████▄
 ▄██████████████████████▄
 ████████████████████████
██████▀▀          ▀▀██████
█████▀   ▄      ▄   ▀█████
 ████   ███    ███   ████
  ████   ▀      ▀   ████
   ▀████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄████▀
     ▀▀████████████▀▀

   ▄▄████████████████▄▄
 ▄█████▀▀▀██████▀▀▀█████▄
▄████▀  ▀▀▀    ▀▀▀  ▀████▄
████▀                ▀████
███▀                  ▀███
███       ▄    ▄       ███
██▀      ███  ███      ▀██
██       ▀█▀  ▀█▀       ██
██▄     ▄        ▄     ▄██
▀██▄     ▀▀▄▄▄▄▀▀     ███▀
 ▀███▄▄▄▄▄▄████▄▄▄▄▄▄███▀
   ▀▀████████████████▀▀
110110101
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1382
Merit: 1002View Profile
October 26, 2016, 12:09:12 PM
 #5

Op är uppdaterad med hänsyn till den kommande ICO, med lansering 2016-10-30.
wings.ai
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840
Merit: 523

Turn your financial ideas into reality


View Profile WWW
November 29, 2016, 03:10:05 AM
 #6

3 hours left https://fly.wings.aithen we are down to 10% bonus for 28 days...


             ▄          ▄▄▄▄    ▄
            ███      ▄██████▀  ▀█▀
            ███     ▄██▀
            ███     ███        ▄█▄   ▄█▄ ▄█████▄▄         ▄▄██████▄      ▄█▄ ▄█████▄▄         ▄▄█████▄▄        ▄▄█████▄▄
    ▄▄▄▄▄▄  ███     ███        ███   ██████▀▀▀▀███▄     ▄███▀▀▀▀▀███▄    ██████▀▀▀▀███▄     ▄███▀▀▀▀▀███▄    ▄███▀▀▀▀▀███▄
  ▄████████▄███  ▄█████████▄   ███   ████▀      ▀███   ▄██▀       ▀██▄   ████▀      ▀███   ▄██▀       ▀█▀   ▄██▀       ▀██▄
▄███▀    ▀█████   ▀▀███▀▀▀▀    ███   ███         ███   ███         ███   ███         ███   ███              ███████████████
███   ▄▄   ▀███     ███        ███   ███         ███   ███         ███   ███         ███   ███              ███▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
███   ▀▀   ▄███     ███        ███   ███         ███   ███         ███   ███         ███   ███         ▄    ███         ▄
▀███▄    ▄█████     ███        ███   ███         ███    ███▄▄   ▄▄████   ███         ███    ███▄▄    ▄███    ███▄▄   ▄▄███
  ▀████████▀███     ███        ███   ███         ███     ▀████████▀███   ███         ███     ▀█████████▀      ▀█████████▀
    ▀▀▀▀▀▀   ▀       ▀          ▀     ▀           ▀         ▀▀▀▀▀   ▀     ▀           ▀         ▀▀▀▀▀            ▀▀▀▀▀

       ▄▄▄▄▄▄▄
   ▄▄▀▀       ▀▀▄▄
  █               █ ▄
 █   █▀▄ ▀█▀ ▀█▀   █ ▀▄
 █   █▀▄  █   █    █  ▀▄
  █  ▀▀   ▀   ▀   █    █
▄▀ ▄▄           ▄▀    ▄▀
 ▀▀  ▀▀▄▄▄▄▄▄▄▀▀      ▀▄
        ▀▄▄      ▄▄▀▀▄▄▀
           ▀▀▀▀▀▀

                      ▄▄▄
  ▄█▄              ▄███████▄
  ▀████▄▄         ██████▀██████▀
    ▀▀▀████▄▄     ███████████▀
    ▀██▄███████▄▄███████████
     ▄▄▄▀██████████████████
      ▀████████████████████
▀█▄▄     ▀████████████████
  ▀████████████████▀█████
    ▀████████████▀▄▄███▀
       ▀▀██████████▀▀
           ▀▀▀▀▀

               ▄▄   ▄▄
              ▄▀ ▀▀█  █
             ▄▀     ▀▀
         ▄▄▄▄█▄
     ▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
 ▄▀▄▀              ▀▄▀▄
█  █   ▄█▄    ▄█▄   █  █
 ▀█    ▀█▀    ▀█▀    █▀
  █                  █
   █   ▀▄      ▄▀   █
    ▀▄   ▀▀▀▀▀▀   ▄▀
      ▀▀▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀
New Age of DEFI
A Non-Code Platform for
Decentralized Trading Instruments

   ▄▄███████████████▄▄
 ▄█████████████████████▄
▄██████████████▀▀███████▄
████████████▀▀    ███████
█████████▀▀   ▄   ███████
██████▀▀     █    ███████
████▀       █     ███████
█████▄▄   ▄█      ███████
████████ ██▄      ███████
▀████████ ▀▄███▄▄███████▀
 ▀█████████████████████▀
   ▀▀███████████████▀▀

     ▄              ▄
   ▄███▄          ▄███▄
   █████▄  ▄▄▄▄  ▄█████
  ▄████████████████████▄
 ▄██████████████████████▄
 ████████████████████████
██████▀▀          ▀▀██████
█████▀   ▄      ▄   ▀█████
 ████   ███    ███   ████
  ████   ▀      ▀   ████
   ▀████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄████▀
     ▀▀████████████▀▀

   ▄▄████████████████▄▄
 ▄█████▀▀▀██████▀▀▀█████▄
▄████▀  ▀▀▀    ▀▀▀  ▀████▄
████▀                ▀████
███▀                  ▀███
███       ▄    ▄       ███
██▀      ███  ███      ▀██
██       ▀█▀  ▀█▀       ██
██▄     ▄        ▄     ▄██
▀██▄     ▀▀▄▄▄▄▀▀     ███▀
 ▀███▄▄▄▄▄▄████▄▄▄▄▄▄███▀
   ▀▀████████████████▀▀
prophetx
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1624
Merit: 1002


he who has the gold makes the rules


View Profile WWW
January 03, 2017, 10:10:21 PM
 #7

please make sure to hatch your eggs in the next 48 hours!!

after the backing campaign ends in 48 hours they can no longer be redeemed for WINGS!!https://fly.wings.ai

how to hatch: https://blog.wings.ai/how-to-hatch-your-wings-dao-eggs-into-wings-8440a94d493b
wings.ai
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840
Merit: 523

Turn your financial ideas into reality


View Profile WWW
March 25, 2017, 12:17:48 AM
 #8

hey all,

Please head over to https://blockchain-oscar.wings.ai/#!/home/discover and take a look at some of the start-ups and potential ICOs and assign them what you think they are valued at.

This winners of this will be presented to over 1000+ people at the BlockShow in Munich on April 6th, and this is your chance to show how WINGS works and some of the value that investors, VCs, analysts and press can get from crowdsourcing due diligence, valuation and promotion of a project, start up or ICO. While this is not the same as owl.wings.ai as far as the foundation giving out WINGS for the best forecasts, this is your chance as someone who holds WINGS to put it front and center in the best possible light.

Steps:

1) register on https://blockchain-oscar.wings.ai using SMS code

2) review some of the projects at https://blockchain-oscar.wings.ai/#!/home/discover

3) make a forecast of some of the value of projects


PS - regarding the release of the WINGS, we´re still in the final stages of getting the first version out. There´s still a bit of work to do, testing and audits; but it is not going to be much longer.  Our Core Dev Boris is writing up the development changelog for the last few weeks.             ▄          ▄▄▄▄    ▄
            ███      ▄██████▀  ▀█▀
            ███     ▄██▀
            ███     ███        ▄█▄   ▄█▄ ▄█████▄▄         ▄▄██████▄      ▄█▄ ▄█████▄▄         ▄▄█████▄▄        ▄▄█████▄▄
    ▄▄▄▄▄▄  ███     ███        ███   ██████▀▀▀▀███▄     ▄███▀▀▀▀▀███▄    ██████▀▀▀▀███▄     ▄███▀▀▀▀▀███▄    ▄███▀▀▀▀▀███▄
  ▄████████▄███  ▄█████████▄   ███   ████▀      ▀███   ▄██▀       ▀██▄   ████▀      ▀███   ▄██▀       ▀█▀   ▄██▀       ▀██▄
▄███▀    ▀█████   ▀▀███▀▀▀▀    ███   ███         ███   ███         ███   ███         ███   ███              ███████████████
███   ▄▄   ▀███     ███        ███   ███         ███   ███         ███   ███         ███   ███              ███▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
███   ▀▀   ▄███     ███        ███   ███         ███   ███         ███   ███         ███   ███         ▄    ███         ▄
▀███▄    ▄█████     ███        ███   ███         ███    ███▄▄   ▄▄████   ███         ███    ███▄▄    ▄███    ███▄▄   ▄▄███
  ▀████████▀███     ███        ███   ███         ███     ▀████████▀███   ███         ███     ▀█████████▀      ▀█████████▀
    ▀▀▀▀▀▀   ▀       ▀          ▀     ▀           ▀         ▀▀▀▀▀   ▀     ▀           ▀         ▀▀▀▀▀            ▀▀▀▀▀

       ▄▄▄▄▄▄▄
   ▄▄▀▀       ▀▀▄▄
  █               █ ▄
 █   █▀▄ ▀█▀ ▀█▀   █ ▀▄
 █   █▀▄  █   █    █  ▀▄
  █  ▀▀   ▀   ▀   █    █
▄▀ ▄▄           ▄▀    ▄▀
 ▀▀  ▀▀▄▄▄▄▄▄▄▀▀      ▀▄
        ▀▄▄      ▄▄▀▀▄▄▀
           ▀▀▀▀▀▀

                      ▄▄▄
  ▄█▄              ▄███████▄
  ▀████▄▄         ██████▀██████▀
    ▀▀▀████▄▄     ███████████▀
    ▀██▄███████▄▄███████████
     ▄▄▄▀██████████████████
      ▀████████████████████
▀█▄▄     ▀████████████████
  ▀████████████████▀█████
    ▀████████████▀▄▄███▀
       ▀▀██████████▀▀
           ▀▀▀▀▀

               ▄▄   ▄▄
              ▄▀ ▀▀█  █
             ▄▀     ▀▀
         ▄▄▄▄█▄
     ▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
 ▄▀▄▀              ▀▄▀▄
█  █   ▄█▄    ▄█▄   █  █
 ▀█    ▀█▀    ▀█▀    █▀
  █                  █
   █   ▀▄      ▄▀   █
    ▀▄   ▀▀▀▀▀▀   ▄▀
      ▀▀▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀
New Age of DEFI
A Non-Code Platform for
Decentralized Trading Instruments

   ▄▄███████████████▄▄
 ▄█████████████████████▄
▄██████████████▀▀███████▄
████████████▀▀    ███████
█████████▀▀   ▄   ███████
██████▀▀     █    ███████
████▀       █     ███████
█████▄▄   ▄█      ███████
████████ ██▄      ███████
▀████████ ▀▄███▄▄███████▀
 ▀█████████████████████▀
   ▀▀███████████████▀▀

     ▄              ▄
   ▄███▄          ▄███▄
   █████▄  ▄▄▄▄  ▄█████
  ▄████████████████████▄
 ▄██████████████████████▄
 ████████████████████████
██████▀▀          ▀▀██████
█████▀   ▄      ▄   ▀█████
 ████   ███    ███   ████
  ████   ▀      ▀   ████
   ▀████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄████▀
     ▀▀████████████▀▀

   ▄▄████████████████▄▄
 ▄█████▀▀▀██████▀▀▀█████▄
▄████▀  ▀▀▀    ▀▀▀  ▀████▄
████▀                ▀████
███▀                  ▀███
███       ▄    ▄       ███
██▀      ███  ███      ▀██
██       ▀█▀  ▀█▀       ██
██▄     ▄        ▄     ▄██
▀██▄     ▀▀▄▄▄▄▀▀     ███▀
 ▀███▄▄▄▄▄▄████▄▄▄▄▄▄███▀
   ▀▀████████████████▀▀
prophetx
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1624
Merit: 1002


he who has the gold makes the rules


View Profile WWW
April 14, 2018, 01:13:36 PM
 #9

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1501228.msg15103625#msg15103625
Prinsessen
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 51
Merit: 0


View Profile
April 24, 2018, 07:33:17 AM
 #10

any news?
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!