Bitcoin Forum
August 24, 2019, 08:18:17 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Problem with creating new sections ?  (Read 317 times)
OmegaStarScream
Staff
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1750
Merit: 1416



View Profile
June 30, 2016, 09:41:55 AM
Last edit: June 30, 2016, 10:40:53 AM by OmegaStarScream
 #1

So once theymos created the new sections "Online wallets" and "exchanges" on the Service discussion section , I'm having this issue ...

No one is posting on the threads however ... they keep getting added when I click "Show new replies to your posts" , and even if I make them as "Mark as read" , I wait more minutes and they get  on that list once again  Huh


EDIT : When I first made this thread I had nothing on the "Show new replies to your posts" , after (let's say 10-20mn) I refreshed the page and I have this :



As you can see , those threads are inactive since April so I'm not sure why they are listed there.


EDIT 2 : Once again :


1566634697
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1566634697

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1566634697
Reply with quote  #2

1566634697
Report to moderator
1566634697
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1566634697

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1566634697
Reply with quote  #2

1566634697
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1566634697
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1566634697

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1566634697
Reply with quote  #2

1566634697
Report to moderator
Lauda
GrumpyKitty
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2310
Merit: 2110


Modern Liberalism is a Mental Disorder


View Profile
June 30, 2016, 12:07:04 PM
 #2

How you tried testing this from another account (in the case that you do have one)? I've tried to reproduce the results and have failed so far, this is what I see 10+ minutes after using 'mark read':



Have you tried to reproduce this in another section? I'll ping theymos just in case. Try reproducing it under different intervals and with different threads, that should help identify the cause quickly.

████████████████████████████
████████▀▀ █▀ █▀ ▀██████████
█████████▄ ▄▄▄▄▄▄███████████
██████████▀     ▀  ▀████████
███████▀ ▀  ▄█▀▀▀█▀▀████████
██████▄      █▄  ▀▀  ▀██████
██████         ▄▄█▄ ▄ ▀█████
█████ ▄         ▀▀ ▄ ▀ █████
██████▌          █▀█▀ ▐█████
███████  ▄▌         ▄ ██████
████████▄█         ▄████████
█████████▀     ▄▄ ▄█████████
████████████████████████████
.JACKMATE'S...........
.
MAJESTIC..
████████████████████████
███████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
.
..WIN 1 BITCOIN ON EVERY PREMIER LEAGUE MATCHDAY..
████████████████████████████████
████████████▀█▀ ▀█▀█▀███████████
███████████▄ ▄▄▄▄▄▄▄████████████
███████████▀▀▄▄▄▄▄▄▄▄███████████
█████████▀▄ ██▀▄▄▄ ▀ ▄▀█████████
███████▀ ▀█████▄▄▄█▄▄▄██████████
███████▀▄████████▀  ▀█ █▐███████
███████ ▀█████████▄█▀▀██ ███████
████████ ███▀██████ ▄ ██ ███████
████████▌▐▀▄ ██████████ ▄███████
█████████▄██▌▐█████▀██ █████████
████████████▄▀▀▀▀▀▄ ▀▄██████████
████████████████████████████████
.
.JOIN US - IT'S FREE! .
OmegaStarScream
Staff
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1750
Merit: 1416



View Profile
June 30, 2016, 12:13:45 PM
Last edit: June 30, 2016, 04:09:47 PM by OmegaStarScream
 #3

I only tried it in this account honestly and the issue came only for threads that got moved to exchanges and online wallets (the new sections).
I'm not sure but it could have something to do with the server time or something like that, theymos should take a look at the algorithm that gives us that list on the Unread replies https://bitcointalk.org/index.php?action=unreadreplies


EDIT (See the two last are from October 2015):







Now It didn't happen after 10-20mn (It happened after hours) so as I said I guess it has something with the date of other threads on that section or something like that.


EDIT 2 :








theymos
Administrator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3486
Merit: 6063


View Profile
June 30, 2016, 06:21:03 PM
 #4

I think that I fixed the bug. I think that any topic movement of a rather old topic could've done that, but you only saw it now because so many topics were moved.

1NXYoJ5xU91Jp83XfVMHwwTUyZFK64BoAD
OmegaStarScream
Staff
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1750
Merit: 1416



View Profile
June 30, 2016, 06:39:44 PM
 #5

I think that I fixed the bug. I think that any topic movement of a rather old topic could've done that, but you only saw it now because so many topics were moved.

Alright , I guess it's fixed since I didn't get it till now. I will keep you updated ! thanks

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!