mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
July 13, 2016, 07:25:52 AM |
|
amk habire rattata cıkıp duruyo gecenın karı charmander oldu yakaladım ıpneyı ama rezıl olduk anamıza eşimize napıyon sen manyak dıyolar bide yol bosken cıkmıyoda ınsan gecerken ayagının dıbınde cıkıo serefsızler ar modunu kapattım ben yolun ortasında telefonla selfie çeker gibi tuhaf tuhaf bakıyor millet ne yapıyor bu diye
|
|
|
|
oli123123 (OP)
Legendary
Activity: 1445
Merit: 1000
|
|
July 13, 2016, 09:50:38 AM |
|
Bugün 2 arkadaşla karşılaştım almışlar ellerine telefonu pokemon avındalar. Merak ettim biraz onlarla yürüdüm. Normalde ekmek almak için evden çıkmaya üşenen adamlardır ama çıkmışlar kilometrelerce yürüyüş yapmaya Anneler oğlum bakkaldan ekmek al dese gidip almayız ama bunlara oğlum bakkaldan Pikachu al deseler nasıl da koşarız Muğla'nın ufak bir ilçesindeyim, burada bile sokakta milletin şurada iyi pokemon çıktı dediğini gördüm, bisikletle dolaşıyolardı amk habire rattata cıkıp duruyo gecenın karı charmander oldu yakaladım ıpneyı ama rezıl olduk anamıza eşimize napıyon sen manyak dıyolar bide yol bosken cıkmıyoda ınsan gecerken ayagının dıbınde cıkıo serefsızler ar modunu kapattım ben yolun ortasında telefonla selfie çeker gibi tuhaf tuhaf bakıyor millet ne yapıyor bu diye AR modunu kapatmak en iyisi zaten, daha kolay yakalanıyor, şarjı daha az emiyor hem de fotoğrafımı ne çekiyosun lan diye bıçak yeme riskini azaltıyor
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
July 13, 2016, 10:22:14 AM |
|
sadece 1 oyunla nintendo resmen küllerinden yeniden doğdu. 1 haftada kazandığı değer artışı. turk telekom ve turkcellin tamamından daha fazla.teknolojiye yatırım bu yüzden cok önemli.
|
|
|
|
gorkem
|
|
July 13, 2016, 12:27:20 PM |
|
bu oyun da bır cıns onca gezdım vermedı de eve gırdım 10 dk sonra bakayım dedım de 3 tane pokemon yakaladım salonda
|
|
|
|
dr1980m
|
|
July 13, 2016, 02:25:16 PM |
|
ios için resmi olarak ne zaman çıkacak oyun acaba? illa yabancı ülkeden hesap açtıracaklar adama biz oyun çıksın diye beklerken, millet oyundan sıkıldı
|
|
|
|
Dammitt
|
|
July 13, 2016, 02:48:42 PM |
|
Android için yeni güncel sürüm yayınlanmış ama İos için yok. Birde windows Phone için çıksada bizde bir baksak.
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
|
|
July 13, 2016, 03:03:44 PM |
|
ios için resmi olarak ne zaman çıkacak oyun acaba? illa yabancı ülkeden hesap açtıracaklar adama biz oyun çıksın diye beklerken, millet oyundan sıkıldı büyük bir adaletsizlikte oluşmuş durumda biz beklerken millet aldı yürüdü psikopata bağlayanlar var oyuna yeni başlayanlar çok çok geriden başlayacak başedemeyeceğini anlayınca bırakacak oyunu.
|
|
|
|
rikudou
|
|
July 13, 2016, 03:41:01 PM |
|
Youtube da Videoları Dönmeye Başladı. Ben Hiç Yüklemedim. Yüklemeye de Niyetim Yok.
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
Activity: 952
Merit: 1006
|
|
July 13, 2016, 04:23:54 PM |
|
Youtube da Videoları Dönmeye Başladı. Ben Hiç Yüklemedim. Yüklemeye de Niyetim Yok.
Aynen ya youtube de nereye baksan pokemon go yok nasıl yakalanır, nerede çok çıkar, herkes çıldırdı bizde çıldırdık. Yok yaptığı ciro ortalığı kasıp kavurdu herkes oynuyor yok evde klozette buldum, yok köpekler pokemonları görüyor onlarla beraber arayın. Ortalık saçmalık kaynamaya başladı.
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
July 13, 2016, 05:00:56 PM |
|
yok köpekler pokemonları görüyor onlarla beraber arayın.
sesli guldum
|
|
|
|
oli123123 (OP)
Legendary
|
|
July 13, 2016, 05:25:34 PM |
|
Ya ben şehir dışında memleketteyim de çok az Pokéstop var, merkeze kadar çok uzağa gitmek dışında bir seçeneğim var mı, uygulama içi satın almalar dışında Arkadaş ekran görüntüsü attı Ankara'dan aynı yerde etrafında 30-40 Pokéstop, 6 gym var ben burda poketopum bitmişim bir şekilde oturuyorum
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
|
|
July 13, 2016, 06:18:17 PM |
|
Ya ben şehir dışında memleketteyim de çok az Pokéstop var, merkeze kadar çok uzağa gitmek dışında bir seçeneğim var mı, uygulama içi satın almalar dışında Arkadaş ekran görüntüsü attı Ankara'dan aynı yerde etrafında 30-40 Pokéstop, 6 gym var ben burda poketopum bitmişim bir şekilde oturuyorum oyun lokasyon verilerini ingress ten alıyor ingressteki portalları pokemon goda pokestopa çevirmişler ankarada ingress manyağı birisi mahalle mahalle gezip her yere portal açmıştı pokestop bolluğu o yüzden kaynaklanıyor.
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
July 13, 2016, 06:19:14 PM |
|
Ya ben şehir dışında memleketteyim de çok az Pokéstop var, merkeze kadar çok uzağa gitmek dışında bir seçeneğim var mı, uygulama içi satın almalar dışında Arkadaş ekran görüntüsü attı Ankara'dan aynı yerde etrafında 30-40 Pokéstop, 6 gym var ben burda poketopum bitmişim bir şekilde oturuyorum Ohooo sen ne diyon, güvenpark'tan bir başlıyorum gezmeye (30-40 tane), kızılayda 20-30 tane, sıhhiyeden öteye doğru her heykelde 1 pokestop (20-30 tane), gençlik parkında 50-60 tane falan var. eve gelene kadar en az 500 tane pokemon yakalamış oluyorum
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
jamieebotwin
Legendary
Activity: 809
|
|
July 13, 2016, 07:04:36 PM |
|
Ekibim nasıl ? şuan Magikarp biriktirip oyun girişinde çıkan ejderha benzeri yaratığı almaya çalışıyorum
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
July 13, 2016, 07:06:00 PM |
|
Millet kafayı yemiş arkadaş basit bi o kadar çok yaratıcı bi oyun zevkli eyvallah ama nedir bu yahu nereye girsem nereye gitsem pokemon oynuyor millet yahu 50 yaşına gelmiş adamsın ne işin var senin pikaçuyla falan adam aha yakaladım diyor.
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
|
|
July 13, 2016, 07:20:53 PM |
|
Millet kafayı yemiş arkadaş basit bi o kadar çok yaratıcı bi oyun zevkli eyvallah ama nedir bu yahu nereye girsem nereye gitsem pokemon oynuyor millet yahu 50 yaşına gelmiş adamsın ne işin var senin pikaçuyla falan adam aha yakaladım diyor. Ne güzel asosyal insanlar hava alıyor, sokaklarda eli yüzü düzgün insan da görüyoruz. Destekliyorum ben oynayanları.
|
|
|
|
oli123123 (OP)
Legendary
|
|
July 13, 2016, 07:45:34 PM |
|
Ya ben şehir dışında memleketteyim de çok az Pokéstop var, merkeze kadar çok uzağa gitmek dışında bir seçeneğim var mı, uygulama içi satın almalar dışında Arkadaş ekran görüntüsü attı Ankara'dan aynı yerde etrafında 30-40 Pokéstop, 6 gym var ben burda poketopum bitmişim bir şekilde oturuyorum Ohooo sen ne diyon, güvenpark'tan bir başlıyorum gezmeye (30-40 tane), kızılayda 20-30 tane, sıhhiyeden öteye doğru her heykelde 1 pokestop (20-30 tane), gençlik parkında 50-60 tane falan var. eve gelene kadar en az 500 tane pokemon yakalamış oluyorum Evet oynuyordum eskiden Ingress, portal isteği yapılamıyor artık zaten 2015te falan kapatıldı.
|
|
|
|
dr1980m
|
|
July 13, 2016, 08:41:31 PM |
|
Millet kafayı yemiş arkadaş basit bi o kadar çok yaratıcı bi oyun zevkli eyvallah ama nedir bu yahu nereye girsem nereye gitsem pokemon oynuyor millet yahu 50 yaşına gelmiş adamsın ne işin var senin pikaçuyla falan adam aha yakaladım diyor. Ne güzel asosyal insanlar hava alıyor, sokaklarda eli yüzü düzgün insan da görüyoruz. Destekliyorum ben oynayanları. Bence de güzel bir oyun Oyunlar genelde insanları eve bağlar bu sefer seni dışarı çıkmaya, gezmeye zorluyor park bahçe sokak cadde geziyorsun bence güzel bir aktivite
|
|
|
|
Dammitt
|
|
July 14, 2016, 10:02:24 AM |
|
Millet kafayı yemiş arkadaş basit bi o kadar çok yaratıcı bi oyun zevkli eyvallah ama nedir bu yahu nereye girsem nereye gitsem pokemon oynuyor millet yahu 50 yaşına gelmiş adamsın ne işin var senin pikaçuyla falan adam aha yakaladım diyor. Nedense benim takıldığım yerde pek fazla takılan yok. Şimdi kısa süreliğine eve döncem bakalım o zaman durum ne olcak orda bakalım herkez oynuyormu. Ama millet meşgale işte uğraşıyor ayrıca eğer bu kadar çok insan bunla uğraşıyorsa halimiz arap baksana demekki adamlar işsizde.
|
|
|
|
oli123123 (OP)
Legendary
|
|
July 14, 2016, 11:53:41 AM |
|
Millet kafayı yemiş arkadaş basit bi o kadar çok yaratıcı bi oyun zevkli eyvallah ama nedir bu yahu nereye girsem nereye gitsem pokemon oynuyor millet yahu 50 yaşına gelmiş adamsın ne işin var senin pikaçuyla falan adam aha yakaladım diyor. Nedense benim takıldığım yerde pek fazla takılan yok. Şimdi kısa süreliğine eve döncem bakalım o zaman durum ne olcak orda bakalım herkez oynuyormu. Ama millet meşgale işte uğraşıyor ayrıca eğer bu kadar çok insan bunla uğraşıyorsa halimiz arap baksana demekki adamlar işsizde. Ufak yerlerde bile oynayan ufak tefek insan gördüm, pokestop, gym olmayan yerlerde, İzmir, Ankara, İstanbul vs şehirlerde lure açınca 20-30 kişi toplanıyor diyolar Abim İspanya'da stajda yüklemiş telefonuna büyük bi parkta girmiş çıkmış 80-90 top toplamış ben bir tane stop bulunca seviniyorum gidip geliyorum
|
|
|
|
|