hashoceanda para kaptıranlar burdan zararlarını cıkarıyorlarmıs.
size bir bilgi bir piramit ne zaman haberlere cıkacak kadar populer olduysa o zaman piramitin sonu gelmiştir. 1-2aya patlar.
Benim de ölçeğim şudur: Bir piramidi yatırım forumları harici sosyal medya veya çevremde duymaya başlarsam artık çıkış vakti gelmiştir
Bu bu tp ne ilk haber ne de son olacak
Bizim insanımız kolay para kazanmayı seviyor ve her seferinde bu akıma kapılan binler olacaktır..
Artık bu saatten sonra Çekilseler bile ilk oluşumdan girinler zaten kat ve kat fazlasını almış durumdalar o yüzden onlara bir şey olmazda sonradan girenler ve kredi çekip bu oluşuma girenler için kötü olcak durum.
Kredi çekip ponziye giren varsa ki var. Allah akıl fikir versin bundan sonra nasıl bir yol izleyecek ninja ponzi mi bir güne 3 e katlayıp mı çıkarmaya çalışacak yoksa giden gitti buda bana ders olsun oturayım bir köşede mi diyecek asıl önemli olan soru bu. Çünkü ilk dediğim olayı yapmaya kalkarsa iyice batar malesef.
Var Hatta şöyle diyim benim bir arkadaş gireli 6 ay oldu şu anda roi oldu ve ilk platinıum pakette kredi çekti yaklaşık 9000 tl yakın sonradan banada söylemişti şu anda 7 tane refi varmış ve bir tanede gümüş paket aldı krediyi kapatmasına az kalmış.
Şimdi kairos bu işden çekilelim demez ise bence 1-2 yıl daha gider bu iş ama maliye bu işi sorgularsa o zaman sanırım sıkıntı çekcekler çok büyük bir vurgun var birde en çokda bizim türkiyede daha fazla üye toplamış durumdalar. Bizim ilk giren liderler her gün seminerlerde iyi iş çıkarıyorlar en son tatildelerdi.
Rikudou: Bu adamlar e-payments ile çekim yapmıyorlar yalnız whatsapp grupları var aralarında transfer yapıyorlar biri dolar istiyorsa o dolar gönderiyor eğer tl isterse tl gönderiyorlar. Genelde toplu halde whatssapp grupları var.