hangi cüzdanı kullanıyorsunuz?
ve acaba nereden bulaşmış olabilir virüs? bir şey mi indirdiniz? veya kurdunuz? detaylı bilgi verirseniz. bizlerde korunuruz. taklaya gelmeyelim.
bu olay nasıl oluyor dostum aynı taklaya bizde gelmeyelim diye soruyorum ilerde. Yani sen cüzdandan göndermek istiyosun mesela yazıyosun adamın btc cüzdan adresini devam'a basınca birden başka bir adres çıkıyor ve sorgusuz sualsiz ona mı gönderiyor ? (bitcoinde yeniyim hiç göndermediğim için soruyorum)
Bu Durumdan müzdarip olmamak adına kaynak bulunabilirse forum ahalisine duyurabiliriz. Adresi forumdan arattığımda sadece bu konu çıkıyor, başka karşılaşan olmamış olsa gerek veya farkında değiller. En azından kaynağın forumdan yayılmadığını düşünebiliriz.
heklediği herkese ayrı bir btc adresi üretip vermiş olabilir. blockchain'den gidebildiğim kadar gittim. çok fazla transfer var. sonu yok gibi. son gittiğim adresde 2btc kalmış ama daha unconfirmed durumda. onayı aldı mı onu da gönderecek gibi.
bir btc hesabını takip etmemiz için bir site var mı? btcleri kime göndermiş kimden almış gibi. oradan biraz iz sürülebilir.