Yok efendim ambulansa taşınmış yok efendim kafası kesilmemiş
yok efendim yardım etmişler 1.cisi adam ölü yaralı değil 2.cisi yerde ölü askeri tekmeleyenler SURİYELİ DEĞİL TÜRK. 3.CÜSÜ Bununla ilgili haberler çıktı yok efendim o resimler 2006 ya aitmiş
ulan 2006 da bu kamuflaj vardı'da haberimmi yok herşeyi geçtim
https://www.youtube.com/watch?v=JXfBwLJph8A bu şekilde öldürülen kafası kesilen bir askerin haberini yalanlayan gazete ve diğer kuruluşlar niye yalanlıyor sizce ? bana bunu açıklaya bilicek birileri varsa sevinirim.
Edit: Bu ve bunun gibi binlerce video yu internetten silineceklerini bildiğim için indirdim. ve burdan tek bir kelimem var çıkıp yok efendim o emri uygulamasaydı itiraz etseydi veya bana bu emri verene sıkarım diyen yiğitler var ortada
Bu şahıslar ya askerlik yapmamış yada paşa felan tanıyorlar sanırım bazıları cıkıp askere gittiğinde sana uygunsuz kanunlar diye belge veriyor uymak zorunda değilsin vs demiş her maddesini okudum dün açıp tekrar tek bir demeç bulamadım nerde cok merak ediyorum onuda geçtim hadi ulan bre yobaz çomarlar o köprüdeki askerler teslim olmuş eğer darbeci olsalar adamlarda TANK var ulan 1 mermi ile orda 10.000 kişi olsan ne yazar alayınız param parça olursunuz bide bunları savunanlar var kimse kusura bakmasın ama BU ÜLKEDE 700 şehit varken camilerden 1 kere sela verilmedi. BU ÜLKEDE BAŞ VATAN HAİNİ İMRALIDA YATIYORKEN SİZ SÖZDE DARBECİLERE İDAM NARALARI ATABİLEN CAHİLLERDEN BAŞKA BİŞİ DEĞİLSİNİZ MADEM BU KADAR DARBEYİ DURDURDUĞUNUZA İNANIYORSUNUZ OZAMAN GELİN HAKKARİ CUKURCADA BEKLİYORUM. HEP BERABER PKK YI BİTİRMEYE. AMA DURUN EMİR ALMADINIZ .