Bitcoin Forum
August 22, 2018, 12:33:59 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1] 2 »  All
  Print  
Author Topic: [ANN] Το DECENT ανακοινώθηκε - Αποκέντρωμένα ΜΜΕ  (Read 7296 times)
killerjoegreece
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1000


Professional Native Greek Translator (450+ done)


View Profile WWW
July 18, 2016, 04:12:05 PM
 #1
ΜΠΛΟΓΚ | ΣΤΟ SLACK | ΣΤΟ TELEGRAM | ΣΤΟ FACEBOOK | ΣΤΟ TWITTER | ΣΤΟ QQ


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ


Το DECENT είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα διανομής περιεχομένου ανοικτού κώδικα που χρησιμοποιεί την αλυσίδα συναλλαγών για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των χρηστών. Προορίζεται για δημιουργικούς ανθρώπους, συγγραφείς, μπλόγκερς, αρθρογράφους και τους οπαδούς τους και επιτρέπει δημοσιεύσεις οποιουδήποτε περιεχομένου όπως κείμενο, εικόνα, βίντεο ή μουσική. Η προσθήκη του προγράμματος αυτού είναι ότι φέρνει επανάσταση στην κατανομή των δεδομένων στο διαδίκτυο. Το DECENT ενεργεί ως μια πολυμήχανη και ανεξάρτητη μονάδα. Επιτρέπει την ανταλλαγή πληροφοριών χωρίς όρια ή περιορισμούς.

Πρόθεση του προγράμματος είναι να φέρει επανάσταση στην κατανομή των δεδομένων στο Διαδίκτυο.

DECENT Σχέδιο ανάπτυξης και οδικός χάρτης

Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε ένα πλήρως ολοκληρωμένο και αξιόπιστο σύστημα διανομής ψηφιακού περιεχομένου στο οποίο η ροή της επικοινωνίας είναι ασφαλής και η χρονική σφραγίδα από το μηχανισμό της αλυσίδας συναλλαγών παρέχεται σε όλο τον κόσμο.

Η αποστολή του DECENT είναι να γίνει ένας σύνδεσμος μεταξύ των διαφόρων κλάδων και τη γεφύρωση του χάσματος με το αναδυόμενο οικοσύστημα της αλυσίδας συναλλαγών. Μέσω μιας ασφαλούς και αξιόπιστης πλατφόρμας ανταλλαγής ψηφιακού περιεχομένου παρέχουμε ένα κάθετα ολοκληρωμένο σύστημα για τις βιομηχανίες, τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις, ενώ θα επικεντρωθούμε στην ευελιξία και την αεροφόρα ανάπτυξη. Η υποδομή των διασυνδεδεμένων συστημάτων επιτρέπει να οριστούν πιο ευφυή διεθνή πρότυπα με αποτελεσματική, αποδοτική και ασφαλή διανομή περιεχομένου. Οι αρχές του DECENT, με βάση την κατανεμημένη μηχανή εμπιστοσύνης - την αλυσίδα συναλλαγών, φέρνει τo DECENT σε ένα ευρύ φάσμα τομέων και υπηρεσιών στις οποίες η προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας και παίζει κρίσιμο ρόλο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ


Η αποστολή του DECENT είναι να γίνει ένας σύνδεσμος μεταξύ των διαφόρων κλάδων με τη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ του αναδυόμενου οικοσυστήματος της αλυσίδας. Μέσω μιας ασφαλούς και αξιόπιστης πλατφόρμας ανταλλαγής ψηφιακού περιεχομένου θα παρέχουμε ένα κάθετα ολοκληρωμένο σύστημα για τις βιομηχανίες, τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις, ενώ θα επικεντρωθούμε στην ευελιξία και την αεροφόρα ανάπτυξη. Με την υποδομή που συνδέεται με τα συστήματα που επιτρέπουν να ορίσετε πιο ευφυή διεθνή και αποτελεσματικά πρότυπα με αποδοτική και ασφαλή διανομή περιεχομένου. Οι αρχές του DECENT, με βάση την κατανεμημένη μηχανή εμπιστοσύνης - την αλυσίδα, φέρνουν την αξιοπιστία σε ένα ευρύ φάσμα τομέων και υπηρεσιών στις οποίες η προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας παίζει τον κρίσιμο ρόλο.


Πώληση Λογισμικού

Η Πώληση Λογισμικού του DECENT Ξεκινά στις 10 Σεπτεμβρίου 2016!Το DECENT έχει διανύσει πολύ δρόμο μέχρι τώρα και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τις πολλές συμβουλές και τις παρατηρήσεις σας. Φέρατε τις ιδέες της ψηφιακής επανάστασης στην πραγματικότητα, Η πώληση λογισμικού του DECENT αρχίζει τον Ιούνιο. Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να γίνετε μέρος του αποκεντρωμένου μέλλοντος!

Το DCT δεν είναι απλά ένα κρυπτονόμισμα. Εκπροσωπεί ένα καύσιμο στο δίκτυο και είναι ένα εργαλείο λογισμικού που κάνει ΔΙΚΑΙΗ εργασία. Οι κάτοχοι του DCT θα είναι σε θέση να πωλούν το νόμισμα για άλλα στοιχεία και άλλα κρυπτονομίσματα ή ψηφιακό περιεχόμενο. Μόλις ξεκινήσει η πλατφόρμα τα DCT θα είναι διαθέσιμα για εμπορία ή χρήση σε όλη την εκδοτική διαδικασία και την αγορά της πλατφόρμας. Το DCT χρησιμεύει επίσης ως ένα μέτρο προστασίας και ανταμοιβής για εξορύκτες / ανθρακωρύχους (ή εκδότες στην ορολογία του DECENT).

Οι συμμετέχοντες στο λογισμικό πώλησης θα είναι σε θέση να αγοράσουν DCT με την χρήση Bitcoin. Τυχόν περαιτέρω πληροφορίες που αφορούν την πώληση θα δημοσιευθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της πώλησης λογισμικού του DECENT.
Τα έσοδα από την πώληση θα διατεθούν και θα χρησιμοποιηθούν στις παρακάτω κατηγορίες: Ανάπτυξη και Επιχειρήσεις, Νομικές συμβουλές έκτακτης ανάγκης, Μάρκετινγκ και κοινοτική προβολή και ανάπτυξη της αλυσίδας  για να εξασφαλιστεί μια παγκόσμια έκδοση της αποκεντρωμένης προσέγγισης για την ψηφιακή διανομή περιεχομένου.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ


DECENT Διεύθυνση Bitcoin
https://blockchain.info/address/33WDB3nsVHH5qafCAriPb8Jmb1e3ptsY4h

DECENT ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Ημερομηνία εκκίνησης:   11 Σεπτεμβρίου 2016, 1 ώρα GMT!


Η DECENT Πώληση λογισμικού είναι ένα μια μοναδική ευκαιρία να γίνετε ένα βασικό στοιχείο της Αλυσίδας που οδηγεί στο αποκεντρωμένο μέλλον των ΜΜΕ.

Μετά τη δημιουργία της βάσης του δικτύου και τη θέσπιση χαρακτηριστικών ασφαλείας χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας.
Προκειμένου να δοθεί σε όλους τους ανθρώπους στον κόσμο η δυνατότητα να απολαύσουν ανεξάρτητα και χωρίς σύνορα το Δίκτυο Διανομής Περιεχομένου, που θα φέρει το Decent στη ζωή.

Μην χάσετε την ευκαιρία σας και ΜΠΕΙΤΕ στο μέλλον!

Οι συμμετέχοντες της Πώλησης Λογισμικού θα είναι σε θέση να αγοράσουν DCTs χρησιμοποιώντας Bitcoin.
Τυχόν περαιτέρω πληροφορίες που αφορούν την πώληση θα δημοσιευθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της Πώλησης Λογισμικού.

Τα έσοδα από την πώληση θα διατεθούν και θα χρησιμοποιηθούν στις παρακάτω κατηγορίες:
Ανάπτυξης και Λειτουργίες, Νομικά έκτακτης ανάγκης, Μάρκετινγκ και κοινοτικής προβολής και ανάπτυξης της Αλυσίδας.


DECENT Διαμεσολαβητής ICO


Για να εξασφαλιστεί ότι κάθε συμμετέχων θα ενταχθεί ομαλά στο ICO και στο μέλλον των μέσων ενημέρωσης με την εμπιστοσύνη στην ικανότητά μας να κρατήσουμε τα κεφάλαια ασφαλή, έχουμε καταλήξει σε μια λύση. Όλα τα κεφάλαια θα πάνε απευθείας στο Coinbase 2-από-3 πορτοφόλι πολλαπλής-υπογραφής . Πράγμα που σημαίνει ότι, προκειμένου να αποσυρθούν τα κεφάλαια, 2 από τους 3 υπογράφοντες θα πρέπει να συμφωνήσουν με αυτό.

Το DECENT έχει συνεργαστεί με δύο καταξιωμένους επαγγελματίες που θα εκπροσωπήσουν τη διαβεβαίωση των κεφαλαίων του DECENT. Κάθε ένας από αυτούς θα έχει ένα κλειδί πολλαπλών υπογραφών.

Tibor Tarábek Ιδρυτής της Microsoft Σλοβακίας (Επιβεβαίωση)
Alexander Vasylchenko CTO του Grid Singularity, Ex-CTO του Mycelium (Επιβεβαίωση)

Πρέπει να γνωρίζετε ότι και οι δύο είναι ανεξάρτητοι συνεργάτες μεσεγγύησης και καμία από τις εταιρείες που αναφέρονται παραπάνω εμπλέκεται σε αυτή τη συνεργασία.

Η καθιέρωση της εμπιστοσύνης έχει την προτεραιότητα μας από την αρχή της ανάπτυξης. Πιστεύουμε ότι και οι δύο πλευρές θα δημιουργήσουν μια σταθερή βάση για εμπιστοσύνης για το ICO χάρη στη μακροπρόθεσμη επαγγελματική τους εμπειρία. Είμαστε ευτυχείς που η αξιοπιστία του δικτύου θα πρέπει να βασίζεται σε σεβαστούς επαγγελματίες με μακροχρόνια υπόβαθρα στην Αλυσίδα και τα Πληροφοριακά Συστήματα.

DECENT Bitcoin Διεύθυνση

Έκδοση των DCT

Μετά την έναρξη της τελικής απελευθέρωσης του δικτύου του DECENT, κουπόνια θα εκδίδονται σύμφωνα με τα αποτελέσματα της πώληση λογισμικού. Τα ποσά των νομισμάτων θα κατανεμηθούν ως εξής:

1.000.000 DCT -  Προώθηση για Δωρεές
3.000.000 DCT - Προπώληση λογισμικού Μάρκετινγκ
35.000.000 DCT - Για το Ίδρυμα DECENT

Η αρχική τιμή του DCT θα αυξηθεί ταυτόχρονα με την πρόοδο του λογισμικού πώλησης. Πράγμα που σημαίνει ότι οι αρχικοί συμμετέχοντες παίρνουν περισσότερα σε μικρότερη τιμή και λαμβάνουν υψηλότερα μπόνους.Η αξία του DCT έχει οριστεί σύμφωνα με την τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία BTC/ETH. Μόνο η τιμή του BTC είναι καθοριστικός παράγοντας. Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν σύντομα.

ΚατανομήDECENT Πώληση Λογισμικού από Συνεργάτες


Στο Cryptorials

"Ήρθε η ώρα να έχουμε μια δίκαιη πλατφόρμα ενημέρωσης που αντιμετωπίζει τους χρήστες με σεβασμό."

Στο Forklog:

“Η πώληση του DECENT στοχέυει στην δημιουργία ενός ασφαλούς και ανεξάρτητου δικτύου διανομής με την χρήση της αλυσίδας συναλλαγών.”

Στο NewsBTC:

“Όσοι συμμετάσχουν στην πώληση των DECENT μπορούν να αγοράσουν DCT κρυπτονομίσματα (λογισμικό εργαλείο) για να τροφοδοτήσουν την διανομή και την διαδικασία αγοράς στο δίκτυο του DECENT.”

Στο CryptoCurrency Magazine:

“Το DECENT χτίζει μια πλατφόρμα για το μέλλον που θα υποστηρίζεται απο την αλυσίδα συναλλαγών.”

Στο Blockchain News:

“Η πώληση του DECENT με (Αρχική Πώληση ή ICO) είναι μια μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχετε σε ένα έργο που στοχεύει στο μέλλον των ΜΜΕ στην αλυσίδα συναλλαγών.”

Στο Bitcoin News:

“Χρησιμοποιώντας την αλυσίδα συναλλαγών, επιτρέπει την ελέυθερη δημιουργία περιεχομένου σε ένα ομότιμο δίκτυο όσο διατηρεί την ασφάλεια της ιδιοκτησίας.”

 Στο ICO CountDown


Τεχνική περιγραφή

Το DECENT συνδυάζει διάφορα λειτουργικά στρώματα. Ένα στρώμα φροντίζει την κατανεμημένη αποθήκευση. Χτίζουμε τα αποτελέσματα του έργου μας στο Tribler , προσθέτοντας τις δικές σας επεκτάσεις, όπως η απόδειξη ανάκτησης, για την παροχή υψηλής επεκτασιμότητας, ανώνυμης διανομής, εγγυημένης αποθήκευσης και αυτόματες κλίμακες με βάση τη δημοτικότητα του περιεχομένου.

Η καρδιά της λύσης μας είναι, φυσικά, η αλυσίδα συναλλαγών. Είμαστε στην φάση του σχεδιασμού και την τελειοποίηση των διάφορων διεργασιών και τις συναφείς πράξεις για τις περιπτώσεις χρήσης - και τη δημοσίευση περιεχομένου, την αγορά περιεχομένου και την παροχή ανατροφοδότησης. Χρησιμοποιούμε πολλά υποκειμενικά στοιχεία κρυπτογραφίας για να κάνουμε την εργασία εύκολη, ονομάζοντας την ανταλλαγή κλειδιού αποκρυπτογράφησης, και διάφορες αποδείξεις μηδενικής γνώσης κλπ. Ο διάβολος βρίσκεται στις λεπτομέρειες, έτσι ακόμα εργαζόμαστε σε τεχνικές λεπτομέρειες, για την λεπτομερή περιγραφή παρακαλώ περιμένετε για την λευκή μας βίβλο.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η εμπειρία του χρήστη δεν θα ήταν πλήρης χωρίς συστάσεις. Δεδομένου ότι είναι διαθέσιμα όλα τα στοιχεία στην αλυσίδα συναλλαγών, ο καθένας μπορεί να εκτελέσει την εξόρυξη δεδομένων για να βρει το πιο κατάλληλο περιεχόμενο. Το Ίδρυμα του DECENT έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώσει τη δική του μηχανή σύστασης για τους πελάτες του, αλλά αυτό εξαρτάται από τους χρήστες.


Περιπτώσεις χρήσεως και κίνητρα


Η πρώτη και πιο φυσική περίπτωση χρήσης είναι η δημοσίευση περιεχομένου. Η διεπαφή χρήστη θα πρέπει να βασίζεται στις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου. Μετά τη δημιουργία του περιεχομένου του πελάτη, ένας συγγραφέας θα το κρυπτογραφήσει, ενδεχομένως προσθέτοντας δωρεάν προεπισκόπηση, και θα δημιουργήσει ένα πακέτο περιεχομένου. Αυτό το πακέτο έπειτα ανώνυμα και από κοινού με τους εκδότες / ανθρακωρύχους θα διανεμηθεί. Θα πρέπει να δοθεί επίσης η δυνατότητα κρυπτογράφησης τους βασικούς μετόχους.

Το πορτοφόλι του συγγραφέα χρεώνεται το συγκεκριμένο ποσό των νομισμάτων για τη δημοσίευση, το οποίο θα διανεμηθεί αργότερα (με βάση την απόδειξη της ανάκτησης) στους εκδότες για την αποθήκευση του περιεχομένου. Με αυτό τον τρόπο οι ανθρακωρύχοι έχουν κίνητρο στο να μοιράζονται το χώρο στο δίσκο τους με την κοινότητα.

Η δεύτερη υπόθεση χρήσης αγοράζει το περιεχόμενο. Ο καταναλωτής περιηγείται στις διαθέσιμες προσφορές, π.χ. με βάση τις προτάσεις που υπάρχουν, και να ελέγξετε το δωρεάν προεπισκόπηση. Όταν αυτός / αυτή αποφασίζει να το αγοράσει, αυτός / αυτή θα δει επίσης το κρυπτογραφημένο τμήμα, θα πληρώσει για αυτό και θα λάβει τα κλειδιά κρυπτογράφησης μέσω της αλυσίδας συναλλαγών. Από τεχνικής άποψης αυτό είναι το πιο λεπτό μέρος όπου έχουμε χρησιμοποιήσει αρκετές ενδιαφέρουσες τεχνικές για να αποφευχθούν απάτες, όπως έξυπνες συμβάσεις στην αλυσίδα με μεσεγγύηση και ZKP.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, οι καταναλωτές μπορούν να παρέχουν σχόλια στο συγγραφέα με τη μορφή της αξιολόγησης. Αυτό είναι επίσης μια συναλλαγή πάνω στην αλυσίδα συναλλαγών.


Συμμετάσχετε

To DECENT ψάχνει για πρεσβευτές που θα βοηθήσουν να εξαπλωθεί η πλατφόρμα. Για περισσότερες πληροφορίες εγγραφείτε εδώ στο ενημερωτικό δελτίο και μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να συμβάλετε σε αυτό το έργο.


Ορόσημα


Τ3 / 2016 - Άλλα στρώματα αποθήκευσης δεδομένων όπως το (π.χ. IPFS) διαπλανητικό σύστημα αρχείων θα ενσωματωθεί.
Τ4 / 2016 - Συνδρομές θα προστεθούν στο πρωτόκολλο και τους πελάτες μας. Βελτίωση στο Γραφικό Περιβάλλον.
Περισσότερα ορόσημα θα ακολουθήσουν σύντομα.

Επικοινωνία: info@decent.ch
decent.chΟμάδες συζητήσεων του DECENT


Τώρα μπορείτε να πάρετε όλες τις ειδήσεις και να συζητήσουν άμεσα κάτι που θα θέλατε να ξέρετε για το DECENT μέσω των επίσημων ομάδων συνομιλίας μας:

Το DECENT στο Telegram: https://telegram.me/joinchat/DM7KGAobNAOYNYFl1CjQfA
Το DECENT στο Slack: https://decent-slack.herokuapp.com/
Στο Twitter: https://twitter.com/DECENTplatform

Σας περιμένουμε για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας. Ας δημιουργήσουμε το καλύτερο μέλλον της διανομής περιεχομένου μαζί!

★★★ 450+ GREEK★★★TRANSLATIONS ★★★
FAST ★★★ FLAWLESS ★★★ CHEAP ★★★ https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new
BOUNTY PORTALS
BLOG
WHERE BOUNTY MANAGEMENT
MEETS AUTOMATION
SIGNATURE CAMPAIGNS
TWITTER
FACEBOOK
MEDIA CAMPAIGNS
AND MORE!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1534898039
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534898039

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534898039
Reply with quote  #2

1534898039
Report to moderator
1534898039
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534898039

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534898039
Reply with quote  #2

1534898039
Report to moderator
1534898039
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534898039

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534898039
Reply with quote  #2

1534898039
Report to moderator
killerjoegreece
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1000


Professional Native Greek Translator (450+ done)


View Profile WWW
August 03, 2016, 12:32:53 PM
 #2

DECENT ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Όροι και κανόνες βρίσκονται εδώ DECENT Μπλόγκ για τις Εκστρατείες

Υπογραφές

Για μέλη Hero/Legendary:Code:
[center][table]
[tr]
[td][url=http://decent.ch/][size=2pt][color=#008A6F]
█████████████[color=transparent]██████████████[/color][color=#1BB168]████████████[/color]
███████████████[color=transparent]██████████[/color][color=#1BB168]██████████████[/color]
████[color=transparent]███████[/color]██████[color=transparent]██████[/color][color=#1BB168]██████[/color]
████[color=transparent]██████████[/color]█████[color=transparent]██[/color][color=#1BB168]█████[/color]
████[color=transparent]████████████[/color]████[color=transparent][/color][color=#1BB168]████[/color]
████[color=transparent]█████████████[/color]████[color=#1BB168]██[/color]
████[color=transparent]█████████████[/color]▐████[color=#1BB168]▌[/color]
████[color=transparent]█████████████[/color][color=#1BB168]██[/color]████
████[color=transparent]████████████[/color][color=#1BB168]████[/color][color=transparent][/color]████
████[color=transparent]██████████[/color][color=#1BB168]█████[/color][color=transparent]██[/color]█████
████[color=transparent]███████[/color][color=#1BB168]██████[/color][color=transparent]██████[/color]██████
████[color=#1BB168]███████████[/color][color=transparent]██████████[/color]██████████████
████[color=#1BB168]█████████[/color][color=transparent]██████████████[/color]████████████
[/td]
[td]
[url=http://decent.ch/][color=#008A6F][b][font=Corbel][size=17pt]DE[color=#1BB168]CENT[/color][/size]
FOUNDATION[/b][/color]
[/td]
[td]
[url=http://decent.ch/][size=2pt]

[color=#1BB168]██
██
██
██
██
██
██
██
██[/color]
[color=#008A6F]██
██
██[/color]
[/td]
[td][size=2pt][color=transparent]
[url=http://decent.ch/][color=#2f2f2f][size=8pt][b][color=#008A6F][color=#1BB168][[/color]D[color=#1BB168]][/color][/color]ecentralized application
[color=#008A6F][color=#1BB168][[/color]E[color=#1BB168]][/color][/color]liminated third parties
[glow=#252525,1][color=#008A6F][color=#1BB168][[/color]C[color=#1BB168]][/color][/color][color=#1BB168]ontent distribution        [/size]
[/td]
[td]
[url=http://decent.ch/][size=2pt]

[color=#1BB168]██
██
██
██
██
██
██
██
██[/color]
[color=#008A6F]██
██
██[/color]
[/td]
[td][size=2pt][color=transparent]
[url=http://decent.ch/][color=#2f2f2f][size=8pt][b][color=#008A6F][color=#1BB168][[/color]E[color=#1BB168]][/color][/color]ncrypted & secure
[color=#008A6F][color=#1BB168][[/color]N[color=#1BB168]][/color][/color]o borders
[glow=#252525,1][color=#008A6F][color=#1BB168][[/color]T[color=#1BB168]][/color][/color][color=#1BB168]imeless reputation  [/size]
[/td]
[td]
[url=http://decent.ch/][size=2pt]

[color=#1BB168]██
██
██
██
██
██
██
██
██[/color]
[color=#008A6F]██
██
██[/color]
[/td]
[td]
[center][url=http://decent.ch/][color=#fff][b][font=Corbel][size=16pt][glow=#e15a3f,1][color=#e15a3f].....[/color]JOIN NOW![color=#e15a3f].....[/color][/size]
[size=10pt][color=#e15a3f]ICO ⏰ 10th of September[/color][/size]
[/td]
[td]
[url=http://decent.ch/][size=2pt]

[color=#1BB168]██
██
██
██
██
██
██
██
██[/color]
[color=#008A6F]██
██
██[/color]
[/td]
[/tr]
[/table][/center]


Για μέλη Senior:Code:
[center][table]
[tr]
[td][url=http://decent.ch/][size=2pt][color=#008A6F]
█████████████[color=transparent]██████████████[/color][color=#1BB168]████████████[/color]
███████████████[color=transparent]██████████[/color][color=#1BB168]██████████████[/color]
████[color=transparent]███████[/color]██████[color=transparent]██████[/color][color=#1BB168]██████[/color]
████[color=transparent]██████████[/color]█████[color=transparent]██[/color][color=#1BB168]█████[/color]
████[color=transparent]████████████[/color]████[color=transparent][/color][color=#1BB168]████[/color]
████[color=transparent]█████████████[/color]████[color=#1BB168]██[/color]
████[color=transparent]█████████████[/color]▐████[color=#1BB168]▌[/color]
████[color=transparent]█████████████[/color][color=#1BB168]██[/color]████
████[color=transparent]████████████[/color][color=#1BB168]████[/color][color=transparent][/color]████
████[color=transparent]██████████[/color][color=#1BB168]█████[/color][color=transparent]██[/color]█████
████[color=transparent]███████[/color][color=#1BB168]██████[/color][color=transparent]██████[/color]██████
████[color=#1BB168]███████████[/color][color=transparent]██████████[/color]██████████████
████[color=#1BB168]█████████[/color][color=transparent]██████████████[/color]████████████
[/td]
[td]
[url=http://decent.ch/][color=#008A6F][b][font=Corbel][size=17pt]DE[color=#1BB168]CENT[/color][/size]
FOUNDATION[/b][/color]
[/td]
[td]
[url=http://decent.ch/][size=2pt]

[color=#1BB168]██
██
██
██
██
██
██
██
██[/color]
[color=#008A6F]██
██
██[/color]
[/td]
[td][size=2pt][color=transparent]
[url=http://decent.ch/][color=#2f2f2f][size=8pt][b][color=#008A6F][color=#1BB168][[/color]D[color=#1BB168]][/color][/color]ecentralized application
[color=#008A6F][color=#1BB168][[/color]E[color=#1BB168]][/color][/color]liminated third parties
[color=#008A6F][color=#1BB168][[/color]C[color=#1BB168]][/color][/color]ontent distribution[/size]
[/td]
[td]
[url=http://decent.ch/][size=2pt]

[color=#1BB168]██
██
██
██
██
██
██
██
██[/color]
[color=#008A6F]██
██
██[/color]
[/td]
[td][size=2pt][color=transparent]
[url=http://decent.ch/][color=#2f2f2f][size=8pt][b][color=#008A6F][color=#1BB168][[/color]E[color=#1BB168]][/color][/color]ncrypted & secure
[color=#008A6F][color=#1BB168][[/color]N[color=#1BB168]][/color][/color]o borders
[color=#008A6F][color=#1BB168][[/color]T[color=#1BB168]][/color][/color]imeless reputation[/size]
[/td]
[td]
[url=http://decent.ch/][size=2pt]

[color=#1BB168]██
██
██
██
██
██
██
██
██[/color]
[color=#008A6F]██
██
██[/color]
[/td]
[td]
[center][url=http://decent.ch/][color=#e15a3f][b][font=Corbel][size=16pt]JOIN NOW![/size]
[size=10pt]ICO ⏰ 10th of September[/size]
[/td]
[td]
[url=http://decent.ch/][size=2pt]

[color=#1BB168]██
██
██
██
██
██
██
██
██[/color]
[color=#008A6F]██
██
██[/color]
[/td]
[/tr]
[/table][/center]


Για μέλη Full member:Code:
[center][url=http://decent.ch][color=#008A6F]▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/color][color=#1BB168]▬▬▬[/color] [color=#2f2f2f][b][color=#008A6F][color=#1BB168][[/color]D[color=#1BB168]][/color][/color]ecentralized application [color=#008A6F][color=#1BB168][[/color]E[color=#1BB168]][/color][/color]liminated third parties [color=#008A6F][color=#1BB168][[/color]C[color=#1BB168]][/color][/color]ontent distribution
  [color=#1BB168]█[/color] [color=#008A6F][b][font=Corbel]DE[color=#1BB168]CENT[/color] FOUNDATION [/b][/color]     [color=#038f6e]░[/color][color=#04906e]░[/color][color=#05926e]░[/color][color=#06936d]░[/color][color=#07946d]░[/color][color=#08956d]░[/color][color=#09976d]░[/color][color=#0a986d]░[/color][color=#0a996c]░[/color][color=#0b9a6c]░[/color][color=#0c9c6c]░[/color][color=#0d9d6c]░[/color][color=#0e9e6b]░[/color][color=#0f9f6b]░[/color][color=#10a16b]░[/color][color=#11a26b]░[/color][color=#11a36a]░[/color][color=#12a46a]░[/color][color=#13a66a]░[/color][color=#14a76a]░[/color][color=#15a86a]░[/color][color=#16a969]░[/color][color=#17ab69]░[/color][color=#18ac69]░[/color][color=#28ab65]░[/color][color=#2fa864]░    [/color][color=#ac714a]J[/color][color=#b36e49]O[/color][color=#b96b47]I[/color][color=#c06846]N[/color] [color=#cd6343]N[/color][color=#d46042]O[/color][color=#da5d40]W[/color][color=#e15a3f]![/color] [color=#da5d40][color=#1BB168]ICO ⏰[/color] 10th of September[/color]
[color=#008A6F]▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/color][color=#1BB168]▬▬▬[/color] [color=#2f2f2f][b][color=#008A6F][color=#1BB168][[/color]E[color=#1BB168]][/color][/color]ncrypted & secure[color=transparent]..........[/color][color=#008A6F][color=#1BB168][[/color]N[color=#1BB168]][/color][/color]o borders[color=transparent].....................[/color][color=#008A6F][color=#1BB168][[/color]T[color=#1BB168]][/color][/color]imeless reputation[/url][/center]


Για μέλη Member:Code:
[center][url=http://decent.ch]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/url] [D]ecentralized application [E]liminated third parties [C]ontent distribution
  [url=http://decent.ch]█ DECENT FOUNDATION    ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░   JOIN NOW! ICO ⏰ 10th of September[/url]
[url=http://decent.ch]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/url] [E]ncrypted & secure         [N]o borders                  [T]imeless reputation[/center]


Για μέλη JuniorCode:
[center][url=http://decent.ch/]█ DECENT FOUNDATION █ ICO ⏰ 10th of September[/url][/center]

★★★ 450+ GREEK★★★TRANSLATIONS ★★★
FAST ★★★ FLAWLESS ★★★ CHEAP ★★★ https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new
DECENT
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 910
Merit: 527


Decentralized Content Distribution Platform


View Profile WWW
August 19, 2016, 03:06:28 PM
 #3

Join DECENT Slack channel and discuss the abilities of
blockchain driven content distribution network directly with its founder and community!

▄████▄
█████████▄
████████████▄
███████████████▄
█████████████████
███████████████▀
████████████▀        ▄███▄
█████████▀        ▄███████
 ▀████▀        ▄██████████
              ████████████
               ▀██████████
                  ▀███████
                     ▀███▀
.
D E C E N T
......███████████▄▄       ▄▄███████████████████████████████████████████████████████
███▀▀▀▀▀▀▀████▄   ▄████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀███████████████████████████████████████████
███         ▀███▄███▀                 ▄▄██████▄▄       ▄█████▀   ▄▄██████▄▄ 
███          ▀█████▀                 ████▀▀▀▀████     ███▀▀▀    ████▀▀▀▀████
███           ▄███▀                 ███▀      ▀███   ███▀      ███▀      ▀███
███          ▄█████▄                ███        ███   ███       ██████████████
███         ▄███▀███▄               ███▄      ▄███   ███       ███▄██████████
███▄▄▄▄▄▄▄████▀   ▀████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄    ████▄▄▄▄████    ███        ████▄▄▄▄████
███████████▀▀       ▀▀████████████▄   ▀▀██████▀▀     ███         ▀▀██████▀▀██
Blockchain you can actually build on.
....
▄▄█████████▄▄
▄█████████████████▄
▄█████████████████████▄
▄███████████████▀▀▀█████▄
▄████████████▀▀     ██████▄
█████████▀▀   ▄▄▀   ███████
██████▄    ▄▄█▀    ████████
█████████▄██▀      ████████
▀██████████▄▄    ████████▀
▀████████▄█████▄████████▀
▀█████████████████████▀
▀█████████████████▀
▀▀█████████▀▀
Join our
discussion
killerjoegreece
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1000


Professional Native Greek Translator (450+ done)


View Profile WWW
August 19, 2016, 05:56:09 PM
 #4

Join DECENT Slack channel and discuss the abilities of
blockchain driven content distribution network directly with its founder and community!

Η πρόσκληση για το κανάλι slack του νομίσματος είναι στο πορτοκαλί λινκ παραπάνω.


Τοπικά Νήματα


Κινέζικα (Απο την: qiwoman2)
Ελληνικά (Απο τον: killerjoegreece)
Ινδονησίας (Απο τον: hananl1styo)
Ιταλικά (Απο τον: davide72)
Φιλιπίνεζικα (Απο τον: ImnotOctopus)
Πολωνικά (Απο τον: bioly)
Πορτογαλλικά (Απο τον: neolinkhati)
Ρώσικα (Απο τον: davide72)
Ισπανικά (Απο τον: freemind1)
Ταιλάνδης (Από τον: golfhuso)Συναντήστε μας εδώ:


30 Ιουλίου 2016 στην Σαγκάη 区块链技术及应用专题沙龙—创投未来领袖私享会第二期
26 Αυγούστου 2016 στο Ελσίνκι στο Συνέδριο της Αλυσίδας Συναλλαγών για το 2016


DECENT στον Τύπο


Στο Bitcoin Garden: Το DECENT ανακοινώθηκε. Αποκέντρωμένα ΜΜΕ με ICO
CryptoCurrency Magazine: DECENTのクラウドセールとは一体!?
BitcoinCafe: DECENT Ανακοίνωση - глобальная система распространения цифрового контента на блокчейне


Προσλαμβάνουμε


https://coinality.com/jobs/rubyrails-javacript-full-stack-developer/
Καταλαβαίνετε κώδικα; Φτιάχνετε εφαρμογές στο Διαδίκτυο; Είστε παθιασμένος με την τεχνολογία της αλυσίδας συναλλαγών; Αν η απάντηση είναι ναι τότε μπορείτε να γίνετε προγραμματιστής στο DECENT στις γλώσσες Ruby/Rails, και στην πλήρη Javacript!


Επικοινωνία:

info@decent.ch
decent.ch

Matej Michalko (Ιδρυτής του DECENT ): matmichalko


DECENT ΑΜΟΙΒΕΣ ICOΠλήρεις κανόνες και τις προϋποθέσεις που μπορούν να βρεθούν στο DECENT Μπλόγκ Αμοιβών

Φόρμα προσφυγών Αμοιβών
- Have you been rejected? Or do you have any issues with the campaign? Use this form to submit your request.

Σπάμερς και Καταχραστές Φόρμα Αναφοράς
- Έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχει μια προφανής προσπάθεια για σπάμ; Ενημέρωσέ μας!

Έντυπο αίτησης αλλαγής Βαθμού
- Μήπως η αλλαγή επιπέδου συμμετοχής σας κατά τη διάρκεια της διάρκεια της εκστρατείας; Αναφορά εδώ παρακαλώ.

★★★ 450+ GREEK★★★TRANSLATIONS ★★★
FAST ★★★ FLAWLESS ★★★ CHEAP ★★★ https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new
killerjoegreece
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1000


Professional Native Greek Translator (450+ done)


View Profile WWW
September 24, 2016, 08:21:51 AM
 #5

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Το DECENT συνδιάζει πολλά λειτουργικά επίπεδα. Ένα στρώμα φροντίζει την κατανεμημένη αποθήκευση.
Χτίζουμε τα αποτελέσματα εδώ Tribler του έργου, προσθέτοντας τις δικές μας επεκτάσεις, όπως η απόδειξη της ανάκτησης,
για την παροχή υψηλής επεκτασιμότητας, ανώνυμη διανομή, που εγγυάται την αποθήκευση που κλιμακώνεται αυτόματα με βάση τη δημοτικότητα του περιεχομένου.
https://decent.ch/src/decent-whitepaper.pdf ΛΕΥΚΗ ΒΙΒΛΟΣ

Η καρδιά είναι, φυσικά, η αλυσίδα. Είμαστε στο σχεδιασμό και την τελειοποίηση διάφορεων διεργασίών και των συναφών πράξεων για τις περιπτώσεις χρήσης και τη δημοσίευση περιεχομένου, την αγορά περιεχομένου και την παροχή ανατροφοδότησης. Χρησιμοποιούμε την υποκείμενη κρυπτογραφία και τα μέσα για να κάνουμε την εργασία στα πάντα, απλώς ονομάζοντας την ανταλλαγή κλειδιών αποκρυπτογράφησης, διάφορες αποδείξεις μηδενικής γνώσης, κλπ και επειδή ο διάβολος βρίσκεται στις λεπτομέρειες, έτσι όπως είμαστε ακόμα εργαζόμαστε σε τεχνικές λεπτομέρειες, για λεπτομερή περιγραφή παρακαλώ περιμένετε για την λευκή βίβλο μας.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η εμπειρία του χρήστη δεν θα ήταν πλήρης χωρίς συστάσεις. Δεδομένου ότι είναι διαθέσιμα όλα τα δεδομένα στην αλυσίδα, ο καθένας μπορεί να εκτελέσει την εξόρυξη δεδομένων για να βρείτε το πιο κατάλληλο περιεχόμενο. Το ίδρυμα του DECENT σχεδιάζει να ενσωματώσει τη δική του μηχανή σύσταση για τους πελάτες του, αλλά αυτό εξαρτάται από τους χρήστες.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑΤο DECENT έιναι ένα πρωτόκολλο Ανοικτόυ Κώδικα που επιτρέπει σε κατασκευαστές εφαρμογών να δημιουργήσουν διάφορες εφαρμογές με τις δυνατότητες της σχεδίασης των χαρακτηριστικών σύμφωνα με τις ανάγκες τους.


Πιθανές Χρήσεις:


Σαν το Medium μπλόγκ
Σαν το Soundcloud μουσική διανομή
Σαν το Amazon διανομή βιβλίων
Πώληση Λογισμικού
Σαν το Shutter διαμοιρασμός εικόνων
Ηλεκτρονική διανομή εφημερίδας
Οικονομική έκδοση ακαδημαικών εργασιών
Ανάπτυξη παιχνιδιών Indie
Βίντεο συνεχούς ροής
Ήχος συνεχούς ροής


Διαδικασία έκδοσης περιεχόμενου / Αγορά:


Μετά τη δημιουργία του περιεχομένου του πελάτη ένας συγγραφέας θα κρυπτογραφήσει, ενδεχομένως προσθέτοντας δωρεάν προεπισκόπηση, και θα δημιουργήσει ένα πακέτο περιεχομένου.
Αυτό το πακέτο έπειτα ανώνυμα από κοινού με τους εκδότες / ανθρακωρύχους θα πωληθεί. Αυτά θα πρέπει να δοθούν επίσης ως κρυπτογράφηση τους βασικούς μετόχους.

Το πορτοφόλι του συγγραφέα χρεώνεται το συγκεκριμένο ποσό των νομισμάτων για τη δημοσίευση, το οποίο θα διανεμηθεί αργότερα (με βάση την απόδειξη της ανάκτησης)
στους εκδότες για την αποθήκευση του περιεχομένου. Με αυτό τον τρόπο οι ανθρακωρύχοι κίνητρα για να μοιράζονται το χώρο στο δίσκο τους με την κοινότητα.

Η υπόθεση δεύτερη χρήση αγοράζει το περιεχόμενο. Ο καταναλωτής περιηγείται τις διαθέσιμες προσφορές, π.χ. με βάση τις προτάσεις του κινητήρα σύσταση,
και μπορεί να ελέγξει την ελεύθερη προεπισκόπηση. Όταν αυτός / αυτή αποφασίζει να το αγοράσει, αυτός / αυτή θα δείτε επίσης το κρυπτογραφημένο τμήμα, να πληρώσει για αυτό και να ανακτήσετε τα κλειδιά κρυπτογράφησης
μέσω της αλυσίδας. Από τεχνική άποψη αυτό είναι το πιο λεπτό μέρος όπου έχουμε χρησιμοποιήσει αρκετές ενδιαφέρουσες τεχνικές για να αποφύγετε απάτες
όπως έξυπνες συμβάσεις βασισμένες στην αλυσίδα με μεσεγγύηση και ZKP.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, οι καταναλωτές μπορούν να παρέχουν σχόλια στο συγγραφέα με τη μορφή της αξιολόγησης. Αυτό είναι επίσης μια συναλλαγή αλυσίδας.

ΒΑΣΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ DECENT


DECENT Η ομάδα αυτή τη στιγμή βασίζεται κυρίως στη Σλοβακία και την Κίνα, ενώ οι σύμβουλοι μας και οι πρεσβευτές της μάρκας διαδίδουν την φήμη μας σε όλο τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του DECENT.


 


Ανακοινώσεις
13 Σεπ 2016   DECENT συνεργάζεται με το MinerGate
12 Σεπ 2016   DECENT ICO - Πρώτη Μέρα Ανάλυση
12 Σεπ 2016   Επεξήγηση προβλημάτων αρχικής προπώλησης
10 Σεπ 2016   DECENT ICO Οδηγός
10 Σεπ 2016   Νέο μέλος στην ομάδα ανάπτυξης του DECENT - Anatoly Ressin
9 Σεπ 2016   DECENT ICO Διαμεσολάβηση
9 Σεπ 2016   Η πρώτη συνάντηση του  DECENT στην Bratislava
9 Σεπ 2016   DECENT συνεργάζεται με το Changelly
9 Σεπ 2016   DECENT Ιστορία
9 Σεπ 2016   Γραφικό Περιβαλλον Πελάτη
7 Σεπ 2016   DECENT συνεργάζεται με το ANOON
7 Σεπ 2016   Μερική Διανομή Κώδικα
5 Σεπ 2016  Tibor Tarabek μας στηρίζει
4 Σεπ 2016   DECENT Διανομή Κλειδιών Ανάπτυξης
2 Σεπ 2016   Το DECENT σας προσκαλεί στην Μπρατισλάβα στο Μιάμι και στο Νασσάου
1 Σεπ 2016   Marian Hvizdos μας στηρίζει
1 Σεπ 2016  DECENT στην Κίνα μέρος 2
30 Αύγ 2016   DECENT συνεργάζεται με το Freewallet!
29 Αύγ 2016   DECENT Υλοποίηση Προτοκόλλου
25 Αύγ 2016   Το DECENT δέχεται υποστήριξη απο την Google
24 Αύγ 201616   DECENT συνεργάζεται με το Coremedia
23 Αύγ 2016   Ενημέρωση για την Διανομή του DCT
22 Αύγ 2016   DECENT συνεργάζεται με το 8btc.com
22 Αύγ 2016   Συνεργάζεται με το Coiniran
16 Αύγ 2016   DECENT συνεργάζεται με το BitRush
12 Αύγ 2016   DECENT Ενημέρωση Οδικού Χάρτη
11 Αύγ 2016   DECENT συνεργάζεται με το Webglobe
10 Αύγ 2016   DECENT ψάχνει για συνεργάτες
9 Αύγ 2016   DECENT Επενδυτικές πληροφορίες Ταμείου
9 Αύγ 2016   DECENT συνεργάζεται με το Criptorials
8 Αύγ 2016   DECENT συνεργάζεται με το Hideez
7 Αύγ 2016   Αμοιβές για τους υπάρχοντες Ακόλουθους
3 Αύγ 2016   DECENT Σχέδιο Ανάπτυξης Δημοσιεύθηκε
2 Αύγ 2016   Εκστρατεία Δωρεών ξεκινά και οι κανόνες
27 Ιουλ 2016   DECENT ICO Ανακοίνωση
10, Ιουν 2016   DECENT συνεργάζετε με το Bitalo
19η Ιανουαρίου 2016   DECENT Οριστικοποίηση Προτοτύπου
ΑΝΑΜΕΙΧΘΕΙΤΕDECENT ψάχνει για υποστηρικτές που θα διανείμουν τον λόγο για την πλατφόρμα μας. Για περισσότερες πληροφορίες εγγραφείτε στα νέα μας και μάθετε πώς μπορείτε να βοηθήσετε το έργο μας.


DECENT ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ


Τώρα μπορείτε να πάρετε όλες τις ειδήσεις και να συζητήσουν άμεσα κάτι που θα θέλατε να ξέρετε για το DECENT μέσω των επίσημων ομάδων συνομιλίας μας:

Μπείτε στο Telegram :  https://telegram.me/decentch
Μπείτε στο Slack channel: https://decent-slack.herokuapp.com/
Μπείτε στο Twitter: https://twitter.com/DECENTplatform

Μπείτε στο Telegram (Πορτογαλλικά): https://telegram.me/joinchat/AyBEQQcYBxVXWoi3I46Mxg
Μπείτε στο Telegram (Ισπανικά): https://telegram.me/joinchat/AyBEQQqgC7P5tQ1Zu4zdPw
Μπείτε στο Telegram (Ρώσικα): https://telegram.me/DecentRu

欢迎加入DECENT ΚΙΝΕΖΙΚΟ QQ交流群,群号码:572877273

Σας περιμένουμε για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας.
Ας δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον της διανομής περιεχομένου μαζί!
ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ17 του Σεπτέμβρη του 2016   DECENT συνάντηση στο Νασσαόυ Μπαχάμες
15 του Σεπτέμβρη του 2016   DECENT συνάντηση στο Μιάμι, Αμερική
8 του Σεπτέμβρη του 2016   Fintech Academy Meetup στη Βιέννη
7-8 του Σεπτέμβρη του 2016   Blockchain New Finance Peak Forum στην China
7 του Σεπτέμβρη του 2016   DECENT συνάντηση στη Μπρατισλάβα
4 του Σεπτέμβρη του 2016   Blockchain Career day
26, Αυγούστου του 2016   Ελσίνκι Blockchain Conference 2016
17, Αυγούστου του 2016   Blockchain Industry Investment Forum στην Σενζέν, Κίνα
11, Αυγούστου του 2016   Smart Energy Κίνα
6, Αυγούστου του 2016   Global Blockchain Roadshow στην Σανγκάη
30 Ιούλη 2016   Σανγκάη 区块链技术及应用专题沙龙—创投未来领袖私享会第二期ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ


Νοέμβριο 2015 Websummit 2015 στο Δουβλίνο
Οκτώβριος 2/3, 2015 Hackers Congress HCPP2015 στην Πράγα
Αύγουστο 2015 Bitcoin Meet-up στο Οκλάντ
Αύγουστο 2015 Fincoin Meet-up στο Σαν Φρανσίσκο
Αύγουστο 2015 Entrepreneur Mixer Meet-up
Αύγουστο 2015 CoinCongress  στο Σαν Φρανσίσκο
Ιούλιο 2015 Life on Bitcoin Meet-up
Ιούλιο 2015 Bitcoin meet-up in the Plug and Play Tech Center στο Σάνυβέιλ
Ιούλιο 2015 Inside Bitcoin Conference στο Σικάγο
Ιούνιο 2015 ADFC στη Σανγκάη
Blockchain Incredible Party (BIP 001) στην Οντέσσα
Wired Money 2015 στο ΛονδίνοDECENT ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ


Forbes
DECENT 'Crypto' Investment Paves Way To Decentralized Content Distribution Revolution

Στο The Merkle
DECENT ICO Details Unveiled

Στο Cointelegraph:
DECENT Blockchain Content Distribution Network Announces ICO

Στο Bitcoin Garden:
Blockchain Content Distribution Platform DECENT going ICO

Στο Core Media:
DECENT: Fair and Decentralized Content Distribution Platform

Στο BitcoinCafe:
DECENT Announcement - глобальная система распространения цифрового контента на блокчейне

Στο Cryptorials:
Invest in Creating a DECENT Media: Crowdsale Starts September 10th!
Building a Decentralized Media: Why Cryptorials is Partnering with DECENT
Decentralized Media Comparison: The Best Networks Reviewed

Στο Forklog:
DECENT Content Distribution Network to Launch ICO
Founder of DECENT Content Distribution Network: The Digital Revolution is About to Begin

Στο NewsBTC:
DECENT Network Crowdsale to Start Soon
DECENT Blockchain Content Distribution Taking Off in China

Στο Blockchain News:
Blockchain Project Aims to Revolutionize Online Data Distribution
Blockchain Startup DECENT.ch Rolls out Development Plan and Roadmap

Στο Bitcoin News:
DECENT Unveils Prototype of Decentralized Publishing Platform
Decent Hangout – Talk Blockchain Media Distribution and ICO with DECENT.ch founders

Στο CryptoCurrency Magazine:
分散化されたコンテンツ配布プラットフォームDECENTのトークンセールがまもなく開始する
DECENT:創始者のMatej Boda氏へインタビュー
DECENTのバウンティーが開始!DCTを入手しよう
DECENT:最初のコンテンツはテキストを扱い、最終ゴールは音楽や動画そしてゲームまで

Στο Criptonoticias:
DECENT: BLOCKCHAIN CONTRA LA USURA Y CENSURA DE INFORMACIÓN
DECENT anuncia alianza con BitRush y abre sus puertas a futuras incorporaciones


Στο BlockChain hk:
Decent-去中心化的内容分享平台

Στο Forklog RU:
Блокчейн-платформа распространения контента DECENT анонсировала ICO
Основатель платформы DECENT: цифровая революция уже начинается

Στο Dashpay Magazine:
DECENT Network Aims To Revolutionize Online Data

Στο Bitcoinnews Indo:
Sistem imbalan tersebut akan dimulai pada tanggal 3 Agustus 2016

Στο Bitcoinist:
DECENT Bounty System Allows Users to Earn Coin before ICO Launch

Στο Cointurk
Yeni Nesil Kripto Para DECENT (DCT) – ICO 10 Eylül’de Başlayacak

Στο Criptomoedas Facil
Decent Começa A Oferecer Recompensas Durante Sua Venda A Partir De 10 De Setembro De 2016
DECENT Junte-Se À Revolução Digital

Στο Guia do Bitcoin
DECENT: Junte-se à revolução digital


ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Matej Michalko (DECENT Δημιουργός): matmichalko
Matej Boda (DECENT Δημιουργός): MatoB


Θυμηθείτε να ελέγξετε το ΜΠΛΟΓΚ για τακτικές ενημερώσεις για την ζωή του DECENT!


     

★★★ 450+ GREEK★★★TRANSLATIONS ★★★
FAST ★★★ FLAWLESS ★★★ CHEAP ★★★ https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new
killerjoegreece
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1000


Professional Native Greek Translator (450+ done)


View Profile WWW
September 24, 2016, 11:52:19 AM
 #6

Σας προσκαλούμε στο DECENT Meetup στο Γκραζ! Ελάτε την Δευτέρα 26 για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ: https://www.meetup.com/DECENT-Network/events/234369711/

★★★ 450+ GREEK★★★TRANSLATIONS ★★★
FAST ★★★ FLAWLESS ★★★ CHEAP ★★★ https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new
killerjoegreece
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1000


Professional Native Greek Translator (450+ done)


View Profile WWW
October 02, 2016, 09:38:02 PM
 #7

Θα θέλατε να γίνετε μέλος της ομάδας μας? Προσλαμβάνουμε

Junior προγραμματιστή:
https://coinality.com/jobs/junior-developer/
 
Senior προγραμματιστή:
https://coinality.com/jobs/senior-developer-5/

Διαχειριστή Προγράμματος:
https://coinality.com/jobs/project-manager-3/

★★★ 450+ GREEK★★★TRANSLATIONS ★★★
FAST ★★★ FLAWLESS ★★★ CHEAP ★★★ https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new
killerjoegreece
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1000


Professional Native Greek Translator (450+ done)


View Profile WWW
October 10, 2016, 06:14:06 AM
 #8

Η προπώληση του DECENT πέτυχε 5500 BTC σε 1 μήνα. Η υπάρχουσα τιμή ισχύει μέχρι τις 11 GMT, 9 Οκτωβρίου, μπείτε τώρα!
https://decent.ch/decents-ico-raised-5500-btc-month/

★★★ 450+ GREEK★★★TRANSLATIONS ★★★
FAST ★★★ FLAWLESS ★★★ CHEAP ★★★ https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new
killerjoegreece
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1000


Professional Native Greek Translator (450+ done)


View Profile WWW
November 03, 2016, 11:21:37 AM
 #9

Νέες Ανακοινώσεις
Σεπτέμβρης 27, 2016   DECENT Συνάντηση στο Miami και το Νασσάου
Σεπτέμβρης 21, 2016   Ανάλυση της πλατφόρμας Μπλόγκινγκ
Σεπτεμβρίου 20, 2016   DECENT Συνάντηση στην Βιέννη
Σεπτέμβριος 15, 2016   Το Decent ανοίγει τα γραφεία του στη Σαγκάη

★★★ 450+ GREEK★★★TRANSLATIONS ★★★
FAST ★★★ FLAWLESS ★★★ CHEAP ★★★ https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new
killerjoegreece
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1000


Professional Native Greek Translator (450+ done)


View Profile WWW
December 04, 2016, 11:22:54 AM
 #10

DCT θα διανεμηθεί και εμπορεύσιμων μόλις ξεκίνησε το κύριο δίκτυο (έχει προγραμματιστεί για το Q1 / Q2 2017)


Κάθε συμμετέχων θα πρέπει να έρθει σε επαφή με περισσότερες πληροφορίες. Ωστόσο ναι, πριμοδοτήσεων θα διανεμηθεί στα κύματα κατά τη διάρκεια της περιόδου τριών μηνών μετά ξεκίνησε το κύριο δίκτυο.


Κάνουμε τον τελικό έλεγχο και να σας ρωτήσω για την υπομονή σας.
Ευχαριστώ για την υποστήριξη!


Σε περίπτωση που θα έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με την κατάταξη σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα έντυπα των αιτήσεων που μπορεί να βρεθεί στο ΕΠ.


Ναι όλες αυτές οι πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες σύντομα, εκτός των πριμοδοτήσεων newsletter. Οι Facebook και το Twitter φύλλα στο στάδιο της προετοιμασίας.


Γεια σε όλους, λόγω των πολλαπλών προσπαθειών έχουμε παρατηρήσει στην εκστρατεία υπογραφών (επίσης με βάση τις αναφορές σας) χρειαζόμαστε μια ακόμη ημέρα πριν μετά την τελική και ενημερωμένο κατάλογο με τους συμμετέχοντες και τα μερίδιά τους. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.


Τα πάντα είναι στο στάδιο της προετοιμασίας. Θα πρέπει να ελέγξουμε κάθε συμμετέχοντα για την εξάλειψη spamming όσο το δυνατόν περισσότερο. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη


Γεια σας, σας ευχαριστώ για την υποστήριξη!
Τα ICO Στατιστικά θα είναι διαθέσιμα στις επόμενες ημέρες.


Τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη ορόσημων.

Ο διευθυντής της εκστρατείας μας κάνει τελικούς ελέγχους. Μόλις επιβεβαιωθεί ότι τα πάντα είναι ενημερωμένα, εμείς θα δημοσιεύσουμε τις πληροφορίες εδώ.


Ελέγξτε την περίληψη των στατιστικών ICO https://decent.ch/ico-overview/


Μπορείτε να αφαιρέσετε τις υπογραφές. Έχουμε συγκεντρώσει όλα τα δεδομένα, και η τελική μέτρηση θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες.
Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη!


Γεια σας, το 20% των κεφαλαίων που μεταφέρθηκαν σύμφωνα με τους ICO Όρους και Προϋποθέσεις. Θα χρησιμοποιηθεί για να καλύψει την ανάπτυξη και τις λειτουργικές δαπάνες μέχρι το τεστ-net εκτόξευσης.


Η εκστρατεία έληξε στις 6 Νοεμβρίου, ζητήσαμε από τους υποστηρικτές μας για να κρατήσει τις υπογραφές στο προφίλ τους, έτσι ώστε να μπορούμε να συλλέγουμε όλα τα δεδομένα σωστά.


Εξερευνήστε την πλατφόρμα πριν από την επίσημη έναρξή της!
Αξιοπρεπής, μια πλατφόρμα διανομής περιεχομένου peer-to-peer, έχει αναγγείλει την έναρξη μιας web app πρωτοτύπου:


http://www.econotimes.com/Blockchain-platform-DECENT-releases-web-application-prototype-384650


DCT θα είναι εμπορεύσιμων μια φορά το κύριο δίκτυο έχει ξεκινήσει η οποία έχει προγραμματιστεί για το Q1 / Q2 2017
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις σχετικά με το χρόνο: https://decent.ch/


Γεια σας, οι πριμοδοτήσεις θα διανεμηθούν κατά κύματα, από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το κύριο δίκτυο.
Περισσότερες πληροφορίες: https://decent.ch/decent-bounties-distribution/


Εδώ μπορείτε να βρείτε μια σύγκριση των διαφόρων σχεδίων αποκεντρωμένης media: http://cryptorials.io/decentralized-media-comparison-best-networks-reviewed /


Έχουμε ως στόχο να παρέχουμε ένα κάθετα ολοκληρωμένο σύστημα για τις βιομηχανίες, οργανισμούς, καθώς και μεμονωμένων δημιουργών. Επιτρέπουμε επίσης στους χρήστες του να αξιολογήσουν τον συγγραφέα και το περιεχόμενο το ίδιο. Ως εκ τούτου, οι συντάκτες μπορούν να οικοδομήσει τη φήμη της ζωής, που είναι ασφαλώς αποθηκευμένο στο blockchain και ως εκ τούτου δεν μπορεί να μεταβληθεί ή να χειραγωγείται με οποιοδήποτε τρόπο. Σας προτείνω να ελέγξετε χάρτη πορείας και ανάπτυξης το σχέδιό μας για να δούμε τι είναι μπροστά.


Για τις προηγούμενες οπαδούς, όπως ειπώθηκε πριν, τους ζητήθηκε να κάνει ένα τιτίβισμα ή Facebook θέση λέγοντας "Είμαι ενώνει ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ εκστρατεία Bounty" και ετικέτα ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ σελίδα σε αυτό. Μας άρεσε αυτά τα tweets / θέσεις και να τους προσθέσει στη λίστα. Αν κάποιος είχε χάσει κατά λάθος, αυτός / αυτή μπορεί να επικοινωνήσετε μαζί μας με σύνδεσμο προς αυτή τη θέση ή tweet. Μόλις οι κατάλογοι οριστικοποιηθεί θα δημοσιοποιούν τους (εκτός των συνδρομητών newsletter).Εδώ είναι ένα blog που εξηγεί τα πράγματα καλύτερα: https://decent.ch/bounties-existing-followers/

Γεια σας,

Το μπλόγκ του DECENT είναι το πρώτο Web App για να αποδειχθεί η διαδικασία έκδοσης μέσω του δικτύου του DECENT. Η δημοσίευση στο Μπλόγκ και η online δημοσίευση ειδήσεων είναι στα μελλοντικά σχέδια του δικτύου, καθώς και η κοινή χρήση οπτικοακουστικού περιεχομένου. Ο σκοπός αυτού του Web App είναι να συλλέγει ανατροφοδότηση για να εξασφαλίσει ότι η πλατφόρμα έχει όλα τα χαρακτηριστικά που οι άνθρωποι βρίσκουν χρήσιμα, εφόσον έχει επίσημα ξεκινήσει.


Το Λανσάρισμα του Δικτύου έχει προγραμματιστεί για το 1Τ / 2Τ 2017. Το DCT θα διανεμηθεί και θα είναι εμπορεύσιμο μόλις ξεκίνησε το κύριο δίκτυο.


Σχέδιο Προγραμματιστή: https://decent.ch/src/DECENT_dev_plan.pdf

★★★ 450+ GREEK★★★TRANSLATIONS ★★★
FAST ★★★ FLAWLESS ★★★ CHEAP ★★★ https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new
killerjoegreece
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1000


Professional Native Greek Translator (450+ done)


View Profile WWW
December 05, 2016, 01:19:14 PM
 #11


Η ομάδα καλωσορίζει μια νέα προσθήκη στην Αλυσίδα και στο Χαρτοφυλάκιο Hub, ολοκαίνουργια γραφεία στη θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων της Μπρατισλάβα, 0100

★★★ 450+ GREEK★★★TRANSLATIONS ★★★
FAST ★★★ FLAWLESS ★★★ CHEAP ★★★ https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new
killerjoegreece
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1000


Professional Native Greek Translator (450+ done)


View Profile WWW
January 19, 2017, 04:44:39 PM
 #12

Ναι το 1Τ/2Τ του 2017 θα ξεκινήσει το δίκτυο μας. Το δοκιμαστικό δίκτυο θα είναι σύντομα κοντά σας Smiley

★★★ 450+ GREEK★★★TRANSLATIONS ★★★
FAST ★★★ FLAWLESS ★★★ CHEAP ★★★ https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new
killerjoegreece
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1000


Professional Native Greek Translator (450+ done)


View Profile WWW
January 20, 2017, 02:51:30 AM
 #13

Η πώληση του DECENT πέτυχε 5881.35 BTC!

Η διεύθυνση Βitcoin του DECENT
https://blockchain.info/address/33WDB3nsVHH5qafCAriPb8Jmb1e3ptsY4h

DECENT ΟΔΗΓΟΣ ICO

Start day:   11 Σεπτεμβρίου 2016, 1 ώρα GMT!

End day:   6 Νοεμβρίου 2016 11:59 ώρα GMT!

Η πώληση του DECENT είναι μια μοναδική ευκαιρία να γίνετε ένα βασικό κομμάτι της οδηγούμενης αλυσίδας του μέλλοντος.★★★ 450+ GREEK★★★TRANSLATIONS ★★★
FAST ★★★ FLAWLESS ★★★ CHEAP ★★★ https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new
killerjoegreece
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1000


Professional Native Greek Translator (450+ done)


View Profile WWW
January 30, 2017, 07:49:20 AM
 #14

Το Decent εντάχθηκε στο Συνέδριο Blockchain της Ζυρίχης και δοκίμασε το Βitcoin ATM Smiley https://decent.ch/en/decent-joined-the-blockchain-conference-in-zurich/

★★★ 450+ GREEK★★★TRANSLATIONS ★★★
FAST ★★★ FLAWLESS ★★★ CHEAP ★★★ https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new
killerjoegreece
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1000


Professional Native Greek Translator (450+ done)


View Profile WWW
February 02, 2017, 01:11:07 PM
 #15

Παιδιά, οδεύουμε προς το Λονδίνο και θέλουμε να έρθετε μαζί μας. Ας γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον κατα πρόσωπο. https://decent.ch/en/decents-next-destination-london/

★★★ 450+ GREEK★★★TRANSLATIONS ★★★
FAST ★★★ FLAWLESS ★★★ CHEAP ★★★ https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new
killerjoegreece
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1000


Professional Native Greek Translator (450+ done)


View Profile WWW
February 14, 2017, 11:32:05 PM
 #16

Γεια σας, το 0100 Συνέδριο θα είναι αποκλειστικά για τα επιχειρηματικά κεφάλαια και τους εκπρόσωπους εταιρειών ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων , Ο Διευθύνων Σύμβουλος Matej Michalko θα συντονίζει.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο: https://decent.ch/en/decent-travels-to-vienna-for-european-investors-conference/

★★★ 450+ GREEK★★★TRANSLATIONS ★★★
FAST ★★★ FLAWLESS ★★★ CHEAP ★★★ https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new
killerjoegreece
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1000


Professional Native Greek Translator (450+ done)


View Profile WWW
March 06, 2017, 11:55:45 AM
 #17

Το DECENT στο Λονδίνο συνεχίζεται. Γίνετε μέλος του Meetup μας στις 22 Φεβρουαρίου!
Συνδιοργανώνεται από το UCL CBT Division και το Blockchain Connector, η εκδήλωση θα επικεντρωθεί στην ανάλυση των πλεονεκτημάτων και των πιθανών χρήσεων της αλυσίδας. Ελάτε στο μέλλον με εμάς  Smiley https://decent.ch/en/decent-continues-its-london-trip/Νέες Ανακοινώσεις
Σεπτέμβρης 27, 2016   DECENT Συνάντηση στο Miami και το Νασσάου
Σεπτέμβρης 21, 2016   Ανάλυση της πλατφόρμας Μπλόγκινγκ
Σεπτεμβρίου 20, 2016   DECENT Συνάντηση στην Βιέννη
Σεπτέμβριος 15, 2016   Το Decent ανοίγει τα γραφεία του στη Σαγκάη


Η προπώληση του DECENT πέτυχε 5500 BTC σε 1 μήνα. Η υπάρχουσα τιμή ισχύει μέχρι τις 11 GMT, 9 Οκτωβρίου, μπείτε τώρα!
https://decent.ch/decents-ico-raised-5500-btc-month/
Θα θέλατε να γίνετε μέλος της ομάδας μας? Προσλαμβάνουμε

Junior προγραμματιστή:
https://coinality.com/jobs/junior-developer/
 
Senior προγραμματιστή:
https://coinality.com/jobs/senior-developer-5/

Διαχειριστή Προγράμματος:
https://coinality.com/jobs/project-manager-3/Το DECENT και το Naughty America, μια απο τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής ενήλικου περιεχομένου στην Αμερική , συμφωνησαν σήμερα να εργαστούν σε ένα πιλοτικό έργο για την υλοποίηση των προτοπώρων Δικαιωμάτων Ψηφιακής Διαχείρησης μέσω της Αλυσίδας Συναλλαγών!

https://decent.ch/naughty-america-productions-decent-cooperate-creation-next-generation-video-content-distribution-platform/Μισή ώρα μέχρι την αλλαγή τιμής στο DECENT ICO!
Συμμετάσχετε τώρα: https://sale.decent.ch/
Σας προσκαλούμε στο DECENT Meetup στο Γκραζ! Ελάτε την Δευτέρα 26 για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ: https://www.meetup.com/DECENT-Network/events/234369711/Μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω μέιλ
ICO σχετικές ερωτήσεις: ico@decent.ch
Ανοιχτές θέσεις: jobs@decent.ch
Άλλα θέματα: sandra@decent.chΜια επιτυχής χρονιά για το  DECENT! http://www.startupticker.ch/en/news/january-2017/a-successful-year-for-decentΝαι το 1Τ/2Τ του 2017 θα ξεκινήσει το δίκτυο μας. Το δοκιμαστικό δίκτυο θα είναι σύντομα κοντά σας!


Η πώληση του DECENT πέτυχε 5881.35 BTC!

Η διεύθυνση Βitcoin του DECENT
https://blockchain.info/address/33WDB3nsVHH5qafCAriPb8Jmb1e3ptsY4h

DECENT ΟΔΗΓΟΣ ICO

Start day:   11 Σεπτεμβρίου 2016, 1 ώρα GMT!

End day:   6 Νοεμβρίου 2016 11:59 ώρα GMT!

Η πώληση του DECENT είναι μια μοναδική ευκαιρία να γίνετε ένα βασικό κομμάτι της οδηγούμενης αλυσίδας του μέλλοντος.


Το Decent εντάχθηκε στο Συνέδριο Blockchain της Ζυρίχης και δοκίμασε το Βitcoin ATM Smiley https://decent.ch/en/decent-joined-the-blockchain-conference-in-zurich/Όσο για τις γενναιοδωρίες και την εξόρυξη, θα είναι 100% διαθέσιμα μετά την έναρξη του δικτύου του Decent που έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο.Το μακροπρόθεσμο σχέδιο ανάπτυξης για το Decent κυκλοφόρησε! Πιο λεπτομερείς πληροφορίες για το δοκιμαστικό δίκτυο το οποίο θα κυκλοφορήσει σταδιακά. https://decent.ch/en/decent-network-launch-process/Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την 1η ανάπτυξη του DECENT. Δείτε τη εδώ:

https://decent.ch/en/decent-network-development-update-1/


Γεια σε όλους, αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα / λάθος / παρεξήγηση στην Αμοιβή του Facebook Bounty  παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε τη
Φόρμα αναφοράς
Ευχαριστούμε SmileyΠοσά αμοιβών facebook έτοιμα!
Το Twitter ετοιμάζετε

DECENT Αμοιβές Facebook

Φόρμα αναφοράς


Οι αμοιβές για τα νέα μέσω μέιλ δεν θα είναι δημόσια, καθώς δεν θέλουμε να μοιραστούμε προσωπικές πληροφορίες (= διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) από τους υποστηρικτές μας με όλους.
Κάθε συμμετέχων θα ενημερωθούν μέσω e-mail μόλις οι Αμοιβές θα είναι έτοιμες για διανομή.


Λίστα συμμετεχόντων και τελικές αμοιβές: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1B5Zd31Ipaxkc2BFUEMPANvV0qLFbkUZPW8u8_o7QMM8/edit#gid=0
Φόρμα αναφοράς: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSelPVeyUVt5n-x-pXNus0RXRNM9iBCt7XVYXVRCqHydBlvLQg/viewform


Γεια σας παιδιά. H ομάδα έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στην ανάπτυξη του δικτύου. Διαβάστε για το εδώ! Wink
https://decent.ch/en/decent-network-development-update-2/Παιδιά, οδεύουμε προς το Λονδίνο και θέλουμε να έρθετε μαζί μας. Ας γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον κατα πρόσωπο. https://decent.ch/en/decents-next-destination-london/Στην πραγματικότητα έχουμε όλα τα δεδομένα που συλλέγονται για τη λίστα του Twitter. Ωστόσο, αυτό είναι ένα αρκετά πολύπλοκο έργο. Σας ζητούμε για λίγη υπομονή.
Τα πάντα θα αναρτηθούν μέσω των επίσημων καναλιών μας.

Σας ευχαριστώ όλους για την κατανόηση και την υποστήριξη!


Γεια σας, οι αμοιβές θα διανεμηθούν μετά την έναρξη του δικτύου. Περαιτέρω βήματα για το πώς να τις διεκδικήσετε θα δημοσιευθεούν αργότερα οπότε μείνετε συντονισμένοι στα επίσημα κανάλια μας.

Ευχαριστώ για την υποστήριξη!

Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη! Κάνουμε το καλύτερό μας για να εξασφαλίσουμε την ευρεία υιοθέτηση της τεχνολογίας μας και το μέλλον του οικοσυστήματος της αλυσίδας μας.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις σύντομα.
Πρόσθετοι σύνδεσμοι και πηγές:

https://decent.ch/en/decent-ico-overview/

https://decent.ch/src/DECENT_dev_plan.pdf
★★★ 450+ GREEK★★★TRANSLATIONS ★★★
FAST ★★★ FLAWLESS ★★★ CHEAP ★★★ https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new
killerjoegreece
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1000


Professional Native Greek Translator (450+ done)


View Profile WWW
April 04, 2017, 02:40:43 PM
 #18
Η πρόθεση μας είναι να φέρουμε την επανάσταση στην Διανομή Δεδομένων στο Διαδίκτυο.

Το πλάνο προγραμματιστή του DECENT Development και ο Οδικός Χάρτης.

Να κοιτάτε εδώ στο DECENT Μπλόγκ, όπου θα υπάρχουν τα τελευταία νέα και επίσης στα επίσημα κανάλια μας:
Μπείτε στο DECENT Telegram: https://telegram.me/decentch
Μπείτε στο DECENT Slack: https://decent-slack.herokuapp.com/

Κάθε, σημαντικός σύνδεσμος περιλαμβάνεται στην πρώτη σελίδα του νήματος
Η λίστα των συμμετεχόντων και τα κέρδη τους είναι εδώ: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1B5Zd31Ipaxkc2BFUEMPANvV0qLFbkUZPW8u8_o7QMM8/edit#gid=0
Φόρμα Αναφοράς: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSelPVeyUVt5n-x-pXNus0RXRNM9iBCt7XVYXVRCqHydBlvLQg/viewform

Οι Αμοιβές για το Facebook είναι έτοιμες!
Το Twitter ετοιμάζετε

DECENT Αμοιβές Facebook

Φόρμα ΑναφοράςΗ ομάδα καλωσορίζει μια νέα προσθήκη στην Αλυσίδα και στο Χαρτοφυλάκιο Hub, ολοκαίνουργια γραφεία στη θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων της Μπρατισλάβα, 0100


Εδώ είναι ένα blog που εξηγεί τα πράγματα καλύτερα: https://decent.ch/bounties-existing-followers/

Γεια σας,

Το μπλόγκ του DECENT είναι το πρώτο Web App για να αποδειχθεί η διαδικασία έκδοσης μέσω του δικτύου του DECENT. Η δημοσίευση στο Μπλόγκ και η online δημοσίευση ειδήσεων είναι στα μελλοντικά σχέδια του δικτύου, καθώς και η κοινή χρήση οπτικοακουστικού περιεχομένου. Ο σκοπός αυτού του Web App είναι να συλλέγει ανατροφοδότηση για να εξασφαλίσει ότι η πλατφόρμα έχει όλα τα χαρακτηριστικά που οι άνθρωποι βρίσκουν χρήσιμα, εφόσον έχει επίσημα ξεκινήσει.


Το Λανσάρισμα του Δικτύου έχει προγραμματιστεί για το 1Τ / 2Τ 2017. Το DCT θα διανεμηθεί και θα είναι εμπορεύσιμο μόλις ξεκίνησε το κύριο δίκτυο.


Σχέδιο Προγραμματιστή: https://decent.ch/src/DECENT_dev_plan.pdf
DCT θα διανεμηθεί και εμπορεύσιμων μόλις ξεκίνησε το κύριο δίκτυο (έχει προγραμματιστεί για το Q1 / Q2 2017)


Κάθε συμμετέχων θα πρέπει να έρθει σε επαφή με περισσότερες πληροφορίες. Ωστόσο ναι, πριμοδοτήσεων θα διανεμηθεί στα κύματα κατά τη διάρκεια της περιόδου τριών μηνών μετά ξεκίνησε το κύριο δίκτυο.


Κάνουμε τον τελικό έλεγχο και να σας ρωτήσω για την υπομονή σας.
Ευχαριστώ για την υποστήριξη!


Σε περίπτωση που θα έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με την κατάταξη σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα έντυπα των αιτήσεων που μπορεί να βρεθεί στο ΕΠ.


Ναι όλες αυτές οι πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες σύντομα, εκτός των πριμοδοτήσεων newsletter. Οι Facebook και το Twitter φύλλα στο στάδιο της προετοιμασίας.


Γεια σε όλους, λόγω των πολλαπλών προσπαθειών έχουμε παρατηρήσει στην εκστρατεία υπογραφών (επίσης με βάση τις αναφορές σας) χρειαζόμαστε μια ακόμη ημέρα πριν μετά την τελική και ενημερωμένο κατάλογο με τους συμμετέχοντες και τα μερίδιά τους. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.


Τα πάντα είναι στο στάδιο της προετοιμασίας. Θα πρέπει να ελέγξουμε κάθε συμμετέχοντα για την εξάλειψη spamming όσο το δυνατόν περισσότερο. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη


Γεια σας, σας ευχαριστώ για την υποστήριξη!
Τα ICO Στατιστικά θα είναι διαθέσιμα στις επόμενες ημέρες.


Τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη ορόσημων.

Ο διευθυντής της εκστρατείας μας κάνει τελικούς ελέγχους. Μόλις επιβεβαιωθεί ότι τα πάντα είναι ενημερωμένα, εμείς θα δημοσιεύσουμε τις πληροφορίες εδώ.


Ελέγξτε την περίληψη των στατιστικών ICO https://decent.ch/ico-overview/


Μπορείτε να αφαιρέσετε τις υπογραφές. Έχουμε συγκεντρώσει όλα τα δεδομένα, και η τελική μέτρηση θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες.
Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη!


Γεια σας, το 20% των κεφαλαίων που μεταφέρθηκαν σύμφωνα με τους ICO Όρους και Προϋποθέσεις. Θα χρησιμοποιηθεί για να καλύψει την ανάπτυξη και τις λειτουργικές δαπάνες μέχρι το τεστ-net εκτόξευσης.


Η εκστρατεία έληξε στις 6 Νοεμβρίου, ζητήσαμε από τους υποστηρικτές μας για να κρατήσει τις υπογραφές στο προφίλ τους, έτσι ώστε να μπορούμε να συλλέγουμε όλα τα δεδομένα σωστά.


Εξερευνήστε την πλατφόρμα πριν από την επίσημη έναρξή της!
Αξιοπρεπής, μια πλατφόρμα διανομής περιεχομένου peer-to-peer, έχει αναγγείλει την έναρξη μιας web app πρωτοτύπου:


http://www.econotimes.com/Blockchain-platform-DECENT-releases-web-application-prototype-384650


DCT θα είναι εμπορεύσιμων μια φορά το κύριο δίκτυο έχει ξεκινήσει η οποία έχει προγραμματιστεί για το Q1 / Q2 2017
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις σχετικά με το χρόνο: https://decent.ch/


Γεια σας, οι πριμοδοτήσεις θα διανεμηθούν κατά κύματα, από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το κύριο δίκτυο.
Περισσότερες πληροφορίες: https://decent.ch/decent-bounties-distribution/


Εδώ μπορείτε να βρείτε μια σύγκριση των διαφόρων σχεδίων αποκεντρωμένης media: http://cryptorials.io/decentralized-media-comparison-best-networks-reviewed /


Έχουμε ως στόχο να παρέχουμε ένα κάθετα ολοκληρωμένο σύστημα για τις βιομηχανίες, οργανισμούς, καθώς και μεμονωμένων δημιουργών. Επιτρέπουμε επίσης στους χρήστες του να αξιολογήσουν τον συγγραφέα και το περιεχόμενο το ίδιο. Ως εκ τούτου, οι συντάκτες μπορούν να οικοδομήσει τη φήμη της ζωής, που είναι ασφαλώς αποθηκευμένο στο blockchain και ως εκ τούτου δεν μπορεί να μεταβληθεί ή να χειραγωγείται με οποιοδήποτε τρόπο. Σας προτείνω να ελέγξετε χάρτη πορείας και ανάπτυξης το σχέδιό μας για να δούμε τι είναι μπροστά.


Για τις προηγούμενες οπαδούς, όπως ειπώθηκε πριν, τους ζητήθηκε να κάνει ένα τιτίβισμα ή Facebook θέση λέγοντας "Είμαι ενώνει ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ εκστρατεία Bounty" και ετικέτα ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ σελίδα σε αυτό. Μας άρεσε αυτά τα tweets / θέσεις και να τους προσθέσει στη λίστα. Αν κάποιος είχε χάσει κατά λάθος, αυτός / αυτή μπορεί να επικοινωνήσετε μαζί μας με σύνδεσμο προς αυτή τη θέση ή tweet. Μόλις οι κατάλογοι οριστικοποιηθεί θα δημοσιοποιούν τους (εκτός των συνδρομητών newsletter).★★★ 450+ GREEK★★★TRANSLATIONS ★★★
FAST ★★★ FLAWLESS ★★★ CHEAP ★★★ https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new
killerjoegreece
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1000


Professional Native Greek Translator (450+ done)


View Profile WWW
May 21, 2017, 07:21:18 AM
 #19

DECENT Το Testnet # 1 ξεκίνησε στις αρχές Μαρτίου. Η επόμενη ενημερωμένη έκδοση και η παρτίδα πρόσκλησης θα έρθουν σύντομα.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη του περασμένου χρόνου και θέλουμε να σας δείξουμε τι θα ακολουθήσει!
https://decent.ch/decent-gears-up-for-2017/

Γειά σας, προτείνω να δείτε την λευκή βίβλο του DECENT για περισσότερες λεπτομέρειες.

Γενικά η αλυσίδα του DECENT βασίζεται σε ένα αποκεντρωμένο δίκτυο, με τρείς βασικούς ρόλους:
Δημιουργοί Περιεχομένου - παράγουν και ανεβάζουν έργα
Καταναλωτές Περιεχομένου - αγοράζουν το περιεχόμενο και βαθμολογούν τους συγγραφείς
Εξορύκτες/Κόμβοι (ή εκδότες της ονοματολογίας του DECENT)Τροποποιούμε το BitTorrent και τον μηχανισμό αλυσίδας μας για ασφάλεια των δεδομένων και την πιστότητα τους.


Γεια σας, το 0100 Συνέδριο θα είναι αποκλειστικά για τα επιχειρηματικά κεφάλαια και τους εκπρόσωπους εταιρειών ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων , Ο Διευθύνων Σύμβουλος Matej Michalko θα συντονίζει.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο: https://decent.ch/en/decent-travels-to-vienna-for-european-investors-conference/


Παρουσιάζουμε τις ιδέες μας στο ευρωπαϊκό κεφάλαιο επιχειρηματικών συμμετοχών και ιδιωτικών εμπειρογνώμονων εδώ: https://decent.ch/en/decent-travels-to-vienna-for-european-investors-conference/


Το έντυπο προσφυγής απευθύνεται σε όσους χρήστες πιστεύουν ότι υπήρξε κάποιο λάθος στο πλαίσιο των μετρήσεων.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα επικοινωνήσουν με περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα το διεκδικήσουν αργότερα.


Δεν υπάρχει λόγος να υποβάλετε τίποτα αν παρατίθενται παντού σύμφωνα με τη συμμετοχή σας. Το έντυπο προσφυγής είναι για εκείνους που βρίσκουν κάποιο πρόβλημα ή δεν μπορούν να βρεθούν στα υπολογιστικά φύλλα κλπ Smiley
Ευχαριστώ για την υποστήριξη


DECENT Το Testnet # 1 ξεκίνησε στις αρχές Μαρτίου. Η επόμενη ενημερωμένη έκδοση και η παρτίδα πρόσκλησης θα έρθουν σύντομα.


DECENT Το Testnet # 2 πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.
Θα δημοσιεύσουμε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις νεοεισαχθείσες λειτουργίες και τις διορθώσεις σφαλμάτων θα γίνουν τις προσεχείς ημέρες.


Η συνολική ποσότητα DCT καθορίστηκε (σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ICO) σε: 73,29 εκατομμύρια


Ποιο είναι το μέλλον της δημοσίευσης στο διαδίκτυο; Συνεχίστε να διαβάζετε και να ελέγχετε τις απόψεις των ιδρυτών του DECENT Matej Michalko και Matej Boda σχετικά με την πιθανή ενσωμάτωση του DECENT Blockchain στο επερχόμενο έργο Wikitribune:
http://Https://coinidol.com/wikitribune-competitor-or-copycat/


Η ομάδα του DECENT αντιπροσωπεύθηκε από τον Dr. Christian de Vartavan, ο οποίος έχει είναι Αρχηγός των Ακαδημαικών Σχέσεων, και ο Juraj Jurik, ο φωτογράφος μας και σχεδιαστής γραφικών μας, συμμετείχε στο 'Future of Media Influence' στο διεθνές συνέδριο 'MEGATRENDS & MEDIA' στο Smolenice castle!


Το DECENT είναι περήφανο να συμμετέχει στο Διεθνές Συνέδριο Διατηρήσιμης Ανάπτυξης στην Υψηλότερη εκπαίδευση σε συνδυασμό με το 2ο UNPRME Colloquium στην in Υψηλότερη εκπαίδευση στις 5 Μαΐου, του 2017 στο Χόνγκ Κόνγκ!


Ενημέρωση για την Ανάπτυξη και η Κατάσταση του DECENT

Ελέγξτε την τρέχουσα πορεία του Δικτύου του DECENT και του σχεδίου για το μέλλον!

★★★ 450+ GREEK★★★TRANSLATIONS ★★★
FAST ★★★ FLAWLESS ★★★ CHEAP ★★★ https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new
killerjoegreece
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1000


Professional Native Greek Translator (450+ done)


View Profile WWW
May 24, 2017, 09:33:26 AM
 #20

Γεια σε όλους, ζητούμε συγγνώμη για τις παρεξηγήσεις που μπορεί να εμφανίστηκαν τις τελευταίες δύο ώρες. Ο έλεγχος ταυτότητας μέσω SMS που αναφέρεται στο τελευταίο μας ιστολόγιο θα είναι μια από τις πιθανές επιλογές για τη διασφάλιση του λογαριασμού σας. Αυτή τη στιγμή διερευνούμε πολλές υπηρεσίες τρίτων, όπως το Google Authenticator ή το Authy, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για την προστασία των λογαριασμών της Προπώλησης του DECENT ICO. Το σημείο της ανακοινωθείσας αλλαγής είναι η μετάβαση του λογαριασμού από την αρχική πλατφόρμα στη νέα. Όλες οι λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των μέτρων ασφάλειας, θα διανεμηθούν σε όλους τους συμμετέχοντες της Προπώλησης περίπου 2 εβδομάδες πριν από την επίσημη έναρξη του δικτύου DECENT.
Ελάτε στην συνάντηση του DECENT στο Λονδίνο στις 21 Φεβρουαρίου! Θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με τον CEO και δημιουργό Matej Michalko και να λάβετε τις τελευταίες ενημερώσεις και τα σχέδια για το μέλλον του DECENT.
Περισσότερες Πληροφορίες εδώ:
https://www.meetup.com/DECENT-Network/events/236634481/
Γεια σε όλους, ζητούμε συγγνώμη για τις παρεξηγήσεις που μπορεί να εμφανίστηκαν τις τελευταίες δύο ώρες. Ο έλεγχος ταυτότητας μέσω SMS που αναφέρεται στο τελευταίο μας ιστολόγιο θα είναι μια από τις πιθανές επιλογές για τη διασφάλιση του λογαριασμού σας. Αυτή τη στιγμή διερευνούμε πολλές υπηρεσίες τρίτων, όπως το Google Authenticator ή το Authy, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για την προστασία των λογαριασμών της Προπώλησης του DECENT ICO. Το σημείο της ανακοινωθείσας αλλαγής είναι η μετάβαση του λογαριασμού από την αρχική πλατφόρμα στη νέα. Όλες οι λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των μέτρων ασφάλειας, θα διανεμηθούν σε όλους τους συμμετέχοντες της Προπώλησης περίπου 2 εβδομάδες πριν από την επίσημη έναρξη του δικτύου DECENT.Γεια σας, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, το DECENT Testnet # 2 είναι το τελευταίο Testnet που ξεκίνησε πριν από την έκδοση του βασικού δικτύου που προγραμματίστηκε για τον Ιούνιο του 2017.
Κάθε συμμετέχων της καμπάνιας DECENT Bounty που δικαιούται αμοιβή θα επικοινωνήσει μέσω του λογαριασμού που χρησιμοποίησε για την καμπάνια. Τα δάνεια θα διανεμηθούν σε διάφορα στάδια μετά την έναρξη του κύριου δικτύου.Όπως προαναφέρθηκε, η επαλήθευση μέσω SMS θα είναι ένας από τους πιθανούς τρόπους διασφάλισης των λογαριασμών του ICO.Οι χρήσιμες συνεισφορές και οι πληροφορίες από την κοινότητά μας μας επιτρέπουν να κάνουμε τις κατάλληλες και απαραίτητες προσαρμογές στο δίκτυο DECENT.
Ελέγξτε τις τελευταίες βελτιώσεις!Και παρακαλούμε να σημειώσετε ότι πιο σύντομα θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πορτοφόλι DECENT, τις ανταλλαγές και τα στοιχεία του δικτύου.
To DECENT  ICO έκλεισε τον περασμένο Νοέμβριο. Ωστόσο, το DCT θα είναι εμπορεύσιμο μετά την έναρξη του κύριου δικτύου.
Γεια σας DECENT Συμμετέχοντες στο Testnet!Αν έχετε παρατηρήσει σφάλματα ή προβλήματα στο πλαίσιο της εφαρμογής DECENT Testnet, χρησιμοποιήστε την Υποστήριξη για την υποβολή. Οι σύνδεσμοι στο σύστημα φόρουμ και το σύστημα αναφοράς σφαλμάτων περιλαμβάνονται στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρόσκλησης.Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Το δίκτυο του DECENT Network που βασίζεται σε μπλόκ είναι ένα βήμα πιο κοντά στην ψηφιακή επανάσταση.
Έχουμε ξεκινήσει το DECENT Δοκιμαστικό Δίκτυο #2 που ονομάζεται 'Alberti'!


Η ομάδα μας με υπερηφάνεια παρουσιάζει την προεπισκόπηση του ιντερνετικού DECENT GO - Της νέας αποκεντρωμένης αγορά πάνω στην αλυσίδα του DECENT!

Η συνεδρία AMA θα είναι διαθέσιμη στο κανάλι μας στο YouTube https://www.youtube.com/channel/UCnE-FABsvmnbbfkzNzwNDtg.

Ναι ακόμα προγραμματιστεί για αυτόν τον Ιούνιο Smiley όλες οι ενημερώσεις θα είναι διαθέσιμες τις επόμενες εβδομάδες. Και θυμηθείτε να συμμετάσχετε στη συνάντηση της AMA με τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της DECENT, Matej Michalko, την επόμενη Τετάρτη, ώρα 3 μ.μ. CET!

Σύνδεσμος για την υποβολή των ερωτήσεων: https://goo.gl/forms/PxRmvoCDxBFool6O2★★★ 450+ GREEK★★★TRANSLATIONS ★★★
FAST ★★★ FLAWLESS ★★★ CHEAP ★★★ https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new
Pages: [1] 2 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!