lahmacunkuregi (OP)
Sr. Member
Activity: 403
Merit: 250
internet aktivist
|
|
July 22, 2016, 08:15:12 PM |
|
s2e3 izleyen var mı ?
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
July 22, 2016, 08:26:27 PM |
|
İzledim sıcak soğuk cüzdan muhabbeti bile geçti dedim hangi borsayı boşalttılar acayip zorladı son bölüm o zenci ne ayak çözemedim -Spoiler- acaba para sistemini tamamen yok edip btc mi getirecekler neden olmasın?
-Spoiler-
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
July 22, 2016, 09:40:51 PM |
|
ilk sezonu soluksuz 2 gunde bitirince mola verip 2.sezonun tamamlanmasini bekliyorum. umarip dayanamayip haftaliga baglamam bu diziyi
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
July 22, 2016, 10:34:40 PM |
|
|
signature not found.
|
|
|
rikudou
|
|
July 23, 2016, 12:42:18 AM |
|
Artık Her Filmde Görür Olduk Bu Bitcoin Simgesini (BTC)
Bi Arada Deadpool 'da Tespit Etmişti Bir Arkadaş.
|
|
|
|
xRaVeNx
Legendary
Activity: 980
Merit: 1011
|
|
July 23, 2016, 04:37:33 AM |
|
İzledim sıcak soğuk cüzdan muhabbeti bile geçti dedim hangi borsayı boşalttılar acayip zorladı son bölüm o zenci ne ayak çözemedim -Spoiler- acaba para sistemini tamamen yok edip btc mi getirecekler neden olmasın?
-Spoiler- Veriyorlar alttan sübliminali, bitcoin bu dizide geçmicekde nerede geçicek. Adamlar istediği seyirci kitlesine ulaştı bilgisayarla azıcık haçır neşir olan Mr Robot a özenip bitcoine başlıcak.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
July 23, 2016, 05:50:20 AM |
|
Hocam oraya yazmışsınız sezon 2 bölüm 2 diye. o bölümü izlediğimde çok dikkat etmemiştim , siz dedikten sonra o dakikaya gittiğimde görememiştim ki sezon 2 bölüm 3 deymiş
|
|
|
|
mmmtr
|
|
July 23, 2016, 08:05:18 AM |
|
POI'de Edward Snowden muhabbeti geçtiği gibi Satoshi reyizin üstündede dururlar diye düşünmeye başladım ciddi ciddi
|
|
|
|
lahmacunkuregi (OP)
Sr. Member
Activity: 403
Merit: 250
internet aktivist
|
|
July 23, 2016, 10:17:42 AM |
|
Daha önce yazan oldu mu diye Konu dışı alt forumunu kontrol ettim, orada göremeyince bu konuyu açtım, Sanırım sizin konu yanlış yerde çünkü haber niteliği yok bunda
|
|
|
|
|
NotSoBad
Member
Activity: 89
Merit: 10
|
|
July 24, 2016, 10:43:24 AM |
|
Ayrıca s02e02'den de bir sahnede BTC geçiyor
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
July 24, 2016, 10:52:56 AM |
|
Daha önce yazan oldu mu diye Konu dışı alt forumunu kontrol ettim, orada göremeyince bu konuyu açtım, Sanırım sizin konu yanlış yerde çünkü haber niteliği yok bunda Daha önce de oraya açtılar ilk degil bu ondan bende nizami olsun dedim. Harbi bölümü yanlş yzmşm
|
signature not found.
|
|
|
Dammitt
|
|
July 24, 2016, 02:24:57 PM |
|
Bu dizide geçmesi Normal sonuçta Teknolojik bir hayata bakış açısını anlatıyor diye biliyorum. Diziyi izlemedim başlamak mantıklımı acaba?
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
July 24, 2016, 02:45:21 PM |
|
Bu dizide geçmesi Normal sonuçta Teknolojik bir hayata bakış açısını anlatıyor diye biliyorum. Diziyi izlemedim başlamak mantıklımı acaba?
can sıkıntısından yazlıkta bu gün birinci sezonu bitirdim. Evet teknolojik ve psikolojik drama yapmışlar. sezon sonuna doğru bir fight club havası yarattılar. ben beğenmedim. tavsiye etmiyorum. dizimag dan ipad ile güzel izleniyor.
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
July 24, 2016, 02:50:25 PM |
|
can sıkıntısından yazlıkta bu gün birinci sezonu bitirdim. Evet teknolojik ve psikolojik drama yapmışlar. sezon sonuna doğru bir fight club havası yarattılar. ben beğenmedim. tavsiye etmiyorum. dizimag dan ipad ile güzel izleniyor. Yazlıkta evde dizi mi izliyorsun komşu kızlar falan yok mu onlarla izle bari. Biraz girişken ol.
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3248
Merit: 1542
|
|
July 24, 2016, 03:09:21 PM |
|
can sıkıntısından yazlıkta bu gün birinci sezonu bitirdim. Evet teknolojik ve psikolojik drama yapmışlar. sezon sonuna doğru bir fight club havası yarattılar. ben beğenmedim. tavsiye etmiyorum. dizimag dan ipad ile güzel izleniyor. Yazlıkta evde dizi mi izliyorsun komşu kızlar falan yok mu onlarla izle bari. Biraz girişken ol. Yeni kuşak böyle usta biz bunların yaşında kız kovalardık bu lise bebeleri etrafta bikinili ergen kızlar dolaşırken internet kafe de oyun oynayıp evde dizi izliyorlar. Nasıl bir mekanizmaları var anlamıyorum?
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
July 24, 2016, 04:22:44 PM |
|
can sıkıntısından yazlıkta bu gün birinci sezonu bitirdim. Evet teknolojik ve psikolojik drama yapmışlar. sezon sonuna doğru bir fight club havası yarattılar. ben beğenmedim. tavsiye etmiyorum. dizimag dan ipad ile güzel izleniyor. Yazlıkta evde dizi mi izliyorsun komşu kızlar falan yok mu onlarla izle bari. Biraz girişken ol. Yeni kuşak böyle usta biz bunların yaşında kız kovalardık bu lise bebeleri etrafta bikinili ergen kızlar dolaşırken internet kafe de oyun oynayıp evde dizi izliyorlar. Nasıl bir mekanizmaları var anlamıyorum? Abi sonra çok pişman olacaklar keşke o günler geri gelse diyecekler, bir an önce dışarı çıkıp hatunlara yönelmek lazım bence
|
|
|
|
sezyumx
|
|
August 04, 2016, 05:06:01 PM |
|
2. sezon 5. bölümdede BTC simgesi geçiyor bi sahnede. Ama Kripto paralar hep kötü işler için mi kullanılmak zorunda.
|
|
|
|
LaBlanj
|
|
August 04, 2016, 05:15:05 PM |
|
ilk sezonu soluksuz 2 gunde bitirince mola verip 2.sezonun tamamlanmasini bekliyorum. umarip dayanamayip haftaliga baglamam bu diziyi
Aynen bro. Topunu izlemek daha iyi gibi.. sabır
|
|
|
|
Dammitt
|
|
August 04, 2016, 06:57:45 PM |
|
can sıkıntısından yazlıkta bu gün birinci sezonu bitirdim. Evet teknolojik ve psikolojik drama yapmışlar. sezon sonuna doğru bir fight club havası yarattılar. ben beğenmedim. tavsiye etmiyorum. dizimag dan ipad ile güzel izleniyor. Yazlıkta evde dizi mi izliyorsun komşu kızlar falan yok mu onlarla izle bari. Biraz girişken ol. Yeni kuşak böyle usta biz bunların yaşında kız kovalardık bu lise bebeleri etrafta bikinili ergen kızlar dolaşırken internet kafe de oyun oynayıp evde dizi izliyorlar. Nasıl bir mekanizmaları var anlamıyorum? Abi sonra çok pişman olacaklar keşke o günler geri gelse diyecekler, bir an önce dışarı çıkıp hatunlara yönelmek lazım bence Hatunlar bize bakmıyorsa bizde üstünemi gitcez ne yapcaz o zaman ben 2 adım atsam o 12 adım birden uzaklaşıyor. Gelenlere her zaman kapımız açık. Ayrıca şimdiki kızlar ayrı bir havalarda. Nerde bu dizilerdeki gibi pat hemen yanına otur sonra ortamını kur olmuyor öyle.
|
|
|
|
|