Bitcoin Forum
November 15, 2019, 03:14:16 PM *
News: Help collect the most notable posts made over the last 10 years.
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: DT-Token - DT Chain - Aλλάζοντας τον Κόσμο ανα Περίπτωση  (Read 404 times)
killerjoegreece
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1498
Merit: 1000


Professional Native Greek Translator (500+ done)


View Profile WWW
July 28, 2016, 08:47:37 AM
Last edit: July 28, 2016, 03:15:22 PM by killerjoegreece
 #1  www.drachmae.co.uk (Ιστοσελίδα του Έργου)
  www.drachmaeconnect.com (Πλατφόρμα Κοινότητας)
  www.drachmae.money (Τράπεζα και Αγορά)
  www.drachmaetravel.gr (Πύλη Ταξιδιωτικών Κρατήσεων στην Ελλάδα)
  www.drachmae.club (Πύλη Ταξιδιωτικής Λέσχης)
  www.theinternetofmoney.co.uk (Βίκι και Πύλη Μπλόκ)


  www.drachmae.exchange (Ανταλλαγή Εμπορεύσιμων Αιτήσεων Λέσχης)
  www.drachmaetravel.com (Πύλη Μελών Αμερικάνικης Λέσχης)
  www.drachmaetravel.co.uk (Πύλη Μελών Αγγλικής Λέσχης)

  Το πορτοφόλι μας στο Ίντερνετ παρέχεται από το Supernet http://mynxtportal.info/ui/index.html


  Το έργο του Drachmae ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2015 σαν μια ιδέα στα χαρτιά για να κατωχυρώσει τις διάφορες πιθανές χρήσεις του ή εάν αυτές θα μπορούσαν να καταρριφθούν, το έργο προχώρησε στο να γίνει μια πραγματική ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ και η Ελλάδα επιλέχθηκε σαν μια αγορά προς εξερεύνηση.

  Το έργο του Drachmae λειτουργεί σαν ενα εκκολαπτήριο με περιπτώσεις χρήσης για την ανακάλυψη των πιθανών ευκαιριών στην πραγματική ζωή οι οποίες δεν ξεκινάνε απο το χαρτί. Αυτό το πετυχαίνουμε με το να δουλεύουμε με συνεργάτες που παρέχουν παράλληλες υπηρεσίες στις υπάρχουσες υποδομές. Ο βασικός στόχος είναι να παρέχει βιώσιμες υβριδικές λύσεις, σε Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις αλλά και σε Μεγάλα Επιχειρήσιακά μοντέλα που θα φέρουν τις εταιρίες πιο κοντά στην τεχνολογία της αλυσίδας συναλλαγών. Αυτό με την σειρά του θα προχωρήσει στους πελάτες με ένα πρακτικό τρόπο.

  Το μικρό νησί του Αγκιστρίου, στην Ελλάδα επιλέχθηκε και με τον τοπικό πληθυσμό στις 26 Σεπτεμβρίου του 2015 ξεκίνησε με ένα πάρτυ μπάρμπεκιου η κατανομή στους συμμετέχοντες Ψηφιακών Νομισμάτων Nautiluscoin, η περίπτωση χρήσης ήταν να διαπιστωθεί αν οι ντόπιοι που δεν έχουν ακούσει ποτέ τους για το Bitcoin θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το Nautiluscoin ως μέθοδο πληρωμής σε καθημερινές εργασίες.


  Η περίπτωση χρήσης για το 2016 βασίζεται στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και την προστασία των δεδομένων, την εταιρική ταυτότητα και τις ασφαλείς επικοινωνίες. Κεντρικός στόχος είναι η δημιουργία κόμβων και ιδιωτικών κλειδιών ενσωματωμένων σε κάρτες SIM που θα επιτρέπουν τις επαληθεύσεις των συναλλαγών και θα επιτρέπουν επίσης πληρωμές μέσω της κάρτας SIM σε ένα παγκόσμιο δίκτυο Περιαγωγής με πάνω από 206 δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.


  Το Drachmae Travel είναι μόνο για μέλη της πλατφόρμας, συμπεριλαμβανομένης και της μηχανής κρατήσεων πολλαπλής πύλης για εκπτώσεις και αποκλειστικά παγκόσμια ταξιδιωτικά πακέτα. Αρχικά οι πληρωμές για τις αμοιβές των μελών μπορεί να γίνουν με τη χρήση ψηφιακού νομίσματος. Σε μεταγενέστερο στάδιο το ψηφιακό νόμισμα θα γίνεται δεκτό για κρατήσεις σε ξενοδοχεία, αεροπορικά εισιτήρια, κλπ ...Οι Συμμετοχές είναι διαπραγματεύσιμα περιουσιακά στοιχεία, και θα υπάρξει ένα μέτρο εκτίμησης αξίας δεδομένου ότι υπάρχει ένα όριο στον αριθμό των συμμετοχών. Αυτά τα μέλη δεν υποχρεούνται να πληρώσουν τη μηνιαία συνδρομή και οι κάτοχοι τους δεν απαιτείται να έχουν πρόσβαση στις ενεργές υπηρεσίες περιοχής των μελών και τις κρατήσεις. Οι χρήστες μπορούν να κατέχουν περισσότερες από μία συμμετοχή.
  Το νόμισμα DT δημιουργήθηκε πάνω στο νομισματικό σύστημα του NXT
  Συνολικός Αριθμός Νομισμάτων 88,888,888
  Συντομογραφία; Draco
  https://c-cex.com/?p=draco-btc
  https://bittrex.com/Market/Index?MarketName=BTC-DRACO

  O LEE GIBSON GRANT Lee ο οποίος είναι ο συν-δημιουργός του Coinstructors, ένα συμβουλευτικό όργανο για τις Αλυσίδες Συναλλαγών, το 2014 ήταν η κορυφαία πηγή έμπνευσης για το "Drachmae" ένα έργο αφιερωμένο στην εξεύρεση λύσεων αλυσίδας συναλλαγών για την Ελλάδα, μια "κεντρική τράπεζα σε ένα κουτί». Ο Lee είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της ενεργειακής απόδοσης, λαμβάνοντας υπόψιν τις νέες τεχνολογίες στην αγορά και είναι ένας από τους πρώτους ανθρώπους που εισήγαγαν την τεχνολογία LED σε κυβερνητικό επίπεδο με τα πιστωτικά συμβόλαια του άνθρακα που υποστηρίζεται απο πολλά έργα. Στις τηλεπικοινωνίες ο Lee έχει συνεργαστεί με την MNO, την MVNO  και άλλες υπηρεσίες χονδρικής. Από την εμπειρία του ο Lee είδε μια φυσική τακτοποίηση στο χώρο των εταιριών Fintech με το Φορητό Χρήμα και την αξιοποίηση των Κρυπτονομισμάτων και της τεχνολογίας της Αλυσίδας Συναλλαγών για να δημιουργήσει ένα νεο είδος Υβριδικών Υπηρεσιών Φορητών Χρημάτων.  Derick είχε τεχνικούς και επιχειρηματικούς ρόλους, συμπεριλαμβανομένων διευθυντικών, ανώτερων και μεσαίων στελέχώσεων. Ο Derick έχει εργαστεί στις ΗΠΑ, το Χονγκ Κονγκ, την Ευρώπη, την Αφρική, ακόμη και για λίγο στην Νότια Αμερική. Ο Derick έχει καθίσει σε διοικητικά συμβούλια πολλών επιχειρήσεων στους τομείς της χρηματοδότησης, στις μετοχές και τα ομόλογα. Ο Derick επικουρείται μια σειρά εταιρειών μετάβασης σε μεγαλύτερη κλίμακα διατηρώντας την αποτελεσματικότητά τους. Ο Derick δεν φύτρωσε στην "εταιρική ομιλία", αλλά είναι πιο ευτυχισμένος όταν κάτι υλικό γίνεται.

  Το 2014 ο Derick εισήχθη στο συναρπαστικό κόσμο της αλυσίδας συναλλαγών. Ο Derik στη συνέχεια μετέβη σε άλλες επιχειρήσεις για να επικεντρωθεί εξ ολοκλήρου σε αυτή την πρωτοποριακή τεχνολογία. Ο Derick έχει υπηρετήσει με εκτελεστική ικανότητα σε διάφορες αλυσίδες συναλλαγών και σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες σε αυτό το χώρο. Αυτό τον οδήγησε σε αυτό που βλέπει ως το αποκορύφωμα της καριέρας του - μια αλλαγή της εικόνας και ενός επανασχεδιασμού του χώρου της πληροφορικής.

  Η προσωπική πεποίθηση του Derick (που συμμερίζονται πολλοί) είναι ότι η ικανότητα να κερδίσουμε με την αλυσίδα συναλλαγών θα αποδειχθεί ζωτικής σημασίας για τα περισσότερες από τα εμπορικά, πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα της εποχής μας. Αυτή είναι μία από τις πολλές τεχνολογίες που έρχονται στο προσκήνιο, όπως η Διεθνής Αμνηστία, η 3D εκτύπωση, το VR, το AR, η Ρομποτική και το IoT που επιταχύνουν τις ήδη γρήγορες αλλαγές στον κόσμο μας. Τώρα ξεκινάει το Παιχνίδι! Τώρα χτίζουμε, λιγότερη σάλτσα της διαφημιστικής εκστρατείας και περισσότερο κρέας.


  20 Χρόνια Πωλήσεις και Διευθυντικές θέσεις Μάρκετινγκ
  20 χρόνια από γρήγορες Ψηφιακές Περιπέτειες! Περισσότερα Ψήνονται!
  Πάθος - Ειλικρίνεια - Συμφωνίες
  Ηλεκτρονικό Εμπόριο // Τεχνολογία Ταξιδίων // Φιλοξενία // Κρουαζιέρες // Διανεμόμενα Συστήματα// Πιστότητα // Ταξιδιωτικές Λέσχες

  Ψηφιακή Καινοτομία Μάρκετινγκ // Στρατηγικό Περιεχόμενο // Παγκόσμιο Περιεχόμενο Μάρκετινγκ // Βελτίωση Στρατηγικής Μηχανών Αναζήτησης // Αύξηση Ηλεκτρονικής Εισβολής
  ΤΩΡΑ κάνουμε την πλάκα μας με την αύξηση και την βοήθεια που παρέχουμε σε νέες εταιρίες με καλές ιδέες απο το #Λονδίνο με πολύ καλά αποτελέσματα: allodebouchage.fr // (Γαλλία - Μεγαλώνει με πολύ ταχύ ρυθμό! ) // Biogrill.fr (Γαλλία - Πουλήθηκε) // Lodgeo.com (ΑΓΓΛΙΑ) // Mudawetu - Επιχειρηματιό Σχέδιο (Γαλλία / Αφρική) // - Διαταράσσοντας τα ταξίδια και με ταχεία ανάπτυξη ;-)


  Ο Asad Ahmed ένας Σύριος Επιχειρηματίας, Σύμβουλος και Φιλάνθρωπος, ξεκίνησε το ταξίδι του αφήνοντας τη ζώνη άνεσης του, με κακουχίες πρόσωπο, έμαθε τα μαθήματά του από τις αποτυχίες που είχε, και κατέχει πλέον την εμπειρία του παγκόσμιου ειδικού.
  Με τα όρια του να βρίσκονται ψηλά στον ουρανό και την παγκόσμια εμπειρία επιχειρήσεων και μάρκετινγκ, τη διαβούλευση με 5+ χρόνια επιτυχίας στον τομέα της τεχνολογίας, τις εκδηλώσεις και τον τουρισμό, ο Asad έχει στο ενεργητικό του μερικές βαθιές εταιρικές και επιχειρηματικές εμπειρίες. Ο τομέας εξειδίκευσής του εκτείνεται από την εμπορία ισχυρών διαδικασιών προσανατολισμού και δημιουργικού υπόβαθρου.

  Μέσα από τις ρίζες του στην περιοχή, την επιχειρηματική γνώση και την επάρκεια που βοηθά τις επιχειρήσεις να κατανοήσουν, να αντιληφθούν, να εφαρμόσουν, να βελτιώσουν και να βελτιστοποιήσουν τις επιχειρήσεις και τις πωλήσεις που σχετίζονται με αυτές τις διαδικασίες. Αυτό γίνεται με την εφαρμογή της γνώσης και της ικανότητας κατανόησης του και τη δημιουργία βιώσιμων αλλαγών της ποιότητας σε μια επιχείρηση. Αυτός παραμένει ο αξιόπιστος μη μετοχικός επιχειρηματικός εταίρος για τις παθιασμένες, με ισχυρή θέληση και συλλογική συνείδηση εταιρίες και με την ​​πρόθεση να συμβάλει σε έναν καλύτερο κόσμο.

  Ο Asad ως σύμβουλος έχει βοηθήσει με επιτυχία την αρχή επιχειρήσεων, οργανισμών και κρατικών έργων και εξακολουθεί να βασίζεται σε ακόμα περισσότερες. Αυτός αξιοποιεί τη σοφία και την εμπειρία του στις πωλήσεις, στο μάρκετινγκ, και στις πράξεις του, για τη διευκόλυνση του οράματος για εκείνους που με την ηθική εργασία τους θα την τροφοδοτήσουν.

  Με άλλα μάτια έχει την περιφερειακή εμπειρία με καλή γνώση για τις ιδέες της αγοράς, των επιχειρήσεων και της συμπεριφοράς του πολιτισμού της Ασίας και της Μέσης Ανατολής και μια κυκλική μεθοδολογία 360 ° που είναι ανεκτίμητη για τους πελάτες του και είναι αυτός που έχει βοηθήσει έναν αριθμό ατόμων και εταιρειών στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, ακόμη και στην Ασία και τη Μέση Ανατολή.

  Κατά τα μέσα του 2014 είχε προβλέψει το μέλλον της VR, του AR και της τεχνολογίας των ολογραμμάτων  στη Μέση Ανατολή, και ακόμη συνεργάστηκε με μια μεγάλη ομάδα που τους έκανε πρωτοπόρους στην περιοχή για να ξεκινήσουν τα έργα τους σε VR και AR.

  Έχοντας ως παιδικό του όνειρο να φτιάχνει παιχνίδια και κινούμενα σχέδια, είναι τώρα το εταιρικό και το δημιουργικό πρόσωπο πίσω από μια νέα τεχνολογία, την ψυχαγωγία και την επιταχυνόμενη βάση εκκίνησης των "Ti Labs", βάσει του οποίου είναι η δημιουργία παιχνιδιών, σχέδιων VR, εφαρμογών ψυχαγωγίας και κινούμενα σχέδια.


  Μια λύση σαν το Βitcoin για την Ελλάδα

  Drachmae: μια λύση παρόμοια με το Bitcoin για την Ταραγμένη Οικονομία της Ελλάδας

  Drachmae: Θα μπορούσε το εμπνευσμένο απο το Bitcoin νόμισμα να είναι η απάντηση στα οικονομικά δεινά της Ελλάδας;

  Συνέντευξη με το Drachmae

  Θα μπορούσε μια ψηφιακή δραχμή να σταματήσει ένα Grexit?


  Το Ηλεκτονικό νόμισμα που θα μπορούσε να σώσε την Ελληνική Οικονομία


  Ανησυχείτε για τις διακοπές στην Ελλάδα; Που θα πρέπει να πάτε, πού να μείνετε, συμβουλές για την ασφάλεια - γεγονότα που πρέπει να ξέρετε


  Η Ελληνική Οικονομική Κρίση: Είναι ένα Παράλληλο Νόμισμα η Απάντηση;
   

  Ένα Ελληνικό νησί συμφωνεί να δοκιμάσει ένα ψηφιακό νόμισμα

   
  Ο Thanos Marinos μιλά στο RT International στις 10 Ιουλίου του 2015


  Οι τουρίστες σχεδόν απόντες για τα ελληνικά νησιά στην περίοδο αιχμής


  Κρυπτονομίσματα και Αλυσίδες Συναλλαγών, μέρος της τηλεοπτικής εκπομπής «Αθηνά» στο ελληνικό νησί Αγκίστρι


  Αναφορά στο Pro Talks με τον Brian Kelly, Brian Kelly Capital στις 24 Σεπτεμβρίου του 2015 στο CNBC


  Το ψηφιακό οικοσύστημα νομισμάτων δοκιμάζεται στο νησί


  Η προεπισκόπηση του Drachmae και οι συνεντέυξεις στο Αγκίστρι, στην Ελλάδα, δοκιμή του οικοσυστήματος στο Αγκίστρι


  Πώς το Bitcoin Διαταράσσει τις Τηλεπικοινωνίες


  Πώς οι ταξιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν από την αλυσίδα συναλλαγών


  Το έργο του Drachmae και το σχέδιο του για μια αλυσίδα συναλλαγών βασισμένη στην Προπώληση Ταξιδιωτικών Νομισμάτων

  [/list]

  ★★★ 500+ GREEK★★★TRANSLATIONS ★★★
  FAST ★★★ FLAWLESS ★★★ CHEAP ★★★ https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new
  Pages: [1]
    Print  
   
  Jump to:  

  Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
  Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!