Ne kadar para verirsen o kadar kalite alırsın. Yobit fiyatlarıyla tek satırlık mesajlar gelir, Fortunejack fiyatlarıyla 4 satırlık mesajlar.
En iyi imza Kampanyasında Neler Olmalı ?
1-) Jr.Member Statüsündekiler de yararlanabilmeli
2-) Aylık mı haftalık mı Günlük mü ödemeler olmalı ?
3-) Kaç Post yazılması gerekir ?
Bu tarzda Brainstorm yaparak bir İmza Kampanyası yapmayı düşünüyorum,Şuan imzam da yer alan link kullanılacaktır.
Evet Yeni imza kampanyası bekleyenlerden fikirleri görelim aşağıya şartları beraber oluşturalım
Şartlar
1-) .................
2-) .................
1-full member altı olmamalı.
2- haftalık ödeme
3- min kotası olmamalı max 50-75 civarı olmalı. ve her post min 75 karakter olmalı.
En iyi imza Kampanyasında Neler Olmalı ?
1-) Jr.Member Statüsündekiler de yararlanabilmeli
2-) Aylık mı haftalık mı Günlük mü ödemeler olmalı ?
3-) Kaç Post yazılması gerekir ?
Bu tarzda Brainstorm yaparak bir İmza Kampanyası yapmayı düşünüyorum,Şuan imzam da yer alan link kullanılacaktır.
Evet Yeni imza kampanyası bekleyenlerden fikirleri görelim aşağıya şartları beraber oluşturalım
Şartlar
1-) .................
2-) .................
kabul edeceğiniz üyelik member altı olmaması daha iyi
vede ödemeler haftalık olsun artı minumum post 50 düşük olmaması lazım benim görüşüm bu
haftalık ödeme olması daha cazip olur ve ücretler rütbeye oranla belirlenmeli member üyeyle hero, legandary vb. aynı ücreti almamalı
Full Member ve üzeri alınması daha mantıklı. Post içeriği daha kaliteli olur ve sanıyorum gereksiz post - spam yapılmasının bir nebze önüne geçebilir. Post başına ödeme yapılacaksa da rütbeye göre bir ödeme sistemi olmalı. Haftalık ödeme yapılması da ideal kanaatimce. Belkide en önemli kısım reklamın dikkat çekici ve doygun olması. Mümkünse kendinize ait ikon - simge de eklenmeli.
Full member üstü ve off topic dışı olmalı ayrıca seçilen kişilerin signature koduna track kodu yerleştirilip satış üzerine %2-3 bonus verilmesi mantıklı olur r10 sayfası yerine normal bir web sayfasına konulup .
Member ve üstü olmalı veya full Member ve üstü ama ideali. Member ve üstü olmalı ve bana göre bir sınır olmalı 100 kişi gibi sınır belirlenmeli.
HAFTALIK ödeme yapılabilir ve ödemeler cazip olmalı kısaca gircek kişi bir daha çıkış yapmaz.
Yazan fikir oluşturan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.