bitcoinci.com (OP)
Full Member
Activity: 172
Merit: 100
bitcoin bitcoinci den alınır . bitcoinci
|
|
August 03, 2016, 01:10:29 AM |
|
imzy.com davetiye isteyenler email adreslerini buradan veya ozel mesajdan paylassın
|
|
|
|
acemibtc
|
|
August 03, 2016, 10:40:55 AM |
|
Bu imzy nedir?
|
|
|
|
bitcoinci.com (OP)
Full Member
|
|
August 03, 2016, 03:19:21 PM |
|
http://imzy.com/https://www.imzy.com/aboutimzy yeni bir deneyim , yeni bir tecrube , yeni bir derinlik kazandıran bir proje . p2p sosyal agların ve paylasım aglarının geldigi yeni boyut ( tabiiki steemit den sonra ) su an beta asamasında . email adresinizi bırakırsanız davetiye ile kaydolup projeyi inceleyip kullanabilirsiniz . yaptıgınız paylasımlardan para kazanma imkanı da var . facebook ve twitter ı ileri boyuta tasıyan ve kullanıcıya para kazandıran bir proje aslında imzy kısaca .
|
|
|
|
acemibtc
|
|
August 03, 2016, 06:22:24 PM |
|
Kısaca sosyal ağ
|
|
|
|
gorosot
Member
Activity: 74
Merit: 10
|
|
August 03, 2016, 06:44:27 PM |
|
banada yollamışlar sildim mail-i ne işe yarıyor tam olarak açıklayabilecek olan var mı ?
|
|
|
|
arancra
|
|
August 03, 2016, 06:54:25 PM |
|
Biraz daha örnekler üzerinden açıklama yaparsanız daha çok kişiye hitap etme fırsatınız olacaktır.
|
|
|
|
acemibtc
|
|
August 03, 2016, 07:11:48 PM |
|
banada yollamışlar sildim mail-i ne işe yarıyor tam olarak açıklayabilecek olan var mı ?
Siteye üye olmak için davetiye kodu gibi birşey içeriyor eposta.
|
|
|
|
Nboramir
|
|
August 03, 2016, 08:03:44 PM |
|
Bana da davetiye gelmiş girdim kayıt oldum da çok bir şey anlamadım açıkçası pek ilgimi de çekmedi içerikler
|
|
|
|
Dammitt
|
|
August 03, 2016, 10:22:00 PM |
|
R10 gibi davetiye usulü koymuşlar fakat ne olduğu belirsiz tam olarak.
|
|
|
|
steemturk
Newbie
Activity: 21
Merit: 0
|
|
August 03, 2016, 10:59:56 PM |
|
iste zamanında btc kullanıcıları da oyle diyordu . ya bikac yuz coin verdi arkadas hediye ama ne ise yarıyo ya sildim gecti evet o coinler birkac senede 1200 usd oldu ve sen de kafanı duvarlara vursan ne fayda .
|
|
|
|
beyinsi
|
|
August 03, 2016, 11:04:26 PM |
|
ya bırakın bu işleri, kendilerini btc ile kıyaslıyor bide.. iyi dadandı bunlar bu siteye, rahat vermezler artık
|
|
|
|
gorosot
Member
|
|
August 03, 2016, 11:06:03 PM |
|
iste zamanında btc kullanıcıları da oyle diyordu . ya bikac yuz coin verdi arkadas hediye ama ne ise yarıyo ya sildim gecti evet o coinler birkac senede 1200 usd oldu ve sen de kafanı duvarlara vursan ne fayda . ne olduğunu anlatsanız atmıyacaz işte.Ne olduğunu bildikten sonra verdiğim karardan pişman olmam zaten.
|
|
|
|
steemturk
Newbie
|
|
August 05, 2016, 07:49:55 AM |
|
kendiniz uye olup girip inceleyin . en güzel anlayabileceğiniz yöntem bu . steemit sistemine benzediğini söyleyebilirim .
|
|
|
|
bitcoinci.com (OP)
Full Member
|
|
August 05, 2016, 07:57:02 AM |
|
imzy gelecegin yeni sosyal ag platform konsepti
|
|
|
|
arancra
|
|
August 05, 2016, 01:47:41 PM |
|
İşin reklamını yapıyorsunuz, ama ne olduğunu anlatmaktan acizsiniz. Geleceğin sosyal ağ platformuymuş! İyi de kardeşim, geleceğin sosyal ağ platformu nasıl oluyor?
|
|
|
|
Dammitt
|
|
August 05, 2016, 08:59:41 PM |
|
Geleceğin sosyal ağ platformuna bende takıldım bu nasıl oluyor acaba? Açıklarsanız sevinirim.
|
|
|
|
M@rvel
|
|
August 05, 2016, 09:17:43 PM |
|
Steemit e baktım biraz. Olabilesi bir proje. Orada biriken steemler de çekilebiliyorsa tutar bu iş. Ama imzy nedir bakmak bile içimden gelmedi. Biraz vizyon arkadaşlar. Lütfen!..
|
|
|
|
bitcoinci.com (OP)
Full Member
|
|
August 06, 2016, 12:54:31 PM |
|
steemit de kazanılan sbd ( steem dollar ) cekilebiliyor . steem ve sbd 2 ayrı coin var ortada . ayrıca sistemde steem power diye bir sey var . karısık gibi ancak sonucta poloda trade yapılabiliyo .
imzy de benzer bir sistem . daha beta , henuz davetiyeyle uye alıyor .
onda da benzer bir sistem var , paylasımlarla kazanc saglanıyor . reddit ekibinden kisiler kurmus .
artık fb twitter gibi kullanıcıalrın sırtından para kazanan sosyal platformlardan ziyade kullancıalrına para kazandıran sistemler yaygınlasıyor .
arkadaslar en iyi yontem uye olup kendiniz bakmanız . armut pis agzıma dus artık bırakmamız gereken bir tutum olsun .
|
|
|
|
gorosot
Member
|
|
August 18, 2016, 11:15:49 PM |
|
armut piş ağzıma düş değil abi burada bir paylaşım var ve bizde detaylarını istiyoruz. 1 saat forumda takıl 1 saat trade ile ilgilen 1 saat yabancı haber sitelerinden haber oku , 1 saat te yeni çıkan projelere göz gezdirsek etti 4 saat zaten bir de denemeye kalkışsak ne ara yaşayacağız Aslında trade daha fazla zaman alıyor ama salladım işte anla halimi
|
|
|
|
steemturk
Newbie
|
|
August 22, 2016, 11:24:21 PM |
|