Bitcoin Forum
November 21, 2017, 02:24:23 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 50Miner :: Overclocking each card help needed  (Read 705 times)
dog2bert
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
March 24, 2013, 05:30:09 PM
 #1

Is there a way to overclock individual cards?
I can mine with all three, but can only overclock the first one (probably because its the one plugged into a monitor)
Join ICO Now Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511274263
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511274263

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511274263
Reply with quote  #2

1511274263
Report to moderator
1511274263
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511274263

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511274263
Reply with quote  #2

1511274263
Report to moderator
dog2bert
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
March 24, 2013, 05:31:15 PM
 #2

Would a null video plug help? (DVI to VGA adapter with 75 ohm resistors in it to fake a monitor)
Fastbird
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9


View Profile
March 24, 2013, 05:38:57 PM
 #3

I may be wrong here but as I was researching adding an unlike card to my current system with my 7970, I saw some talk that you would need to use MSI Afterburner to overclock each card independently from the client I believe.  Hope this helps.
dog2bert
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
March 24, 2013, 05:43:03 PM
 #4

With Afterburner, can it apply the settings each time I start automatically?
UKCashout
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
March 25, 2013, 07:31:01 AM
 #5

I've got 3 cards on each mobo, I don't crossfire them and i plug the monitor into each card and overclock them individually like that
Ineedbitcoin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
March 25, 2013, 07:32:58 AM
 #6

the msi afterburner can save the settings and start these settings when windows boots
indor
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
March 25, 2013, 09:01:03 AM
 #7

google жестко переводит написаное. У меня такая же проблема.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!