Bitcoin Forum
May 21, 2018, 08:49:33 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ICO] Antshares-Active Digitale pentru Fiecare,Din 8 Aug, Primul ICO rambursabil  (Read 2929 times)
ltcrstrbrt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1344
Merit: 1016View Profile
August 09, 2016, 11:51:04 AM
 #1


Active digitale pentru fiecarePrimul ICO Rambursabil Din Lume : 8 August - 7 Septembrie 7 , 2016
Site ICO : www.antshares.orgServiciul Escrow ICO :2-din-3 Portofel BTC Multi-Semnatura

Antshares are parteneriat cu doua institutii reputabile si de incredere care vor primi fiecare cate o cheie de la portofelul multi-semnatura.

 - HaoBTC.com, Faimosul provider chinez de minare si portofele BTC. Acest 2-din-3 multi-semnatura este oferit de catre HaoBTC, de asemenea.
 - DACA.asia, Coalitia Active Digitale Asia. A fost initiata de companii precum : OKCoin, BTCC, HuoBi, BTCTRADE, YuanbaoHui, BITMAIN, si cativa bine-cunoscuti experti :Yang Linke, Han Feng, Liao Xiang, Hu Hongjie, etc . Asociatia BlockChain DACA Asia se angajeaza sa se ocupe de dezvoltarea Bitcoin-ului si Blockchain-ului in zona Asia.
Quote
Antshares este un protocol descentralizat si distribuit care  digitalizeaza activele din viata reala in active digitale,permitand inregistrarea,depozitarea,transferul, tranzactionarea, compensarea si decontarea printr-o retea peer-to-peer.

Antshares pastreaza inregistrarea tranzactiilor activelor digitale cu contrate-e . In Antshares, token-urile digitale generate de contracte-e, functioneaza ca date cu substrat general  si poate fi utilizat pentru inregistrarea de titluri si active cum ar fi, actiuni, creante de credit titluri de valoare,  contracte financiare, puncte de credit, facturi si monede, si ar putea fi aplicate pentru domenii cum ar fi,strangeri de fonduri proprii, tranzactionare de capitaluri proprii, planuri de asigurare,finantarea de tip peer-to-peer, proframe de loialitate, fonduri de capital privat,lant de finantare,etc.

Intelegand  antshares in 90 de secundeCoreland lumea reala cu Conformitate

- Inlocuind token-urile cu Contracte-E
Transferul pe Antshare se desfasoara sub forma de contracte-e. In cele mai multe cazuri, transferul de active necesita semnaturile digitale semnate cu cheile private ale expeditorului si receprotului. In anumite cazuri, este necesara o semnatura suplimentara a  emitentului activului. Inregistrarea transferurilor de active pe  Antshare este o solutie onchain a transferului de active affchain.Nu exista noi obligatii juridice in care partile ar putea intra,asa ca, spre deosebire de tokenizare defectele din legi sunt eliminate.

- Autentificare Identitate Controlata de Utilizator

Antshares foloseste certificate digitale pentru a efectua autentificarea identitatii utilizatorului.Utilizatorii (persoane fizice sau institutii ) pot aplica pentru certificate digitale la autoritatea de certificare (CA) pentru a demonstra corelatia intre identitate si cheia publica controlata. CA-ulnu va fi desemnat de catre Antshare, ci ales in mod liber de catre partile unei tranzactii. De exemplu, utilizatorii chinezi pot alege oricare dintre cele 38 CA-uri, recunoscute de catre MIIT,sau pot alege societatea care a inregistrat capitalul social sa fie CA, pentru a efectua autentificarea identitatii si eliberarea de certificate. Si mai mult  decat solutia de certificare digitala X.509, Antshare foloseste blockchain-ul pentru a mentine lista de certificate revocate si este setat gradual sa dezvolte treptat o solutie de certificare si autentificarea identitatii bazata pe blockchain.

Indeplinirea cerintelor de Tranzactii Financiare

- Evidenta Contabila fara Fork
Antshares foloseste nodul Joint mode pentru evidenta contabila.Nodul Joint este avantajos fata de coerenta si finalitate, are nevoie de noduri ca sa se auto-autentifice si sa obtina o incredere mai mica din partea altor noduri.

- Folosim Moneda Fiat
Crypto-monedele ca bitcoin ar putea oferi o functie de sunet ca mediu de schimb,ex. utilizatorii pot transfera active la nivel mondial prin intermediul Bitcoin. Cu toate acestea,rigiditatea cantitatii de crypto-monede le face foarte volatile in pret si pune in pericol capacitatea de a functiona ca unitati contabile si de stocare de valori.Antshares utilizeaza moneda fiat pe plan intern.

- Diviziunea muncii Nodurilor si profesionalizarea lor
Cu Antshare, scopul nostru de proiectare este de a avea o diviziunea clara a volumului de lucru al sistemului. Nodurile de evidenta contabila sunt in centrul Blockchain-ului Antshares.Ele sunt sprijinite de catre detinatorii de  AntShares in atingerea unui sonsens si de generare de noi blocuri.Nodurile complete sunt parti critice ale retelei Antshares. Ele sunt conduse de catre furnizorii de servicii pentru a stoca si detecta date istorice complete si ca releu de tranzactii.

Proiectare Cadru  de Scalabilitate Ridicata

- Latenta Scazuta cu Randament si Conectivitate mare
In acest moment, rata de generare blocuri este setata manual la 15 secunde. Cu o latenta  suficient de scazuta in legatura inter-noduri,in viitor cele mai multe blocuri vor fi generate la fiecare secunda.Cu latimea de banda de 100mbit/t si hardware de calcul cryptografic extern, Blockchain-ul Antshares este capabil de manipularea a mii, daca nu zeci de mii, de tranzactii pe secunda.

- Proiectare Ierarhizata si Tranzactie Superconductoare
Proiectarea noastra ierarhica plaseaza functiile de ordine contabila si ordine de potrivire pe al doilea strat realizand in acelasi timp capacitatea de tranzactionare completa printr-un mecanism numit tranzactie superconductoare.

Algoritmul de Consens dBFT
 - to be edited

Primul ICO rambursabil (rICO) din Lume
 - va fi editat


TAT - Echipa Antshares (membrii cu norma intreaga)Membrii tehnici:


DA hongfei
CEO si Fondator
Evanghelist Crypto-moneda inca din 2011, un lider cheie de opinie in comunitatea crypto/blockchain din China


ZHANG Zhengwen
CTO si Fondator
Fost dezvoltator la exchange-ul huobi


LI Jun
Arhitect
14 ani de experienta in financiar IT la Infosys si China Financial Futures Exchange


CHEN Zhitong
Dezvoltator
Fost dezvoltator la exchange-ul huobi


LIN Pengtao
Dezvoltator
Fost dezvoltator la exchange-ul huobi


FAN Shoushou
Inginer QA

Membrii Business:


TAO Rongqi
Strategii de Afaceri
Fost ofiter de marketing BTCC cu ani de experienta incluzand Standard Chartered, China UnionPay, etc


YANG Wentao
Dezvoltare Afaceri
A parasit Morgen Stanley in Baltimore pentru a se alatura echipei antshares, Master in Sci. si Finance la Johns Hopkins


WANG Tingting
Comunitate
Expert Marketing Social Media


LUO Tian
Dezvoltator Afaceri
Fost ofiter de marketing BTCC


ZHAO Xiaoling
Media
Licentiat la o scoala de jurnalism, de top din China, Fudan University

Blog Antshares  www.antshares.org/Blog/Index
 - Cautam Vantori de recompense! Revendicati-va Antshares-ul Acum !
We have our Reguli ICO here: https://www.antshares.org/en-US/Blog/Details?id=21
Un clip scurt aici: https://youtu.be/eVawK0volwA   (Procesul nostru de investitii a fost schimbatputin fata de ce se vede in clip,pentru al face mult mai prietenos, procesul prezentat in clip este doar pentru referinta)

Evidentieri Reguli ICO
 - 20 milioane ANS vor fi emise; in plus, 4 milioane ANS reprezinta ponderea recompenselor (recompense primii suporteri), o cantitate de  20% respectiv 4% din totalul de ANS , sau 40% si 8% din volumul aflat in circulatie in primul an.
 - ICO-ul nu are un pret prestabilit. Pretul se stabileste de catre piata. Distribuirea ANS va fi proportionala cu investitia. Sa calculam: ANS primit de catre un participant= (BTC investit de catre participant/tot BTC-ul valid investit BTC)*20,000,000*factorul de pondere.
 - Un factor de 120% este primit de catre cei care participa intre 8 August si 13 August. Incepand cu 14 August, factorul de pondere va scadea cu 1% in fiecare zi pana la terminarea ICO-ului.De exemplu,factorul va fi de 119% in 14 August 119% on Aug. 14th, 118% in 15 August, 117% in 17 August, si in final de 100% in 2 Septembrie.
 - Cand se termina ICO-ul pe 7 Septembrie, 2016(Beijing Time), ICO participantii vor avea posibilitatea de a continua sau renunta pe baza conditiilor generale ale fondurilor stranse.
 - Cand are loc o restituire, 100% din bitcoinii investiti de catre participant vor trebui restituiti catre adresa destinata de catre participant in aplicatia lui/ei de restituire. Optiunea de restituire va deveni indisponibila dupa lansarea formala a softului Antshares,care este in curs de dezvoltare.
 - Politica de restituire nu accepta o restituire partiala si nu este revocabila odata ce a fost aplicata.

Presa Antshares si Sindicare
2016-06-29 超级账本中国首次公开见面会,探讨区块链行业标准制定
http://www.8btc.com/hyperledger-onchain-ibm
2016-06-28 Onchain与微软合作探索区块链应用,小蚁二期众筹将于七月开启
http://www.8btc.com/onchain-microsoft
2016-05-23 Onchain小蚁加盟“超级账本”,参与制定区块链国际标准
http://www.8btc.com/onchain-hyperledger
2016-04-07 Onchain发布小蚁共识算法白皮书
http://www.8btc.com/onchain-paper-antshares
2015-11-02 10天2100个比特币,小蚁股众筹你“抢”到了吗?
http://www.8btc.com/antshares-2100btc
2015-10-09 小蚁众筹目标公布,2100BTC致敬中本聪?
http://www.8btc.com/antshares-2100Antshares in Alte Limbi
- Germana Multumim starsnshamrocks
- Rusa Multumim knobson
- Franceza Multumim kaicrypzen
- Italiana Multumim Gianluca95
- Indoneziana Multumim barnes13
- Slovena Multumim Simple858
- Greaca Multumim CoinBreader
- Poloneza Multumim Ebrelus
- Malaeziana Multumim ether19
- Indiana Hindusa Multumim Digitalbitcoin
- Indiana Multumim rajeshgarnaik


Antshares pe Site-urile de Cercetare ICO
- Smithandcrown
http://www.smithandcrown.com/event/antshares-ico/
- ICOCountdown
http://www.icocountdown.com/

Pentru orice intrebari legate de recompense, va rugam contactati antshares dedesubt pentru detalii

Thread-ul oficial poate fi citit aici: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1571738.0

███████▄▄        █████████████████
███████████▄     █████████████████
█████████████▄   █████████████████
██████████████▄  █████████████████
███████████████▄ ████████████████
████████████████ ████████████████
████████████████████████████████
██████████████████████████████▀
███████████████████████████▀▀
███████████████████████▀▀
███████████████████████▄▄
███████████████████████████▄▄
██████████████████████████████▄
████████████████████████████████
████████████████ ████████████████
███████████████▀ ████████████████
██████████████▀  █████████████████
█████████████▀   █████████████████
███████████▀     █████████████████
███████▀▀        █████████████████
  Dbrain  ██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
   
[

]
  ●  FACEBOOK
●    TWITTER 
●  TELEGRAM
1526935773
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1526935773

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1526935773
Reply with quote  #2

1526935773
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1526935773
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1526935773

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1526935773
Reply with quote  #2

1526935773
Report to moderator
ltcrstrbrt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1344
Merit: 1016View Profile
August 09, 2016, 11:12:12 PM
 #2

Recompense Antshare

Cautam vanatori de recompense! Revendicati Antshares Acum!


Inregistrare
 - Vom inregistra activitatea recompenselor dv-stra. Insa am dori sa va cerem sa ne trimiteti un e-mail  la sfarsit  insumand toata activitatea recompenselor dv-stra doar ca sa ne asiguram  ca avem o intelegere in legatura cu cat trebuie sa va platim.
 - Pentru a va revendica recompensele , trebuie sa inregistrati un cont  Antshares si sa ne trimiteti un e-mail cu adresa Antshares (nu adresa dv-stra de bitcoin). Nu-i nicio graba cu asta, puteti sa combinati adresa de e-mail si adresa de e-mail sumara, intruna singura.

Recompensa tripla si dubla sa terminat
Va veti bucura de TRIPLA recompensa inainte sa inceapa ICO-ul(8 Aug.  EST 8AM)  recompense normale si DUBLE pentru recompensa premium.Sistemul de recompense are doua parti: Recompensa Normala si Recompensa Premium. Recompensa normala este pentru toti care doresc sa contribuie si sa ia parte la campania noastra ICO . Recompensa Premium  va va oferii un castig mai mare si este de asemenea mai provocatoare..
 Pentru a va revendica recompensa Premium , trebuie sa ne informati prin e-mail.
 Recompensa tripla de semnatura necesita un screen-shot si un link catre profilul dv-stra BitcoinTalk .
 Nu trebuie sa trimiteti e-mail pentru ciupituri/Twitter like-uri sau  LinkedIn share/like.
 Urmarirea si abonarea necesita numai numele de utilizator si si adresa de e-mail in e-mailul de confirmare. Conturile Twitter multiple sunt invalide. Adrese de e-mail multiple nu sunt acceptate.acceptable. Ne rezervam dreptul asupra deciziei finale.
 Neprocedand in acest fel poate rezulta in iligibilitatea  de a  revendica recompensa tripla . Email: contact@antshares.org
Recompensa tripla si dubla sa terminat


Pentru orice Intrebari despre recompense, va rugam  contactati antshares pentru detalii.


Recompense Semnatura  Recompensa Tripla Terminata

 - 90-450 Antshares pentru semnaturi Inainte de 8 August, 2016 (Inceperea ICO-ului) .
 - 30-150 Antshares pentru semnaturi dupa 8 Aug., 2016.

Fiecare semnatura valida de pe forumul BitcoinTalk castiga  cel putin 30 Antshares. Veti primi mai mult pe baza vechimii profilului bitcointalk si pe numarul de click-uri date de alti membrii prin intermediul semnaturii dv-stra.


Code:
[center][url=https://antshares.com/?ref=ANTSHARES][color=#F08080]██████[/color][FONT=Century Gothic][b]    ... [color=#DB7093][b]ANTSHARES,[/b] DIGITAL ASSETS FOR EVERYONE [b][/b][/color] ...    [/b][/font][color=#F08080]██████[/color]
[color=#CD9B9B]████[/color][font=Century Gothic]   [b] ... [/b][color=#DB7093][b]ANTSHARES ICO[/b] [b]STARTS AUGUST 8th[/b] [/color] [b]...[/b]    [/font] [color=#CD9B9B]████[/color]
[color=#CD8162]▀[/color][color=#CD8162]▀[/color][color=#CD8162]▀[/color][color=#CD8162]▀[/color][color=#CD8162]▀[/color][color=#CD8162]▀[/color][color=#CD8162]▀[/color][color=#CD8162]▀[/color][color=#CD8162]▀[/color][color=#CD8162]▀[/color][color=#CD8162]▀[/color][color=#CD8162]▀[/color][color=#CD8162]▀[/color][color=#CD8162]▀[/color][font=Century Gothic]     [b][color=#CD8162]ANTSHARES[/color][/b][color=#2F71A0][/color]     [/font][color=#CD8162]▀[/color][color=#CD8162]▀[/color][color=#CD8162]▀[/color][color=#CD8162]▀[/color][color=#CD8162]▀[/color][color=#CD8162]▀[/color][color=#CD8162]▀[/color][color=#CD8162]▀[/color][color=#CD8162]▀[/color][color=#CD8162]▀[/color][color=#CD8162]▀[/color][color=#CD8162]▀[/color][color=#CD8162]▀[/color][color=#CD8162]▀[/color][/url][/center]

Semnatura pentru  Membrii Jr: (Multumim to Skyrik)


Code:
[center][url=https://antshares.com/?ref=ANTSHARES]  █-█-█ ANTSHARES, DIGITAL ASSETS FOR EVERYONE █-█-█
█-█ ICO STARTS AUGUST 8th █-█ [/url][/center]

Pentru a seta o semnatura eligibila pentru recompense pe click-uri , va rugam schimbati codul de referal al semnaturii de mai jos “url=https://antshares.org/?ref=ANTSHARES” cu  username-ul dv-stra. De ex, numele meu de utilizator este EXAMPLE si codul semnaturii ar trebui sa fie

Code:
[center][url=https://antshares.org/?ref=EXAMPLE…


Reguli detaliate Recompensa Semnatura:
Base bounty:
   30 pentru membru
   50 pentru membru full
   70 pentru  membru senior
   90 pentru hero
   110 pentru legendary
   Din moment ce am adaugat  membrii Jr. recompensa de baza pentru membrii Jr. este de 10 Antshares.
Recompensa click-uri:
   50-100: 5 ANS
   101-300: 10 ANS
   301-600: 20 ANS
   601 or above: 30 ANS
Recompensa postari:
   Peste 50 postari: 10 ANS
Eligibilitate:
   Pastrati semnatura  pana la terminarea ICO-ului pe 7 Sept.
   Minim doua postari ( anterior aveam nevoie de  click-uri minime facute prin semnatura dv-stra pentru a face o plata) Am observat ca multi utilizatori nu reusesc sa schimbe referal-ul in codul semnaturii. Deci ne-am decis sa inlocuim  minimul de click-uri cu minimul de postari. Insa  tot trebuie sa faceti condul sa functioneze daca doriti sa primiti recompense pe click-uri.

Limita superioara pentru semnaturi este 110+30+10 =150 si 450 daca ati setat semnatura inainte de 8 Aug.

Pentru orice Intrebari despre recompense, va rugam contactati antshares pentru detalii

Avem propriile **Reguli ICO aici** : https://www.antshares.org/en-US/Blog/Details?id=21
Clipul nostru scurt aici: https://youtu.be/eVawK0volwA

███████▄▄        █████████████████
███████████▄     █████████████████
█████████████▄   █████████████████
██████████████▄  █████████████████
███████████████▄ ████████████████
████████████████ ████████████████
████████████████████████████████
██████████████████████████████▀
███████████████████████████▀▀
███████████████████████▀▀
███████████████████████▄▄
███████████████████████████▄▄
██████████████████████████████▄
████████████████████████████████
████████████████ ████████████████
███████████████▀ ████████████████
██████████████▀  █████████████████
█████████████▀   █████████████████
███████████▀     █████████████████
███████▀▀        █████████████████
  Dbrain  ██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
   
[

]
  ●  FACEBOOK
●    TWITTER 
●  TELEGRAM
usorin
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 812
Merit: 500


Romanian translator


View Profile WWW
August 11, 2016, 12:14:53 AM
 #3

Am luat si eu ceva ANS, proiectul este de anvergura si daca nu ma insel, anul trecut a fost prima faza a ICO-ului (din cate imi amintesc colectase undeva la 2100 BTC)

▄▄▄████████▄▄▄
▄▄██████      ▀▀▀███▄▄
▄██▀▀  ███       ▄▄  ▀▀██▄
▄██▀     ███     ▄ ██ ▄   ▀██▄
██▀       ███ ▀▄▀▄██████▄▀▄▀ ▀██
██▀        ███  ▀██▀▀  ▀▀██▀   ▀██
██▀         ███      ▄▄▄▄        ▀██
▄██          ███     ▄███▀         ██▄
██           ███    ████            ██
██           ███  ▄███▀             ██
██           ███ ▄███▀              ██
██           ███████                ██
▀██          ███ ▀███▄             ██▀
██▄         ███  ▀███▄           ▄██
██▄        ███    ████         ▄██
██▄       ███     ▀███▄      ▄██
▀██▄     ███      ▀███▄   ▄██▀
▀██▄▄  ███           ▄▄██▀
▀▀██████      ▄▄▄███▀▀
▀▀▀████████▀▀▀

korona
   
████████████████▄
█             █ ▀█▄
█             █   ▀█▄
█             █     ▀█▄
█             █       ▀█
█             ██████████
█                      █
█                      █
█                      █
█                      █
█                      █
█                      █
█                      █
█                      █
█                      █
█                      █
████████████████████████
 

███
█████
▄█████▄
███████
███████
▄█████████▄
█████████████
▄███▄     █████████████     ▄███▄
█▄   ▄▄      █████      ▀█████████▀      █████      ▄▄   ▄█
██▄████      ▀██          █████          ██▀      ████▄██
█████▀       ███▄      ▄███████▄      ▄███       ▀█████
███▄        ██████▄▄▄███████████▄▄▄██████        ▄███
████▄     ███████████████████████████████     ▄████
█████▄▄▄█████████████████████████████████▄▄▄█████
███████████████████████████████████████████████
██████████████▀▀▀▀         ▀▀▀▀██████████████
███████▀▀▀                       ▀▀▀███████
█▀▀                                   ▀▀█
 
ltcrstrbrt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1344
Merit: 1016View Profile
August 23, 2016, 05:21:31 PM
 #4

Peste 4400 BTC investiti pana acum, la jumatatea rICO-ului.

███████▄▄        █████████████████
███████████▄     █████████████████
█████████████▄   █████████████████
██████████████▄  █████████████████
███████████████▄ ████████████████
████████████████ ████████████████
████████████████████████████████
██████████████████████████████▀
███████████████████████████▀▀
███████████████████████▀▀
███████████████████████▄▄
███████████████████████████▄▄
██████████████████████████████▄
████████████████████████████████
████████████████ ████████████████
███████████████▀ ████████████████
██████████████▀  █████████████████
█████████████▀   █████████████████
███████████▀     █████████████████
███████▀▀        █████████████████
  Dbrain  ██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
   
[

]
  ●  FACEBOOK
●    TWITTER 
●  TELEGRAM
ltcrstrbrt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1344
Merit: 1016View Profile
August 29, 2016, 11:25:43 PM
 #5

Au mai ramas putin peste 8 zile de rICO

Peste 5009 BTC colectati pana in prezent

1087 investitori

███████▄▄        █████████████████
███████████▄     █████████████████
█████████████▄   █████████████████
██████████████▄  █████████████████
███████████████▄ ████████████████
████████████████ ████████████████
████████████████████████████████
██████████████████████████████▀
███████████████████████████▀▀
███████████████████████▀▀
███████████████████████▄▄
███████████████████████████▄▄
██████████████████████████████▄
████████████████████████████████
████████████████ ████████████████
███████████████▀ ████████████████
██████████████▀  █████████████████
█████████████▀   █████████████████
███████████▀     █████████████████
███████▀▀        █████████████████
  Dbrain  ██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
   
[

]
  ●  FACEBOOK
●    TWITTER 
●  TELEGRAM
ltcrstrbrt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1344
Merit: 1016View Profile
September 07, 2016, 12:03:53 PM
 #6

rICO-ul AntShares sa terminat! Fonduri colectate si confirmate pana in acest moment - 6120 BTC

Cei care doresc sa renunte la participare, au la dispozitie  o zi pentru a completa cererea de restituire.

███████▄▄        █████████████████
███████████▄     █████████████████
█████████████▄   █████████████████
██████████████▄  █████████████████
███████████████▄ ████████████████
████████████████ ████████████████
████████████████████████████████
██████████████████████████████▀
███████████████████████████▀▀
███████████████████████▀▀
███████████████████████▄▄
███████████████████████████▄▄
██████████████████████████████▄
████████████████████████████████
████████████████ ████████████████
███████████████▀ ████████████████
██████████████▀  █████████████████
█████████████▀   █████████████████
███████████▀     █████████████████
███████▀▀        █████████████████
  Dbrain  ██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
   
[

]
  ●  FACEBOOK
●    TWITTER 
●  TELEGRAM
ltcrstrbrt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1344
Merit: 1016View Profile
October 17, 2016, 08:57:27 PM
 #7

Antshares sa lansat, puteti descarca portofelul accesand : https://www.antshares.org/Download/Index


███████▄▄        █████████████████
███████████▄     █████████████████
█████████████▄   █████████████████
██████████████▄  █████████████████
███████████████▄ ████████████████
████████████████ ████████████████
████████████████████████████████
██████████████████████████████▀
███████████████████████████▀▀
███████████████████████▀▀
███████████████████████▄▄
███████████████████████████▄▄
██████████████████████████████▄
████████████████████████████████
████████████████ ████████████████
███████████████▀ ████████████████
██████████████▀  █████████████████
█████████████▀   █████████████████
███████████▀     █████████████████
███████▀▀        █████████████████
  Dbrain  ██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
   
[

]
  ●  FACEBOOK
●    TWITTER 
●  TELEGRAM
ltcrstrbrt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1344
Merit: 1016View Profile
October 22, 2016, 11:33:57 PM
 #8

Un ghid despre cum puteti sa retrageti tokenurile ANS : https://www.antshares.org/en-US/Blog/Details/42

███████▄▄        █████████████████
███████████▄     █████████████████
█████████████▄   █████████████████
██████████████▄  █████████████████
███████████████▄ ████████████████
████████████████ ████████████████
████████████████████████████████
██████████████████████████████▀
███████████████████████████▀▀
███████████████████████▀▀
███████████████████████▄▄
███████████████████████████▄▄
██████████████████████████████▄
████████████████████████████████
████████████████ ████████████████
███████████████▀ ████████████████
██████████████▀  █████████████████
█████████████▀   █████████████████
███████████▀     █████████████████
███████▀▀        █████████████████
  Dbrain  ██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
   
[

]
  ●  FACEBOOK
●    TWITTER 
●  TELEGRAM
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!