Bitcoin Forum
June 21, 2018, 01:15:13 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: phoenix on FirePro v7800 and quad core Core i5 gives 5.5 Mhash/sec  (Read 1131 times)
bobbyprani
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
June 12, 2011, 03:19:19 PM
 #1

Hi,

I set up phoenix on Linux and get only 5.5 Mhash/sec. It is using all 4 CPU cores. I guess it is not using the GPU at all.

Any help will be greatly appreciated!

THanks
1529586913
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529586913

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529586913
Reply with quote  #2

1529586913
Report to moderator
1529586913
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529586913

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529586913
Reply with quote  #2

1529586913
Report to moderator
Automated Bitcoin Fork Extraction Tool WE DO TOUGH WALLETS: BCH | BTG | BCD | SBTC | UBTC | B2X | BCX | BTF Electrum 2FA, Trezor, Ledger, SegWit, Bech32
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
SomeoneWeird
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 500


View Profile
June 12, 2011, 03:22:21 PM
 #2

Hi,

I set up phoenix on Linux and get only 5.5 Mhash/sec. It is using all 4 CPU cores. I guess it is not using the GPU at all.

Any help will be greatly appreciated!

THanks

Can't see it on the list of mining hardware, I would say it wasn't compatible. But try installing the AMDAPPSDK and running phoenix again.
bobbyprani
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
June 12, 2011, 03:24:23 PM
 #3

Yes, I did install the AMDAPPSDK. I ran the setup as for a normal ATI card, it even lists the ATI card.

SomeoneWeird
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 500


View Profile
June 12, 2011, 03:27:35 PM
 #4

Yes, I did install the AMDAPPSDK. I ran the setup as for a normal ATI card, it even lists the ATI card.



Try using poclbm, see if it lists it.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!