olcaytu2005 (OP)
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
August 21, 2016, 10:25:04 AM Last edit: August 22, 2016, 04:11:14 PM by olcaytu2005 |
|
http://preev.com/btc/try kurundan 1,1 BTC satılıktır. *Ödeme garanti bankası. *Para hesaba geçtikten sonra bitcoin gönderilecektir. *Escrow kullanmak isteyen olursa ücretini ben öderim. *Escrow olarak çakır yada mentalpanda tercihimdir. *Tanıdık arkadaşlara indirim yapabilirim. *Parça parça satabilirim.
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
August 21, 2016, 10:44:18 AM |
|
escrow ücreti almadan işi hallederim, sikınti yok. not: 0.0001 btc işlem ücreti net tutar üzerinden kesilir yani bana gelen tutar 0.0001 btc eksik olarak alıcıya aktarılır. (bu ücret network'e ödenir bana değil).
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
August 21, 2016, 10:47:08 AM |
|
escrow ücreti almadan işi hallederim, sikınti yok. not: 0.0001 btc işlem ücreti net tutar üzerinden kesilir yani bana gelen tutar 0.0001 btc eksik olarak alıcıya aktarılır. (bu ücret network'e ödenir bana değil).
0.1 btc sini alabilirim. blok olarak mı satacaksınız?
|
|
|
|
olcaytu2005 (OP)
Legendary
|
|
August 21, 2016, 10:47:35 AM |
|
0.1 btc sini alabilirim. blok olarak mı satacaksınız? Parça parça satabilirim.
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3262
Merit: 1543
|
|
August 21, 2016, 11:10:52 AM |
|
0.1 btc sini alabilirim. blok olarak mı satacaksınız? Parça parça satabilirim. Ben TL yi ne şekilde gönderecek onu merak ediyorum.
|
|
|
|
cakir
Legendary
|
|
August 21, 2016, 11:46:50 AM |
|
0.1 btc sini alabilirim. blok olarak mı satacaksınız? Parça parça satabilirim. Ben TL yi ne şekilde gönderecek onu merak ediyorum. ATM'den yatırır.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2702
Merit: 1571
|
|
August 21, 2016, 11:48:32 AM |
|
0.1 btc sini alabilirim. blok olarak mı satacaksınız? Parça parça satabilirim. Ben TL yi ne şekilde gönderecek onu merak ediyorum. Para yatırmak o kadar zor bir şey mi ki?
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
August 21, 2016, 01:55:35 PM |
|
0.1 btc sini alabilirim. blok olarak mı satacaksınız? Parça parça satabilirim. Ben TL yi ne şekilde gönderecek onu merak ediyorum. ATM'den yatırır. Bankamatikten Kartsız işlem diye bir şey var bu yaşlıların cahillikleri beni çok güldürüyor.
|
|
|
|
Penguen
|
|
August 21, 2016, 06:32:08 PM |
|
@Zz ihtiyarız ama daha çok iş var bizde Öğreniriz. ne var para yatırmakta.
|
|
|
|
olcaytu2005 (OP)
Legendary
|
|
August 21, 2016, 06:57:17 PM |
|
Anca geyik yapıyonuz . Biriniz alın bari siftah olsun.
|
|
|
|
armadora
|
|
August 22, 2016, 01:42:12 PM |
|
pm attım size.
|
|
|
|
olcaytu2005 (OP)
Legendary
|
|
August 22, 2016, 02:32:33 PM |
|
pm attım size.
0.7 btc armadora'ya satılmıştır. Hızlı bir alışveriş oldu. Kalan miktar 0.4 btc
|
|
|
|
olcaytu2005 (OP)
Legendary
|
|
August 22, 2016, 04:10:44 PM |
|
pm attım size.
0.7 btc armadora'ya satılmıştır. Hızlı bir alışveriş oldu. Kalan miktar 0.4 btc Kalan 0.4 te armadora'ya satılmıştır. Satış şimdilik sona ermiştir.
|
|
|
|
armadora
|
|
August 22, 2016, 06:49:43 PM |
|
Havaleleri yaptiktan cok kisa süre sonra bitcoinler gönderildi. Alışveriş için teşekkurler.
|
|
|
|
cakir
Legendary
|
|
August 22, 2016, 06:57:00 PM |
|
Tüh escrow olup 3-5 kuruş kazanamadık
|
|
|
|
| |
|
|
|
armadora
|
|
August 22, 2016, 07:10:11 PM |
|
Tüh escrow olup 3-5 kuruş kazanamadık seni yormak istemedik cakir
|
|
|
|
olcaytu2005 (OP)
Legendary
|
|
August 22, 2016, 07:24:56 PM |
|
Tüh escrow olup 3-5 kuruş kazanamadık seni yormak istemedik cakir Sanada kahve ısmarlarız. Yeter ki satacak bitcoin olsun
|
|
|
|
|