Bitcoin Forum
April 20, 2018, 10:38:26 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: how to mining new coin without pool listed ?  (Read 621 times)
Lion BItcoin Shop
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500



View Profile
September 07, 2016, 07:54:25 AM
 #1

hello i want to mining new altcoin use scrypt algoritm, but no pool listed, only solo mining, how to mining it?
how to run solo mining ?

1524263906
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524263906

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524263906
Reply with quote  #2

1524263906
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1524263906
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524263906

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524263906
Reply with quote  #2

1524263906
Report to moderator
1524263906
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524263906

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524263906
Reply with quote  #2

1524263906
Report to moderator
1524263906
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524263906

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524263906
Reply with quote  #2

1524263906
Report to moderator
sellcollateral
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
September 07, 2016, 07:59:42 AM
 #2

hello i want to mining new altcoin use scrypt algoritm, but no pool listed, only solo mining, how to mining it?
how to run solo mining ?

2 options:

open your wallet, go to the debugconsole and do "setgenerate true" (might not work for all wallets/coins). Some wallets have the mining-option built-in in their gui to make it easyer for you

or
open your .conf-file, edit it more or less like this (example for litecoin)
Code:
rpcuser=username
rpcpassword=password
rpcallowip=127.0.0.1
rpcport=9332
daemon=1
server=1
gen=0

run your wallet
download a mining program, depending on wether you'll cpu mine (bad idear), GPU mine (still not that good of an idear) or if you'll mine using an ASIC. Run the program with the parameters you've entered in your .conf
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!