Bitcoin Forum
June 18, 2018, 06:07:14 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Has anyone found a block with S9 or BMminer?  (Read 1160 times)
gt_addict
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 910
Merit: 500


View Profile
September 09, 2016, 11:08:58 AM
 #1

Hi everyone,

Just a curiousity question really. Since Bitmain have changed the GUI and developed their BMminer and not shared it in accordance with open source regulations, I was curious to know if anyone can confirm they have found a block with a miner running their version of software.

**SUPPORT SIDEHACK** Miner Development Donations to:  1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr

Donations/Tips to:-   1GTADDicTXD1uachKKgW24DZDxDGhSMdRa

Join Bitconnect: https://bitconnect.co/?ref=gtaddict
The World's Betting Exchange

Bet with play money. Win real Bitcoin. 5BTC Prize Fund for World Cup 2018.

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1529345234
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529345234

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529345234
Reply with quote  #2

1529345234
Report to moderator
1529345234
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529345234

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529345234
Reply with quote  #2

1529345234
Report to moderator
Sierra8561
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476
Merit: 250



View Profile
September 09, 2016, 06:06:53 PM
 #2

I have found a block. It was a batch1 14th model.
HagssFIN
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924
Merit: 1129


Electrician. Mining since 2014.


View Profile WWW
September 09, 2016, 06:11:46 PM
 #3

It is after all a Cgminer with some modifications.
Some things to notice:
- it has some extra features for mining in Antpool
- it doesn't support Nicehash
- it violates the open-source license for Cgminer.


gt_addict
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 910
Merit: 500


View Profile
September 09, 2016, 06:40:26 PM
 #4

Ok that's calmed my suspicions then. I just had a gut feeling that they may have done something "dodgy" seeing as they have changed it quite a bit.

**SUPPORT SIDEHACK** Miner Development Donations to:  1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr

Donations/Tips to:-   1GTADDicTXD1uachKKgW24DZDxDGhSMdRa

Join Bitconnect: https://bitconnect.co/?ref=gtaddict
elokk
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 552
Merit: 502


View Profile
September 10, 2016, 01:04:07 AM
 #5

I also found a block on Kano with an earlier batch S9
fvineyard
Member
**
Offline Offline

Activity: 116
Merit: 10


View Profile
September 10, 2016, 04:22:16 AM
 #6

I have also found a block on CKPool with a batch 8 S9.
Sierra8561
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476
Merit: 250



View Profile
September 10, 2016, 05:22:40 AM
 #7

Funny, we are all kano and ck
Liquid71
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 844
Merit: 1000


There is NO Freedom without Privacy


View Profile
September 10, 2016, 06:05:48 PM
 #8

It is after all a Cgminer with some modifications.
Some things to notice:
- it has some extra features for mining in Antpool
- it doesn't support Nicehash
- it violates the open-source license for Cgminer.


Has Bitmain given any reason for the changes? I haven't had time to keep up on what's going on lately so that's the first I heard about the the changes, I'll search around for answers but thought I'd ask here first.

kekman1337
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
September 10, 2016, 10:49:26 PM
 #9

Funny, we are all kano and ck
Not surprising, most of the forum uses those two pools, and it just feels better to be mining on non-Chinese pools Smiley
Never found a block, although my LN(Yes, not an S9) did get a 130mil share a week ago. Never hit anything near that ever since, but it definitely felt good.

HagssFIN
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924
Merit: 1129


Electrician. Mining since 2014.


View Profile WWW
September 10, 2016, 10:52:36 PM
 #10

It is after all a Cgminer with some modifications.
Some things to notice:
- it has some extra features for mining in Antpool
- it doesn't support Nicehash
- it violates the open-source license for Cgminer.


Has Bitmain given any reason for the changes? I haven't had time to keep up on what's going on lately so that's the first I heard about the the changes, I'll search around for answers but thought I'd ask here first.
The changes are based on their own need most likely.

wmabern
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658
Merit: 500


Visualize whirledps


View Profile
September 15, 2016, 01:10:32 AM
 #11

Yep, one of my S9's found a block. Don't remember the batch number for sure, but I'm guessing batch 3.
Also on Kano CKPool. Smiley

BITMIXER.IO Gone Baby, Gone.. ;-)
Not any good sig campaigns out there that I want!
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!