Cean (OP)
|
|
September 12, 2016, 04:28:41 PM |
|
Buradaki gibi mesaj başı para alamayacaksa bir süre sonra kimse forumu kullanmayacaktır. 10-15 kişi kendi aranızda takılırsınız. Bazı başlıkları da direk kopyalamışsınız, hiç hoş değil.
Valla, forumda gördüğün gibi reklam yok. Bizim forumdan bir gelirimiz olmayacak ki, biz mesaj başı üyelerimize para verelim? Ki, öyle olsaydı bile eminim mesajlar sadece para kazanmak için atılacak, zorlanırsa spam ve flood yapılacaktı. Kalitesiz, sahte bir ortam olurdu. Başlıkların kopya olduğu konusuna gelirsek; @MesutCan hocamın işi. Onları şimdilik koydu, forumumuza göre düzenleyecek.
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
September 12, 2016, 04:42:58 PM |
|
Yeni açılan bitcoinle alakalı forum siteleri genellikle tutmuyor, çünkü gerek yok, ihtiyaç duyulmuyor. Halihazırda bitcointalk Türkçe bölümü geçmişteki güzel, doyurucu mesajlarıyla duruyorken sizi niçin tercih edelim?
|
|
|
|
MesutCan
|
|
September 12, 2016, 05:40:19 PM |
|
Yeni açılan bitcoinle alakalı forum siteleri genellikle tutmuyor, çünkü gerek yok, ihtiyaç duyulmuyor. Halihazırda bitcointalk Türkçe bölümü geçmişteki güzel, doyurucu mesajlarıyla duruyorken sizi niçin tercih edelim?
Mobil arayüz, geliştirilmiş forum özellikleri ,her gün güncellenen alt yapı ,Yeni tarz bountyler, yeni tip imza kampanyaları ,(kişisel olarak yapacağım) bitcointalk'ın da yeni tarzda forumu olacak dendi hala yenisine geçilmedi milyon dolarlar harcamışlar , biz milyon dolarlar harcamadık
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
September 12, 2016, 07:50:54 PM |
|
Hayırlısı olsun inşallah umduğunuz gibi sonuçlanır ve büyürsünüz.
|
|
|
|
Cean (OP)
|
|
September 12, 2016, 09:18:06 PM |
|
Hayırlısı olsun inşallah umduğunuz gibi sonuçlanır ve büyürsünüz. Teşekkürler. Biz de öyle umuyoruz. Sizlerin ilgisi ve desteği sayesinde daima elimzden geldiğince geliştireceğiz. Tekrar söylüyorum; buradaki herkesi foruma bekliyorum. Tek yapmanız gereken bana veya @MesutCan hocama e-posta adresinizi PM ile göndermek.
|
|
|
|
torikan
|
|
September 12, 2016, 09:25:40 PM |
|
davetiye alabilirim gelirse iştirak edicem ...
|
|
|
|
MesutCan
|
|
September 12, 2016, 09:29:23 PM |
|
davetiye alabilirim gelirse iştirak edicem ...
Mail adresinizi ilettiyseniz anında gönderim yapılır
|
|
|
|
Cean (OP)
|
|
October 18, 2016, 08:10:55 PM |
|
Forum tekraren aktiftir. Üye alımı açıktır. Fikirlere, geri bildirimlere de daima açıktır. Gelişitirilmektedir. Herkesi bekliyoruz.
|
|
|
|
Ergenekon
|
|
October 18, 2016, 09:29:03 PM |
|
bulunduğum site yeterli...
|
|
|
|
Cean (OP)
|
|
October 19, 2016, 03:49:22 PM |
|
Gelmeyecek olan afedersiniz bok atmasın. Kimseyi zorlamıyoruz.
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
October 19, 2016, 03:53:01 PM |
|
şu bitcoinci burada ifşa edilen antuvan değil mi? forum başlamadan bitmiş
|
|
|
|
Cean (OP)
|
|
October 19, 2016, 03:58:30 PM |
|
Ne bitcoincisi, neyden bahsediyorsun? Forum henüz başladı. Niye bitsin? Bizim halkımız neden böyle ya. Şaka mısınız kardeşim?
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
October 19, 2016, 04:08:38 PM |
|
Ne bitcoincisi, neyden bahsediyorsun? Forum henüz başladı. Niye bitsin? Bizim halkımız neden böyle ya. Şaka mısınız kardeşim? antuan sen misin la doğru söyle bak .d forumdaki tek konuyu açan elemanı söylüyo aq https://btcturkey.org/topic/2/bitcoin-alınır-satılır/1forumu kuran demekki burada baya bi öpülen kriptopara nickli antuan dindisyan
|
|
|
|
Cean (OP)
|
|
October 19, 2016, 04:33:22 PM |
|
Ne bitcoincisi, neyden bahsediyorsun? Forum henüz başladı. Niye bitsin? Bizim halkımız neden böyle ya. Şaka mısınız kardeşim? antuan sen misin la doğru söyle bak .d forumdaki tek konuyu açan elemanı söylüyo aq https://btcturkey.org/topic/2/bitcoin-alınır-satılır/1forumu kuran demekki burada baya bi öpülen kriptopara nickli antuan dindisyan O kişi bir üye. Bu benim profilim: https://btcturkey.org/user/cem forumun yöneticisi ve sahibiyim.
|
|
|
|
bitcoinci.com
Full Member
Activity: 172
Merit: 100
bitcoin bitcoinci den alınır . bitcoinci
|
|
October 19, 2016, 05:36:57 PM |
|
arkadaslar gercek hayata donun lutfen ben ne kriptoparayım ne de bahsettiginiz isimdeki kisiyim
olayı carpıtıp farklı yone ceken cok trol var adam bir proje yapmıs guzel de olmus destek verin sacma sapan tartısmalara giriyosunuz hemen
yok burası yeterliymis vs vs
destek olun yeni projelere destek
ben destek oldum
siz sadece trol ve tartısmalarla olayı baltalıyosunuz
|
|
|
|
Dammitt
|
|
October 19, 2016, 06:07:14 PM |
|
Hayırlısı Olsun diyelim bende davetiye alabilirmiyim acaba bu arada tema çok kötü duruyor.?
|
|
|
|
tempo7
Member
Activity: 140
Merit: 10
|
|
October 19, 2016, 06:45:28 PM |
|
Hocam öncelikle hayırlı olsun yeni projeleri bende her zaman desteklemek isterim. Siteye baktım biraz fazla üyelik yok heralde konu da yok yani insanların ilgisini çekicek bir şeyler eklemeniz gerektiğini düşünüyorum. Yani desteklemek amacı dışında insanlar neden kayıt olsun sorusunun cevabı. Ayrıca tema yukardaki arkadaşın da belirttiği gibi biraz acemi olmuş gibi geldi yanlış anlamayın başka alternatifler olursa değerlendirmek isteriz.
|
|
|
|
sealofsun
|
|
October 23, 2016, 01:17:38 PM |
|
Forumun türkçe bölümü gayet yeterli.
|
|
|
|
catandbabe
Newbie
Activity: 29
Merit: 0
|
|
October 23, 2016, 07:09:03 PM |
|
Neden bu siteye saldırılmıyor.Btc Turkiye sitesine neden saldırıyor???
|
|
|
|
Cean (OP)
|
|
October 23, 2016, 07:26:28 PM |
|
Hayırlısı Olsun diyelim bende davetiye alabilirmiyim acaba bu arada tema çok kötü duruyor.?
Teşekkürler. Şuan davetiyesiz, direk olarak üye alımı yapıyoruz. Temayı görüş ve fikirleriniz üzerine değiştirebilir, üzerinde oynama yapabiliriz. Hocam öncelikle hayırlı olsun yeni projeleri bende her zaman desteklemek isterim. Siteye baktım biraz fazla üyelik yok heralde konu da yok yani insanların ilgisini çekicek bir şeyler eklemeniz gerektiğini düşünüyorum. Yani desteklemek amacı dışında insanlar neden kayıt olsun sorusunun cevabı. Ayrıca tema yukardaki arkadaşın da belirttiği gibi biraz acemi olmuş gibi geldi yanlış anlamayın başka alternatifler olursa değerlendirmek isteriz.
Teşekkürler. Destek bize daima lazım. Dediğiniz gibi üyelik, konu falan yok. Tek başıma bu kadar yapabildim. İnsanlar neden kayıt olsun? Çünkü bu forum belki de Türkiye'deki ilk Türkçe Bitcoin platformu. Tamamen yeni bir sistem, DDoS olayları yok, ve sadece bize yönelik. Temayı ben yapmadım. Görüş ve fikirleriniz üzerine değiştirebilir, üzerinde oynama yapabiliriz. Forumun türkçe bölümü gayet yeterli.
Kendiniz bilirsiniz. Neden bu siteye saldırılmıyor.Btc Turkiye sitesine neden saldırıyor???
Asıl bu forum (bitcointalk.org) yer yer DDoS saldırıları altında. Bizim forumumuzda henüz böyle bir durum yok. Umarım ki hiç olmaz. Çünkü forumlar bir hizmettir, neden zarar vermek isterler anlamıyorum.
|
|
|
|
|