BitSD (OP)
Newbie
Activity: 30
Merit: 0
|
|
July 16, 2017, 01:55:33 PM |
|
ako trebate vece transakcije, ili ako je bankomat trenutacno prazan (dogodi se zbog velikog sell prometa u zadnje vrijeme) samo nazovite na 0958848980 i javiti ce vam se netko odmah, molim zvati iza podneva jer prijepodne najcesce imam obaveze
|
|
|
|
Weaver
|
|
August 06, 2017, 06:33:46 PM |
|
used the atm when i was passing through Zagreb a few days ago, instant payout, very nice, it's a relief not waiting for confirmations..
|
|
|
|
DenisZabar
|
|
August 14, 2017, 09:01:25 PM |
|
Pozdrav svima. Jel bankomat još u funkciji i da li može netko stavit popis svih bankomata u HR? Hvala
|
|
|
|
MetaSk
|
|
August 24, 2017, 01:12:00 PM |
|
Pozdrav svima. Jel bankomat još u funkciji i da li može netko stavit popis svih bankomata u HR? Hvala
I mene zanima
|
|
|
|
Zmaku
|
|
August 24, 2017, 02:35:25 PM |
|
Na stranici coinatmradar.com imate prilično ažurnu bazu crypto bankomata u Evropi i čitavom svijetu sa lokacijama - adresama i mapama, podacima od koliko do koliko sati je bankomat dostupan i slično. Za većinu bankomata se mogu naći podaci o tome da li ima i kupovinu i prodaju ili samo kupovinu valuta, kojim valutama se može trgovati, kolike su provizije, koliki su limiti po transakciji ili dnevni, ocjene korisnika koji su koristili bankomat, da li je bankomat trenutno u funkciji. Moram napomenuti da ovaj bankomat koji se oglašava u ovoj temi nije izlistan na ovoj stranici ( za hrvatsku ima onaj drugi iz ZG i po jedan u Rijeci i Splitu) tako da ne bi bilo loše da neko doda i ovaj bankomat u bazu, prvenstveno bi to mogao da uradi vlasnik bankomata. Pozdrav!
|
|
|
|
DenisZabar
|
|
August 24, 2017, 05:20:43 PM |
|
Na stranici coinatmradar.com imate prilično ažurnu bazu crypto bankomata u Evropi i čitavom svijetu sa lokacijama - adresama i mapama, podacima od koliko do koliko sati je bankomat dostupan i slično. Za većinu bankomata se mogu naći podaci o tome da li ima i kupovinu i prodaju ili samo kupovinu valuta, kojim valutama se može trgovati, kolike su provizije, koliki su limiti po transakciji ili dnevni, ocjene korisnika koji su koristili bankomat, da li je bankomat trenutno u funkciji. Moram napomenuti da ovaj bankomat koji se oglašava u ovoj temi nije izlistan na ovoj stranici ( za hrvatsku ima onaj drugi iz ZG i po jedan u Rijeci i Splitu) tako da ne bi bilo loše da neko doda i ovaj bankomat u bazu, prvenstveno bi to mogao da uradi vlasnik bankomata. Pozdrav! Hvala na ovome detaljnome odgovoru. Da trebalo bi dodati ovaj drugi bankomat jer ovaj u Tkalči me živcira zbog sms koda. Definitivno dođem isprobati ovaj na vrbiku ali mući me točna lokacija pa molim nekoga da da točan pinpoint na google maps.
|
|
|
|
Zmaku
|
|
August 24, 2017, 05:39:31 PM |
|
|
|
|
|
MetaSk
|
|
August 25, 2017, 10:56:31 AM |
|
Jucer sam isao isprobati ovaj na Vrbiku i bankomat trenutno nije u funkciji.
Kako konobar kaze, radi se na nekakvom azuriranju i zadnja 4 dana ne radi...
|
|
|
|
DenisZabar
|
|
August 25, 2017, 12:39:15 PM |
|
Jucer sam isao isprobati ovaj na Vrbiku i bankomat trenutno nije u funkciji.
Kako konobar kaze, radi se na nekakvom azuriranju i zadnja 4 dana ne radi...
A baš sam planirao danas ići. Jedva čekam da još koji bankomat se postavi na području zg. Jedini problem je neinformiranost ljudi o kriptovalutama pa zato i nema toliko potražnje na području HR-a i balkana.
|
|
|
|
DenisZabar
|
|
August 25, 2017, 12:39:41 PM |
|
Ok, sad točno znam gdje je to. Thanks
|
|
|
|
free-bit.co.in
|
|
August 26, 2017, 01:40:09 PM |
|
Ima tko da bi prodao BTC cca 0.07-0.1 ? Da izbjegnemo bankomat i provizije.
Inače si totalno otišao off topic sa teme, napiši u podforumu "trgovina"..
|
|
|
|
DenisZabar
|
|
August 27, 2017, 11:48:46 AM |
|
Hvala ! Sad vidim da vec ima otvorenih tema Sorry decki,novi sam. Imam ja za prodati. Javi se u inbox.
|
|
|
|
BitSD (OP)
Newbie
|
|
August 27, 2017, 03:54:34 PM |
|
Inače si totalno otišao off topic sa teme, napiši u podforumu "trgovina".. naime, kako kaze gospodin, ovo je thread od bankomata, ne za osobne dogovore ako trebate kupiti/prodati bitcoin mozete me nazvati na 095 884 8980
|
|
|
|
DenisZabar
|
|
August 27, 2017, 07:58:41 PM |
|
Inače si totalno otišao off topic sa teme, napiši u podforumu "trgovina".. naime, kako kaze gospodin, ovo je thread od bankomata, ne za osobne dogovore ako trebate kupiti/prodati bitcoin mozete me nazvati na 095 884 8980 Sve 5 otišli smo off topic. Inače kad bankomat počinje radit? Bio sam tamo ali konobar kaže da ne radi i da ne zna kada će proradit.
|
|
|
|
BitSD (OP)
Newbie
|
|
September 10, 2017, 12:38:58 PM |
|
Inače si totalno otišao off topic sa teme, napiši u podforumu "trgovina".. naime, kako kaze gospodin, ovo je thread od bankomata, ne za osobne dogovore ako trebate kupiti/prodati bitcoin mozete me nazvati na 095 884 8980 Sve 5 otišli smo off topic. Inače kad bankomat počinje radit? Bio sam tamo ali konobar kaže da ne radi i da ne zna kada će proradit. zbog godisnjih odmora nismo bili u mogucnosti puniti ga redovno pa se vrlo brzo ispraznio, za sve transakcije mozete kontaktirati uzivo na 095 884 8980 dok se situacija ne rijesi
|
|
|
|
BitSD (OP)
Newbie
|
|
September 15, 2017, 04:51:32 PM |
|
Da li je trenutno snižena vaša provizija s obzirom na kvar aparature ?
Kakav to kvar aparature? kao sto sam rekao bankomat je trenutno prazan, sto znaci da unutra nema gotovine i bitcoina jer ga nismo zbog obaveza stigli napuniti, za vece transakcije se trenutno nalazimo sa ljudima uzivo, situacija bi trebala biti rijesena u skorije vrijeme
|
|
|
|
kaso12
Newbie
Activity: 6
|
|
September 25, 2017, 08:36:32 AM |
|
Jel atm u funkciji? Jel bio netko u zadnje vrijeme?
|
|
|
|
ataki
|
|
September 25, 2017, 08:46:01 AM |
|
Samo punite jer treba će i mom drugaru Sutra ide vas pogledati da kako to funcioniše. Pozz
|
|
|
|
MetaSk
|
|
September 25, 2017, 09:10:46 AM |
|
Ja idem u srijedu iza posla po isplatu,
valjda ce ga napunit do tada:)
|
|
|
|
pycman
Newbie
Activity: 12
|
|
September 25, 2017, 10:38:26 AM |
|
9% bas i nije malo...
A slušaj 9% za bankomat ili 12% državi kad ide na račun. Pa biraj Alternativa su BTC kartice (tipa Wirex) i dizanje s normalnih bankomata, al i tu se dosta novaca izgubi.
|
|
|
|
|