xapo ile komisyonsuz btc transferi yapabilirsiniz. bu tür siteler private key vermezler yani cüzdanın sahibi siz olmazsınız o yüzden fazla güvenilir değillerdir.
butür siteler derken xapo yumu kast ettiniz blockchain mi tam anlayamadım. birde türkiyede kredi kartlarımızı tl yada dolar olarak trensfer yapabilirmiyiz.
xapo tarzı siteleri private key vermeyenleri yani . kredi kartına çekebileceğin site var mı bilmiyorum ama havale olarak tl hesabınıza koinim sitesinden çekebilirsiniz
Xapo yu bilmiyorum pek denemedim açıkcası ama blockchain de ayarlar kısmında hesabınıza ait tüm bitcoin adreslerinin private key lerini görebilir hatta papper wallet çıktısını alabilirsiniz. Ben şiddetle blokchain kullananları bu private keylerini bir yere not etmelerini ve kagıt cüzdan çıktılarını da almalarını tavsiye ediyorum.
Bu arada konuyu açan arkadaşa ithafen; Blockchain de sanırım bitcoin gönderme fee ( madenci ücreti) den bahsetmişsiniz, bunu gönderme anında alttaki bölümden manuel ayarlayabileceğiniz gibi ayarlar sekmesinde ki bölümde ekonomik / normal/ bonkör seçenekleriyle de automize edebilirsiniz. Ben blockchain kullandığımda gönderme anında manuel yapıyorum. Bu durumda kb başına ne kadar fee vermeniz vb... gibi sağlıklı bir gönderme için gerekli bilgi birikimine sahip olmanız da yarar var. forumu kurcalarsanız bu konu da çok sayıda konuya ulaşabilirsiniz.