Bitcoin Forum
July 21, 2018, 02:00:19 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Help with ccMiner Cryptonight set up  (Read 1283 times)
N8sNathan
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
September 19, 2016, 06:25:21 AM
 #1

I'm working on setting up a mining rig with Nvidia GTX 1070 GPU's and Windows 7. I can download the Minergate software but I'm having problems running ccMiner Cryptonight to mine Monero. No matter what mining pool I try to join I always get the same error message " Stratum connection failed - retrying in 30 seconds".

I'm not sure what a stratum connection is so I have no clue what the problem is. I've searched all over the internet but I still cant find a good answer to my problem so I'm hoping someone here will be able to help me. Thanks in advance!
1532181619
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532181619

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532181619
Reply with quote  #2

1532181619
Report to moderator
1532181619
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532181619

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532181619
Reply with quote  #2

1532181619
Report to moderator
fair bitcoin games | pvp - pve - solo pve games | faucet |
Free satoshi code btcoon500
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1532181619
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532181619

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532181619
Reply with quote  #2

1532181619
Report to moderator
1532181619
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532181619

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532181619
Reply with quote  #2

1532181619
Report to moderator
Max.x.m
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
September 19, 2016, 05:08:12 PM
 #2

https://bitcointalk.org/index.php?topic=638915.0

I'm working on setting up a mining rig with Nvidia GTX 1070 GPU's and Windows 7. I can download the Minergate software but I'm having problems running ccMiner Cryptonight to mine Monero. No matter what mining pool I try to join I always get the same error message " Stratum connection failed - retrying in 30 seconds".

I'm not sure what a stratum connection is so I have no clue what the problem is. I've searched all over the internet but I still cant find a good answer to my problem so I'm hoping someone here will be able to help me. Thanks in advance!

you have to allow port (antivirus)
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!