vincetcm
|
|
January 30, 2017, 05:23:39 PM |
|
aq parasını sonuda cüzdana gördüm çok rahatladım yaa delirdiydim cüzdan full yüklendi aq blocğu en sonuncuda beklemekten delirdim. bide bişeyler çıktı cüzdanı full açıkca 2 kere attı üst üste bende basic olarak deneyem dedim geldi paralarda ordadurup duru çok rahatladım aq yanlış gönderi yaptım diye içim içimi yiyiordu şükür atlaktık şimdi kampantadan gelcek kdmlerde hangi cüzdanı kullanıyorsun, bir link atar mısın?
|
|
|
|
torikan
|
|
January 30, 2017, 06:27:39 PM |
|
aq parasını sonuda cüzdana gördüm çok rahatladım yaa delirdiydim cüzdan full yüklendi aq blocğu en sonuncuda beklemekten delirdim. bide bişeyler çıktı cüzdanı full açıkca 2 kere attı üst üste bende basic olarak deneyem dedim geldi paralarda ordadurup duru çok rahatladım aq yanlış gönderi yaptım diye içim içimi yiyiordu şükür atlaktık şimdi kampantadan gelcek kdmlerde hangi cüzdanı kullanıyorsun, bir link atar mısın? iguana cüzdanı çalışıyoru şuanda beta durumunda ama genede sorun olmadı bende baya bi güncelleme yapıyor ama şuanda sorun yok girişi seed le yapıyorsun https://github.com/SuperNETorg/iguana/releases altta windows için exesi var
|
|
|
|
vincetcm
|
|
January 30, 2017, 07:56:56 PM |
|
aq parasını sonuda cüzdana gördüm çok rahatladım yaa delirdiydim cüzdan full yüklendi aq blocğu en sonuncuda beklemekten delirdim. bide bişeyler çıktı cüzdanı full açıkca 2 kere attı üst üste bende basic olarak deneyem dedim geldi paralarda ordadurup duru çok rahatladım aq yanlış gönderi yaptım diye içim içimi yiyiordu şükür atlaktık şimdi kampantadan gelcek kdmlerde hangi cüzdanı kullanıyorsun, bir link atar mısın? iguana cüzdanı çalışıyoru şuanda beta durumunda ama genede sorun olmadı bende baya bi güncelleme yapıyor ama şuanda sorun yok girişi seed le yapıyorsun https://github.com/SuperNETorg/iguana/releases altta windows için exesi var Bende 0.1.1 versiyonu varmış, güncellemişler 0.1.1 versiyonunda daha çok cuzdan tanımlanıyordu, dex ve iguana ayrı idi.
|
|
|
|
torikan
|
|
January 30, 2017, 08:15:16 PM |
|
problemini halletiysen meseleyok şu ara kurcalamıyorum bi sorun olmasın diye beta olduğundan ama içinde birden fazla cüzdan özelliği var bide cpu ming yapsa stake kazandırsa süper olrmuş zaen varsada dediğim gibi kurcalamadım tam sürümü çıksın sonra bakacağım.
|
|
|
|
temmuz
|
|
January 31, 2017, 08:06:32 PM |
|
aq parasını sonuda cüzdana gördüm çok rahatladım yaa delirdiydim cüzdan full yüklendi aq blocğu en sonuncuda beklemekten delirdim. bide bişeyler çıktı cüzdanı full açıkca 2 kere attı üst üste bende basic olarak deneyem dedim geldi paralarda ordadurup duru çok rahatladım aq yanlış gönderi yaptım diye içim içimi yiyiordu şükür atlaktık şimdi kampantadan gelcek kdmlerde hangi cüzdanı kullanıyorsun, bir link atar mısın? iguana cüzdanı çalışıyoru şuanda beta durumunda ama genede sorun olmadı bende baya bi güncelleme yapıyor ama şuanda sorun yok girişi seed le yapıyorsun https://github.com/SuperNETorg/iguana/releases altta windows için exesi var Bende 0.1.1 versiyonu varmış, güncellemişler 0.1.1 versiyonunda daha çok cuzdan tanımlanıyordu, dex ve iguana ayrı idi. aynn dostum bende senin verdiğin linkten yüklemiştim sorunca şaşırdım zaten olmuştur sanırım kdm imzadan gelcek ödüller nezamand dağıtırlacak acaba onlarda bakalım ne kadar gelicek onuda merak ediyorum. iconomi gibi karlı çıkarsa süper olur.
|
|
|
|
bircoin
Sr. Member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
|
|
January 31, 2017, 08:08:03 PM |
|
komodoplatform.com sitesi çok zor açılıyor . Çok yoğun herhalde.
|
|
|
|
vincetcm
|
|
January 31, 2017, 08:17:18 PM |
|
evet bir hayli yoğun, giriş ekranında biraz bekle giriyor ama.
|
|
|
|
temmuz
|
|
January 31, 2017, 08:30:43 PM |
|
evet bir hayli yoğun, giriş ekranında biraz bekle giriyor ama. hocam imza yerine kdm adresini eklemişisin süperolmuş unutmamak için yoksa düzgün imza kampanyası yokda boş kalmasın diye mi
|
|
|
|
vincetcm
|
|
January 31, 2017, 08:37:45 PM |
|
evet bir hayli yoğun, giriş ekranında biraz bekle giriyor ama. hocam imza yerine kdm adresini eklemişisin süperolmuş unutmamak için yoksa düzgün imza kampanyası yokda boş kalmasın diye mi Iguanayı test etmek istersen diye yazdım
|
|
|
|
sezyumx
|
|
January 31, 2017, 09:44:15 PM |
|
Exchange sitelerine ne zaman düşecek bilgisi olan varmı ?
|
|
|
|
vincetcm
|
|
January 31, 2017, 09:51:09 PM |
|
Şuanda somut bir durum yok, takipteyim ben. Bilgi edinirsem yazarım buraya.
|
|
|
|
lordzc
|
|
January 31, 2017, 09:53:13 PM |
|
Şuanda somut bir durum yok, takipteyim ben. Bilgi edinirsem yazarım buraya. Bende bekliyorum ana konudan haberlerini ama bir gelişme yok.
|
|
|
|
vincetcm
|
|
January 31, 2017, 09:58:58 PM |
|
Şuanda somut bir durum yok, takipteyim ben. Bilgi edinirsem yazarım buraya. Bende bekliyorum ana konudan haberlerini ama bir gelişme yok. BTCD yi piyasadan topluyorlar, polo ile bir iş tutturdular bana kalırsa, direk poloya gelir. Ekip iyi çalışıyor çok yakın zamanda direk eklerler.
|
|
|
|
vincetcm
|
|
February 01, 2017, 06:32:24 AM |
|
Şuanda somut bir durum yok, takipteyim ben. Bilgi edinirsem yazarım buraya. Bende bekliyorum ana konudan haberlerini ama bir gelişme yok. BTCD yi piyasadan topluyorlar, polo ile bir iş tutturdular bana kalırsa, direk poloya gelir. Ekip iyi çalışıyor çok yakın zamanda direk eklerler. Buraya eklenmiş durumda. https://www.coinexchange.io/market/KMD/BTC
|
|
|
|
temmuz
|
|
February 01, 2017, 01:14:00 PM |
|
iyi bari en azından tam olmasada şunda işlem gördüğüden ederinin en olduğunu kabaca hesaplaya bileceğiz ama direk böyle zartak bir yrde başlamasıda üzdü beni daha geçerli bir borsada başlamalıydı en azından
|
|
|
|
bircoin
Sr. Member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
|
|
February 01, 2017, 01:22:21 PM |
|
O site hiç güvenli değil ana forumda tartışıyorlardı.
|
|
|
|
temmuz
|
|
February 01, 2017, 01:45:01 PM |
|
valla hocam bende oraya göndermem açıkcası liquin bi çakması gibi ki liquin bile doğru dürüst güven vermiş bir site değil bence kötü bir durum bu boşuna bu sitede işleme başlattılar daha önce yazdığım gibi bana kalırsa en kötü bittrex te işleme başlamalıydı orda pump yime ihtimaliyle polo geçişi hızlanırdı.
|
|
|
|
dnz gns
|
|
February 01, 2017, 02:10:51 PM |
|
valla hocam bende oraya göndermem açıkcası liquin bi çakması gibi ki liquin bile doğru dürüst güven vermiş bir site değil bence kötü bir durum bu boşuna bu sitede işleme başlattılar daha önce yazdığım gibi bana kalırsa en kötü bittrex te işleme başlamalıydı orda pump yime ihtimaliyle polo geçişi hızlanırdı. tam bir saçmalık bu coini bu exchange göndermek nie yaptılar anlam veremedim.
|
|
|
|
ikm
|
|
February 02, 2017, 10:55:46 AM |
|
imza kampanyası falan bunların dağıtımı 31 başlıcaktı hala bir hareket yok bilgisi olan var mı belli bir tarih verdiler mi.
|
|
|
|
temmuz
|
|
February 02, 2017, 03:23:03 PM |
|
imza kampanyası falan bunların dağıtımı 31 başlıcaktı hala bir hareket yok bilgisi olan var mı belli bir tarih verdiler mi.
https://www.coinexchange.io/market/KMD/BTC site bu liquin çakması bi site ama bakalım nasıl bir etkisi olacak en azından satmak isteyen satabileceği bir yer ilk başlarda satış bekliyorum ama bakalım 1 ay falan beklicem hareket olursa olur olmazsa yolveririm bakmam yada yüzel bir ico çıkarsa oraya gönderirim beklemem
|
|
|
|
|