Arkadaşlar alt coin nedir coin çeşitleri nedir bu konuda gerçek anlamda açıklayabılecek varmı sureklu bır seyler okuyorum fakat şua alt coin ve btc arasındaki farkı anlamadım yanı altcoin Litecoin gibi bir birim mi yada ether gibi bırde madencılık ıyıce zorlasıyor dıyolarlar hıc mı kazandırmayacak yanı şu bilgi paylaşımına önem veren değerli arkadaşlar ilgilenirsenız sevinirim.
Soruda bır sorun mu war yoksa bilgi paylaşımı yapmak isteyen mi yok yada bılgılsıı olan mı yok kac tane soru sorduysam bırtane cwp alamadım ılgınc bı forum tamamen para odaklı demekkı sevgıler.
Altcoin alternatif coin demek. Bitcoin'e alternatif olan diğer tüm coinler altcoin olarak geçer. Piyasadaki altcoinlerin listesine buradan ulaşabilirsiniz:
http://coinmarketcap.comŞu anda 780 adet coin olduğu görülüyor. Bunların %98'i gereksiz, kopya, klon coinlerdir.
Doge, Litecoin, Ethereum hepsi farklı altcoinlerdir.
Madencilik işiyle forumun çok küçük bir kısmı uğraşıyor. Forum geneli madencilik işini kârlı bulmadığı için zamanını daha kârlı iş kollarında çalışarak değerlendiriyor.