vincetcm
|
|
June 21, 2017, 11:40:28 AM |
|
bugun bir mail geldi, adımları izledim seed yarattım fakat bunun bir cüzdanı yok mu, nasıl transfer edeceğiz?
Henüz Blok Zinciri oluşturulmadı, transferlerle ilgili bir mail daha atacaklar ileride.. Anahtar kelimelerinizi kaydetmeniz şimdilik yeterli.. The digital revolution is just around the corner. Today DECENT announces the launch date of the Blockchain-based digital content distribution platform!
|
|
|
|
|
twn
Legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
|
|
June 30, 2017, 11:44:21 AM |
|
Bunun coinleri basildimi? Yani bugunden itibaren kullanilabiliyor mu? Liqui iou seklindeydi hala o sekilde gorunuyor. Girecegi bir market varmi?
|
|
|
|
vincetcm
|
|
June 30, 2017, 11:53:03 AM |
|
Bunun coinleri basildimi? Yani bugunden itibaren kullanilabiliyor mu? Liqui iou seklindeydi hala o sekilde gorunuyor. Girecegi bir market varmi?
Core indirdim key fln istiyor, seed almıştım bi import etsem bakıcam gerisine
|
|
|
|
|
vincetcm
|
|
June 30, 2017, 07:42:49 PM |
|
bir seed olayı anca bu kadar bok edilebilirdi. Saçmaladılar.
|
|
|
|
herromerro
|
|
June 30, 2017, 07:47:28 PM |
|
bir seed olayı anca bu kadar bok edilebilirdi. Saçmaladılar. Evet o kadar bekleyip, marketi ayarlayıp bu sıkıntının olması şaşırtıcı oldu. Hayırlı forumlar!
|
|
|
|
srknbyr
|
|
July 01, 2017, 03:46:08 PM |
|
Vincetcm ve goraset zamaninda bu ico'ya katilan bir biz mi variz
|
.▄███████████████████████▄ ███████████████████████████ ██████▌▄ ▀▀▀█████████ █████████▄ ▀██████ ██████████▄ ▀█████ ███████████ █████ ███████████ █████ ███████████ ▄██▄ █████ ███████████▄▄▄▄█████ ▄█████ ███████████████████████████ ███████████████████████████ ███████████████████████████ ▀███████████████████████▀ | .digilira. | | | | | | | | | | | | | | | |
|
|
|
vincetcm
|
|
July 01, 2017, 04:05:30 PM |
|
Vincetcm ve goraset zamaninda bu ico'ya katilan bir biz mi variz cüzdanımda kalan son kırıntıları atmıştım. 8 ayın ardından adam gibi girseler iyi olacakta bakalım.
|
|
|
|
srknbyr
|
|
July 01, 2017, 06:30:36 PM |
|
Konu yukarida kalsin, bir aya kalmaz 15-20 sayfaya ulasiriz
|
.▄███████████████████████▄ ███████████████████████████ ██████▌▄ ▀▀▀█████████ █████████▄ ▀██████ ██████████▄ ▀█████ ███████████ █████ ███████████ █████ ███████████ ▄██▄ █████ ███████████▄▄▄▄█████ ▄█████ ███████████████████████████ ███████████████████████████ ███████████████████████████ ▀███████████████████████▀ | .digilira. | | | | | | | | | | | | | | | |
|
|
|
AMD FTW
Sr. Member
Activity: 317
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
|
|
July 01, 2017, 06:45:43 PM |
|
Ccex e sokmaya calısıyorlar. Acilen marketing managera ihtiyaçları var. Ccex nedir ya. Oldu olacak yobite soksunlar.
|
|
|
|
srknbyr
|
|
July 01, 2017, 06:50:12 PM |
|
Bittrex'te de islem gorecek
|
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
July 01, 2017, 08:09:08 PM |
|
O fiat iou fiyatı. Liqui tek borsa suan. Umarım o fiyatları goruruz. 290 decentim var acaip olur
|
|
|
|
srknbyr
|
|
July 01, 2017, 08:42:35 PM |
|
O fiat iou fiyatı. Liqui tek borsa suan. Umarım o fiyatları goruruz. 290 decentim var acaip olur Hocam bende 5500 adet var proje gelecek vadediyor ancak 10 dolar cok ciddi rakam eger 10 dolardan acilirsa hepsini satar 2-3 dolardan tekrar toplarim
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
July 02, 2017, 09:00:10 AM |
|
O fiat iou fiyatı. Liqui tek borsa suan. Umarım o fiyatları goruruz. 290 decentim var acaip olur Hocam bende 5500 adet var proje gelecek vadediyor ancak 10 dolar cok ciddi rakam eger 10 dolardan acilirsa hepsini satar 2-3 dolardan tekrar toplarim 3 dolara acarsa razıyım ben sahsen. Insallah 10 acar sizde daha cok kazanırsınız benimki bounty zaten 2 hafta imza parası
|
|
|
|
enginmetin
Newbie
Activity: 15
Merit: 0
|
|
July 02, 2017, 01:53:58 PM |
|
arkadaşlar. decenti nerden nasıl alabililriz. yardımcı olursanız sevinirim. mümkünse açıklayarak.
|
|
|
|
vincetcm
|
|
July 02, 2017, 06:26:19 PM |
|
arkadaşlar. decenti nerden nasıl alabililriz. yardımcı olursanız sevinirim. mümkünse açıklayarak.
Bu borsada hesap açıp, bitcoin gönderip alabilirsiniz. Bitcoin yoksa BtcTurk veya koinimden alabilirsiniz. https://liqui.io/#/exchange/DCT_BTC
|
|
|
|
Okuzgozu
|
|
July 02, 2017, 07:30:00 PM |
|
Bittrexte market acık. Dev dumpladı sonra milletin coinleri transfer olmaya basladı. Vurgun gordumde bu kadarını ilk kez goruyorum. Icosuna girenler walletlarınızı komtrol edin coinleriniz gelmiş olabilir. Fiyat 50k
|
|
|
|
vincetcm
|
|
July 02, 2017, 07:43:29 PM |
|
Bittrexte market acık. Dev dumpladı sonra milletin coinleri transfer olmaya basladı. Vurgun gordumde bu kadarını ilk kez goruyorum. Icosuna girenler walletlarınızı komtrol edin coinleriniz gelmiş olabilir. Fiyat 50k
2 farklı adresten oluşmuş 2 farklı seed var, birinde bakiye 0 . Biz daha bekleriz.
|
|
|
|
|