ekiller (OP)
Legendary
Activity: 2324
Merit: 1154
LLP Programming & Electronics
|
|
September 30, 2016, 06:44:36 PM Last edit: September 30, 2016, 06:59:37 PM by ekiller |
|
Selamlar . Konu şurada başladı : https://bitcointalk.org/index.php?topic=1587515.msg16415328#msg16415328Bende fikirleri tartışmak adına buraya taşımayı düşündüm . ------------ Forumda fon açan arkadaşlara da güvenim var. Ancak insanların ölme olasılığını da unutmamak gerekir. Ölen bir insanında ailesine gidip "Ya ben bu arkadaşa BTC yollamıştım, ne yapacağız şimdi" diyemezsiniz. Yatırım miktarım ufak olsa önemli değil, fakat ben yüksek miktarlarda oynadığım için sıkıntı olur fon olayı benim için. Yada, ... ben ölürsem olayı var bide Benim ailem gidip o kişiden o parayı isteyemez. Ama exchande ki paramı kardeşim falan çekebilir. Yani Fon konusunda benim kişilere güven sorunum yok, fazla Radikal düşünüyor olmamdan dolayı girişmiyorum. Çünkü hayatta yarım var, dürüm var, ölümde var...-----------
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
September 30, 2016, 06:48:53 PM |
|
olası dolandırıcıların aklına karpuz kabuğu düşürme bence .d ölü taklidi yapıp paralarla kaçabilirler .d .d
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
September 30, 2016, 06:57:54 PM |
|
Aman girme bunlara derim sıkıntılı durumlar bunlar açıkcası adam şimdi planlara gire bunun üzerine.
|
|
|
|
gorkem
|
|
September 30, 2016, 06:58:31 PM |
|
boswer olmesınler fon yapanlar
|
|
|
|
Dammitt
|
|
September 30, 2016, 07:45:22 PM |
|
Fon yapanlar ölürse hayat biter be yarım,dürüm falan yeterli gelmez.
|
|
|
|
redhack
Legendary
Activity: 1865
Merit: 1020
|
|
September 30, 2016, 07:45:44 PM |
|
Fon yapan kişiye güvenmek mi? Konu kripto-paralar olunca babana bile güvenmeyeceksin. Kaybedince üzüleceğiniz miktarlarla hiçbir yere yatırım yapmayın. Forum haznedarlarından paraipan öldüğünde 250 BTC kaybolmuştu, 2 sene sonra coinler hareket etti ve ne olduğu hala bilinmiyor.
|
|
|
|
Akboi
|
|
September 30, 2016, 08:46:38 PM |
|
Ölen bir insanında ailesine gidip "Ya ben bu arkadaşa BTC yollamıştım, ne yapacağız şimdi" diyemezsiniz. Neden diyemiyormuşuz?
|
|
|
|
ekiller (OP)
Legendary
|
|
September 30, 2016, 08:47:44 PM |
|
Ölen bir insanında ailesine gidip "Ya ben bu arkadaşa BTC yollamıştım, ne yapacağız şimdi" diyemezsiniz. Neden diyemiyormuşuz?
Onu düzeltiyorum, Ben kendi adıma diyemem. O benim için geçerli.
|
|
|
|
alpsea
Copper Member
Hero Member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
|
|
September 30, 2016, 08:47:49 PM |
|
Abi bayılıyorum konularına hic aklima gelmezdi valla. Ölü evine gidip rahmetliden bizde olan biseyi almaya geldik verin la bizim bitcoinleri diyince bizide öldürebilirler o ortamda
|
|
|
|
Akboi
|
|
September 30, 2016, 08:48:24 PM |
|
Abi bayılıyorum konularına hic aklima gelmezdi valla. Ölü evine gidip rahmetliden bizde olan biseyi almaya geldik verin la bizim bitcoinleri diyince bizide öldürebilirler o ortamda Hakkın olanı almaktan niye çekiniyorsun ki?
|
|
|
|
alpsea
Copper Member
Hero Member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
|
|
September 30, 2016, 08:52:01 PM |
|
Abi bayılıyorum konularına hic aklima gelmezdi valla. Ölü evine gidip rahmetliden bizde olan biseyi almaya geldik verin la bizim bitcoinleri diyince bizide öldürebilirler o ortamda Hakkın olanı almaktan niye çekiniyorsun ki? Baskan ortamda donlu atletli köyden memleketten gözü yaşlı bir topluluk olsa bitcoin desen ne coini(koyunu) la bizle dassak mi geciyon diye saldirya ugrarsin valla. Para olsa hadi neyse istenir bi sekilde
|
|
|
|
ekiller (OP)
Legendary
|
|
September 30, 2016, 09:02:18 PM |
|
Abi bayılıyorum konularına hic aklima gelmezdi valla. Ölü evine gidip rahmetliden bizde olan biseyi almaya geldik verin la bizim bitcoinleri diyince bizide öldürebilirler o ortamda Sağol kardeşim, bende senin cevaplarını beğeniyorum. Kendine has bir tarzın var Hakkın olanı almaktan niye çekiniyorsun ki?
Ben kendi adıma buna cevap vermem gerekirse , hakkımı almaktan çekinmek değilde, zaten öyle büyük bir acı yaşamış insanlara bu durumu nasıl gündeme getireceğimi bilemem. Öte yandan bir de o kişiler zaten BitCoin nedir, Fon nedir nasıl yapılır, alınır verilir bilemiyor da olabilirler.
|
|
|
|
koinsever
|
|
September 30, 2016, 11:07:31 PM |
|
Selamlar . Konu şurada başladı : https://bitcointalk.org/index.php?topic=1587515.msg16415328#msg16415328Bende fikirleri tartışmak adına buraya taşımayı düşündüm . ------------ Forumda fon açan arkadaşlara da güvenim var. Ancak insanların ölme olasılığını da unutmamak gerekir. Ölen bir insanında ailesine gidip "Ya ben bu arkadaşa BTC yollamıştım, ne yapacağız şimdi" diyemezsiniz. Yatırım miktarım ufak olsa önemli değil, fakat ben yüksek miktarlarda oynadığım için sıkıntı olur fon olayı benim için. Yada, ... ben ölürsem olayı var bide Benim ailem gidip o kişiden o parayı isteyemez. Ama exchande ki paramı kardeşim falan çekebilir. Yani Fon konusunda benim kişilere güven sorunum yok, fazla Radikal düşünüyor olmamdan dolayı girişmiyorum. Çünkü hayatta yarım var, dürüm var, ölümde var...----------- internet aleminde muhabbet ettiğiniz kaç kişi öldü bugüne kadar?
|
For rent...
|
|
|
ekiller (OP)
Legendary
|
|
September 30, 2016, 11:23:06 PM |
|
internet aleminde muhabbet ettiğiniz kaç kişi öldü bugüne kadar?
Ben 1993-94 yılından bu yana Türkiye'de internet kullanıyorum . Daha öncesindede BBS kullanıyorduk. Birçok arkadaşımızı, sohbet ettiğimiz kişilerin ölümüne şahit olduk. Neden sordunuz ?
|
|
|
|
koinsever
|
|
September 30, 2016, 11:25:32 PM |
|
Ben 1993-94 yılından bu yana Türkiye'de internet kullanıyorum . Daha öncesindede BBS kullanıyorduk. Birçok arkadaşımızı, sohbet ettiğimiz kişilerin ölümüne şahit olduk. Neden sordunuz ? ancak böyle bir duruma şahit olan biri korkar bu durumdan. o yüzden tahmin ettim. ruhları şad olsun. allah bob hocama uzun ömür versin.
|
For rent...
|
|
|
ekiller (OP)
Legendary
|
|
September 30, 2016, 11:28:07 PM |
|
Ben 1993-94 yılından bu yana Türkiye'de internet kullanıyorum . Daha öncesindede BBS kullanıyorduk. Birçok arkadaşımızı, sohbet ettiğimiz kişilerin ölümüne şahit olduk. Neden sordunuz ? ancak böyle bir duruma şahit olan biri korkar bu durumdan. o yüzden tahmin ettim. ruhları şad olsun. allah bob hocama uzun ömür versin. Tam olarak sayısını hatırlamıyorum ama , Evet böyle şeyler yaşadık birkaç kez.
|
|
|
|
MesutCan
|
|
September 30, 2016, 11:30:10 PM |
|
Kendim adına konuşayım Allah korusun bana bir şey olsa btcleri gönderebilecek 2 kişi var yada işlerimi devam ettirebilecek ,en azından bu şekilde bir yedekli sistem kurdum ayrıca ortak cüzdan da mevcut , daha yapacağımız çok proje var
|
|
|
|
ekiller (OP)
Legendary
|
|
September 30, 2016, 11:33:34 PM |
|
Kendim adına konuşayım Allah korusun bana bir şey olsa btcleri gönderebilecek 2 kişi var yada işlerimi devam ettirebilecek ,en azından bu şekilde bir yedekli sistem kurdum ayrıca ortak cüzdan da mevcut , daha yapacağımız çok proje var
Tebrik ederim. Çok güzel. Uzun ve sağlıklı bir yaşamda dilerim ayrıca.
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2702
Merit: 1571
|
|
September 30, 2016, 11:33:57 PM |
|
ancak böyle bir duruma şahit olan biri korkar bu durumdan. o yüzden tahmin ettim. ruhları şad olsun. allah bob hocama uzun ömür versin. Doğru diyorsun, BipolarBob nerede acaba? Uzun zamandır görünmüyor forumda.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
October 01, 2016, 03:58:39 PM |
|
ancak böyle bir duruma şahit olan biri korkar bu durumdan. o yüzden tahmin ettim. ruhları şad olsun. allah bob hocama uzun ömür versin. Doğru diyorsun, BipolarBob nerede acaba? Uzun zamandır görünmüyor forumda. daha doymadı mı o velet? bipolarbob ile dağıtıp tradefortress olarak kat be kat fazlasını geri aldı o .d ama iyi de parasını yedik onun
|
|
|
|
|