Bitcoin Forum
April 26, 2017, 10:07:00 AM *
News: If the forum does not load normally for you, please send me a traceroute.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Problem with 2xcard rig  (Read 860 times)
zimpixa
Member
**
Offline Offline

Activity: 98


View Profile
June 13, 2011, 04:14:10 PM
 #1

Today arrived second card for my rig. After checking, if new card is fine I cut PCI-Ex 1 slot, installed there card and checked, if slot is working. Everything was fine till then. Next step was to instal both cards. PC booted, windows recognised both cards, but it "cant run the device", dunno why. Tried rebooting, but still nothing.

Both cards are connected to monitor, both are 5850 by Sapphire (1x Vapor, 1x Xtreme). Any idea whats wrong?

YinCoin YangCoin ☯☯First Ever POS/POW Alternator! Multipool! ☯ ☯ http://yinyangpool.com/ 
Free Distribution! https://bitcointalk.org/index.php?topic=623937
1493201220
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1493201220

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1493201220
Reply with quote  #2

1493201220
Report to moderator
1493201220
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1493201220

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1493201220
Reply with quote  #2

1493201220
Report to moderator
1493201220
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1493201220

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1493201220
Reply with quote  #2

1493201220
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1493201220
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1493201220

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1493201220
Reply with quote  #2

1493201220
Report to moderator
1493201220
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1493201220

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1493201220
Reply with quote  #2

1493201220
Report to moderator
zimpixa
Member
**
Offline Offline

Activity: 98


View Profile
June 13, 2011, 04:43:07 PM
 #2

Not sure which exacly worked:
1.Manually change driver version in device manager
2.Enabling dualdisplay mode, but it started to work.

YinCoin YangCoin ☯☯First Ever POS/POW Alternator! Multipool! ☯ ☯ http://yinyangpool.com/ 
Free Distribution! https://bitcointalk.org/index.php?topic=623937
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!