Βρηκα και αλλο:
4) Το κρατος μπορει να κανει επιθεσεις sniffing/MITM στο δικτυο Tor και να βρει ολους τους ιδιοκτητες bitcoin και να τους φορολογησει.
Αντε να δεις skai ρε αδερφε, λαθος url πατησες.
Οσο για το θεμα της οικονομιας, απο την στιγμη που λες ναι στον καπιταλισμο, πρεπει να πεις ναι και στην ελευθερη αγορα. Και φυσικα
αμα υπηρχε σωστη παιδεια, ολα αυτα θα ηταν απλα πραγματα, υπαρχει ανταγωνισμος για τον πλουτο, και φυσικα οποιος ψαχνει βρισκει.
Απο την στιγμη που μπορω να εχω τα λεφτα μου (κωλοχαρτα
) καπου οπου δεν θα τα μαδανε, γιατι να τα εχω στου χασαπη?
Σε παρακαλω εξεφρασε καποια επιχειρηματα για να γινει μια σωστη συζητηση επι του θεματος, ηθικα θα μου πεις και καλα "οι φοροι
πληρωνουν τα νοσοκομεια κλπ κλπ", απο την αλλη θα σου απαντησω οτι εφοσον δεν χρησιμοποιω τιποτα απο οσα "αγαθα" παρεχουν
οι φοροι, δεν μου καιγεται καρφι, εχω νοημοσυνη και αν θεωρω οτι πρεπει να συμβαλω καπου θα το κανω απο μονος μου, ανωνυμα
και σε πολυ μεγαλυτερη ποσοτητα απο οσα θα εδινα (χωρις να το γουσταρω) στους φορους. Εσυ κατσε πληρωνε τους αργοσχολους
οπου γης και πατρις. Να ξερεις ο Τσιπρας, ο Μητσοτακης και λοιποι σε εκτιμανε απο τα βαθη της κοιλιας τους
@killerjoegreece Οτι σε κερδος ειναι συνολικα κατω απο 8 χιλιαδες ευρω περναει με μηδεν φορους, οτι πανω απο αυτο και αναλογα
το πως/που δουλευεις εχεις 3 επιλογες:
1) Δηλωνεις τα κερδη σου ως προερχομενα απο ηλεκτρονικο εμποριο και φορολογησαι κανονικα. Θα πρεπει να ψαχτεις λιγο σε αυτο μιας και εχει παγιδες.
2) Ανοιγεις εταιρια και συνδεεις τον μισθο σου με το Bitwage (αρα βαση ΕΕ δεν φορολογησαι γιατι δεν εχεις fiat)
3) Κασαρεις ανωνυμα, πληρωνεις ενσημα σε καταστημα γνωστου η οχι και αποφευγεις τα εξοδα μεσω καρτων και φυσικα ακινητα και αυτοκινητο yok.
Aν βγαζεις πανω απο 20k τον χρονο αξιζει να δεις το ζητημα της εταιριας
Αν βγαζεις μεχρι πες 12-15k τα ενσημα δεν ειναι τοσο ακριβα και θα εισαι ενας τυπικος "εργαζομενος"
Τωρα αν εισαι κατω απο αυτα απλα chill
*Δεν ειμαι λογιστης, απλα παραθετω την εμπειρια μου