Bitcoin Forum
December 12, 2017, 06:28:22 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: When attempting to update password, getting "Failed to Update Password" text Box  (Read 258 times)
mbc2007
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
October 21, 2016, 04:28:57 AM
 #1

Hoping for some help here!  I was an idiot and did not write down my seed when I D/L Electum as I was testing different wallets.  I am not sure how to access.  I thought I remembered the password after attemping several combinations.  Most combinations come up as password incorrect, but I have been typing 1 password which receives a pop up "Failed to Update Password."  Is this a glitch in Electrum or is there anything I can do here.  Thanks so much for any help!
1513103302
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513103302

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513103302
Reply with quote  #2

1513103302
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513103302
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513103302

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513103302
Reply with quote  #2

1513103302
Report to moderator
1513103302
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513103302

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513103302
Reply with quote  #2

1513103302
Report to moderator
Abdussamad
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1582



View Profile WWW
October 21, 2016, 09:33:49 AM
 #2

Hoping for some help here!  I was an idiot and did not write down my seed when I D/L Electum as I was testing different wallets.  I am not sure how to access.  I thought I remembered the password after attemping several combinations.  Most combinations come up as password incorrect, but I have been typing 1 password which receives a pop up "Failed to Update Password."  Is this a glitch in Electrum or is there anything I can do here.  Thanks so much for any help!

do you have the latest version installed? there were some bugs fixed recently related to unicode characters in passwords. maybe you are affected by this. update to the latest version of electrum and try again.

mbc2007
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
October 22, 2016, 10:53:52 PM
 #3

That did the job!  Thank you so much!
Abdussamad
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1582



View Profile WWW
October 23, 2016, 06:36:56 AM
 #4

That did the job!  Thank you so much!

Glad I could help!

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!