bunu satmanızın sebebi nedir ? merak ettim.
Vakti geldi artık
Şimdi piyasası düşük 20 sene beklet ondan sonra araba galerisi açarsın
O kadar ömrüm olacağını sanmıyorum. Olsada o yaştan sonra gelecek paranın ...........
bunu satmanızın sebebi nedir ? merak ettim.
meraklısına satacak adam
ne sebebi olabilir ki,
alana hayırlı olsun
şu manada kullanıyorduda artık satmak mı istedi yoksa al&sat bunun ticaretini mi yapıyor.
Ben bu tarz bilgisayarları ziyadesiyle kullandım zamanında. Sakladıklarım oldu ve uzun zaman haşır neşir oldum bunlarla.
Yıllar geçti ve devrilen yılların ardından yine çıkarttım yerlerinden ve oynadım. Öldüğümde öbür tarafa götürebilecek olsam satmam. Ama vaktimiz sınırlı ve arkamda bunları bırakabileceğim bunlardan anlayan, seven biriside yok. Onun için satıyorum. Olur da birisi alır ise muhtemelen böyle şeyleri çok seven birisi alır zaten. Kendi çapında koleksiyoner birisiyim. İşin ticaretini yapmıyorum, elimde eskiye dair nadide, kaliteli ve hikayesi olan cihazlar var.
Aslında satılıp satılmaması önemli değil benim için. Bir koleksiyoner olarak bunları burada sergilediğimde, sizlerin
"Aaa ne güzelmiş, harikaymış" gibi sözleri bile büyük tatmin benim için. Onun için elimde bulunan eski ürünler ara sıra burada sergiliyorum.
Tekrar söylüyorum. Unutmamalı ki; Hayatta :
Yarım var, dürüm var, ölümde var.