Herkese merhaba,
Bitcoin dünyasında yeniyim. Yaptığım araştırmalara göre yapılan yatırım ve emeğin karşılığında bitcoin madenciğilinden çok çok az kazanım elde edildiğini öğrendim. Bu neden bu işe hiç girmek istemiyorum. Tabi içinizden biri 'yok ya öyle değil bak şimdi...' diye başlarsa dinlerim
Şu an için bu işe hobi olarak girmek istiyorum diyebilirim. Bu noktada yaptığım bi araştırmada 'cetobeto' adlı siteden bu oyunu oynayarak bitcoin kazanıldığını öğrendim. Eskiden Donaldcoin'miş sanırım. Az bir kazanım olsada sonuçta oyun oynatıyor ancak benim merak ettiğim bu sitelerin güvenilirliğini ya da nasıl diyim olayını bilmiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.
Birde bitcoin cüzdanı konusu var tabi. Yeni başlayanlar için hem sade hem güvenlik önlemi iyi olan bir cüzdan önerisi istiyorum.
Kısacası;
1. cetobeto tarzı sitelerden içim rahat bi şekilde oyun oynayarak bitcoin kazanabilir miyim?
2. Yeni başlayan biri için en kullanışlı bitcoin cüzdan öneriniz nedir? Cüzdanı yükledim diyelim. İlk yapmam gerekenler nelerdir?
3. Bitcoin dünyasına yeni girmiş birisi için 'şunu şunu kesin şöyle yapman lazım', 'bunu yapmazsan şöyle olur' tarzında bilmem gereken PÜF noktalar nelerdir?
4. Yazdığım konularla ilgili sağlam ve güncel türkçe kaynak var mıdır?
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
İyi forumlar.