Willeampere (OP)
|
|
November 02, 2016, 03:10:48 PM Last edit: August 25, 2017, 04:35:25 PM by Willeampere |
|
Guncelleme: Ameliyat oldum arkadaslar, guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim
|
|
|
|
gorkem
|
|
November 02, 2016, 03:58:01 PM |
|
ıyıde bızene ölmezsen sorun yok gercı olsende farketmezz
|
|
|
|
Ummbrl
|
|
November 02, 2016, 04:12:37 PM |
|
Bende de var fıtık. Çok namaz kılmaktan oldu. Ama üzülmüyorum! Rabbime şükürler olsun diyorum. Daha kötüleri var.
|
ALLAH'a şükürler olsun.
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
November 02, 2016, 04:40:59 PM |
|
MR sonuçlarında fıtık tespit edildi. moralsizim bitkinim, yaş 24
100 kişiyi yoldan çevir MR çektir, 80 inde fıtk çıkar, yaş 24 takma , önemli olan klinik, yani şikayetlerin, dayanılmaycak bacağa vuran ağrı, ayakta güç kaybı, yürüme problemi yoksa, ağrı kesici yeterli belki fizik tedavi. sakın bıçak altına fln yatma. bir de bu yaşta bel ağrısı yapabilecek romatolojik hastalıklar var. bel ağrısı var , MR de fıtık hop ameliyat , sonra ağrı geçmiyor hasta aslında ankilozan spondilit. o yüzden moral bozma MR deki fıtık tek başına anlamsız bu arada doktorum.
|
|
|
|
Ummbrl
|
|
November 02, 2016, 04:50:10 PM |
|
100 kişiyi yoldan çevir MR çektir, 80 inde fıtk çıkar, yaş 24 takma , önemli olan klinik, yani şikayetlerin, dayanılmaycak bacağa vuran ağrı, ayakta güç kaybı, yürüme problemi yoksa, ağrı kesici yeterli belki fizik tedavi. sakın bıçak altına fln yatma. bir de bu yaşta bel ağrısı yapabilecek romatolojik hastalıklar var. bel ağrısı var , MR de fıtık hop ameliyat , sonra ağrı geçmiyor hasta aslında ankilozan spondilit. o yüzden moral bozma MR deki fıtık tek başına anlamsız bu arada doktorum. Ne doktoru?
|
ALLAH'a şükürler olsun.
|
|
|
ikm
|
|
November 02, 2016, 04:50:44 PM |
|
kaynımda var ! Geçmiş olsun şaka bi yana zor bir hastalık!
|
|
|
|
goraset
Legendary
|
|
November 02, 2016, 05:09:53 PM |
|
100 kişiyi yoldan çevir MR çektir, 80 inde fıtk çıkar, yaş 24 takma , önemli olan klinik, yani şikayetlerin, dayanılmaycak bacağa vuran ağrı, ayakta güç kaybı, yürüme problemi yoksa, ağrı kesici yeterli belki fizik tedavi. sakın bıçak altına fln yatma. bir de bu yaşta bel ağrısı yapabilecek romatolojik hastalıklar var. bel ağrısı var , MR de fıtık hop ameliyat , sonra ağrı geçmiyor hasta aslında ankilozan spondilit. o yüzden moral bozma MR deki fıtık tek başına anlamsız bu arada doktorum. Ne doktoru? Tıp Doktoru
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
November 02, 2016, 05:11:26 PM |
|
100 kişiyi yoldan çevir MR çektir, 80 inde fıtk çıkar, yaş 24 takma , önemli olan klinik, yani şikayetlerin, dayanılmaycak bacağa vuran ağrı, ayakta güç kaybı, yürüme problemi yoksa, ağrı kesici yeterli belki fizik tedavi. sakın bıçak altına fln yatma. bir de bu yaşta bel ağrısı yapabilecek romatolojik hastalıklar var. bel ağrısı var , MR de fıtık hop ameliyat , sonra ağrı geçmiyor hasta aslında ankilozan spondilit. o yüzden moral bozma MR deki fıtık tek başına anlamsız bu arada doktorum. Ne doktoru? Tıp Doktoru doktor kimliğini görmeden inanmam
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
goraset
Legendary
|
|
November 02, 2016, 05:13:03 PM |
|
100 kişiyi yoldan çevir MR çektir, 80 inde fıtk çıkar, yaş 24 takma , önemli olan klinik, yani şikayetlerin, dayanılmaycak bacağa vuran ağrı, ayakta güç kaybı, yürüme problemi yoksa, ağrı kesici yeterli belki fizik tedavi. sakın bıçak altına fln yatma. bir de bu yaşta bel ağrısı yapabilecek romatolojik hastalıklar var. bel ağrısı var , MR de fıtık hop ameliyat , sonra ağrı geçmiyor hasta aslında ankilozan spondilit. o yüzden moral bozma MR deki fıtık tek başına anlamsız bu arada doktorum. Ne doktoru? Tıp Doktoru doktor kimliğini görmeden inanmam inandırmak zorunda değilim zaten
|
|
|
|
Ummbrl
|
|
November 02, 2016, 05:14:35 PM |
|
100 kişiyi yoldan çevir MR çektir, 80 inde fıtk çıkar, yaş 24 takma , önemli olan klinik, yani şikayetlerin, dayanılmaycak bacağa vuran ağrı, ayakta güç kaybı, yürüme problemi yoksa, ağrı kesici yeterli belki fizik tedavi. sakın bıçak altına fln yatma. bir de bu yaşta bel ağrısı yapabilecek romatolojik hastalıklar var. bel ağrısı var , MR de fıtık hop ameliyat , sonra ağrı geçmiyor hasta aslında ankilozan spondilit. o yüzden moral bozma MR deki fıtık tek başına anlamsız bu arada doktorum. Ne doktoru? Tıp Doktoru Hangi alanda uzmansın müslüman adam onu soruyorum.
|
ALLAH'a şükürler olsun.
|
|
|
|
goraset
Legendary
|
|
November 02, 2016, 06:04:40 PM |
|
100 kişiyi yoldan çevir MR çektir, 80 inde fıtk çıkar, yaş 24 takma , önemli olan klinik, yani şikayetlerin, dayanılmaycak bacağa vuran ağrı, ayakta güç kaybı, yürüme problemi yoksa, ağrı kesici yeterli belki fizik tedavi. sakın bıçak altına fln yatma. bir de bu yaşta bel ağrısı yapabilecek romatolojik hastalıklar var. bel ağrısı var , MR de fıtık hop ameliyat , sonra ağrı geçmiyor hasta aslında ankilozan spondilit. o yüzden moral bozma MR deki fıtık tek başına anlamsız bu arada doktorum. Ne doktoru? Tıp Doktoru Hangi alanda uzmansın müslüman adam onu soruyorum. en kıl olduğum soru, 6 yıl okumuş doktor olmuşuz yetmez mi, doktorum diyince ardından gelen ne doktorusun sorusu, o yüzden cevabım sadece Tıp Doktoru, gerisinin bir önemi yok şu anda
|
|
|
|
Ummbrl
|
|
November 02, 2016, 06:12:20 PM |
|
Demek uzmanlığın yok. Öyle mi? Dalga mı geçeceğiz sanki müslüman adam. Yoksa yok.
|
ALLAH'a şükürler olsun.
|
|
|
goraset
Legendary
|
|
November 02, 2016, 06:31:50 PM |
|
Demek uzmanlığın yok. Öyle mi? Dalga mı geçeceğiz sanki müslüman adam. Yoksa yok. konuyu dağıttık, arkadaş kusura bakmasın, bu arada uzmanım , ama dediğim gibi önemli olan kısmı Tıp Doktoru , uzman olmamak daha değersiz değil
|
|
|
|
kenanzz
Legendary
Activity: 1036
|
|
November 02, 2016, 06:34:40 PM |
|
Dostum takma kafana bende 23 yaşındayım 21 yaşında banada bel fıtığı başlangıcı demişlerdi bende başta senin gibi üzülmüştüm ancak dert edicek bişi yok ağrı olmaması için ne yapmam gerekir diye sordum doktora ağır kaldırma uzun süre ayakta durma vs gibi şeyler söyledi bende zaten kendime dikkat edince belim ağrımıyorki dedim doktor güldü bişey diyemedi eğer çok ağrın oluyorsa dikloronun iğnesini ve merhemini kullanabilirsin işe yarıyor.
|
|
|
|
noluyolan
Newbie
Activity: 22
Merit: 0
|
|
November 02, 2016, 07:54:54 PM |
|
ben kendi cevremdekiler icin soyluyorum..tanidigim bir kac kisi var..hepside ameliyat olmaktan korkuyor..bunun yerine ameliyatsiz tedavi ettigini soyleyen masor benzeri kisilere gidiyor..iyilesenleride gordum ama bel fitigi ameliyati gercekten riskli geliyor galiba..
|
|
|
|
mjpo
|
|
November 03, 2016, 08:20:25 AM |
|
Bende de var fıtık. Çok namaz kılmaktan oldu. Ama üzülmüyorum! Rabbime şükürler olsun diyorum. Daha kötüleri var.
Dostum avatarının anlamı var mı?
|
|
|
|
Ummbrl
|
|
November 03, 2016, 08:32:01 AM |
|
Dostum avatarının anlamı var mı? Var müslüman kardeşim. Haç resmi o.
|
ALLAH'a şükürler olsun.
|
|
|
xsentus
Legendary
Activity: 1301
📌 peerguess.com 📌
|
|
November 03, 2016, 09:25:00 AM |
|
asla ameliyat olma.. ameliyat sadece ağrı kesici gibi durum.. iyileşme değil! tedavidir.. iyileşme ve tedavi çok farklı durumlardır. 8 sene bel ağrısı çeken biri olarak söylüyorum. 3 yıldır ağrım fln yok.
|
|
|
|
alonealone
Newbie
Activity: 21
Merit: 0
|
|
November 03, 2016, 12:53:57 PM |
|
Allah şifa versin.Boyun ve bel fıtığı salgın gibi şu devirde.Herkes sürekli eğilerek telefona bakmaktan kambur oluyor,saçları radyasyondan dökülüyor.Gittikçe uzaylılara benziyoruz.
|
|
|
|
|