Bitcoin Forum
November 12, 2019, 01:44:53 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 [3] 4 5 6 »  All
  Print  
Author Topic: [ANN][TokenSale Mulai][JNS] Janus|Bisnis global dijamin blockchain  (Read 4409 times)
nezto77
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 868
Merit: 501



View Profile
November 25, 2016, 03:21:09 PM
 #41

udah 20 btc gan, ayo masih ada waktu untuk menikmati bonus 8%




mantap udah dapet 20 btc  Wink

udah hampir 25 BTC om, semoga tembus 100 BTC, masih ada 40 hari lagi

target penjualan ico nya total yang di target 100 Btc ya gan
kalau 100 bitcoin ane pikir dengan sisa waktu yang masih 40 hari lagi akan tercapai

maaf baru jawab, ane blm tw kalo target resminya brp cm ada maks 7000BTC, sama kalo disekitaran 50BTC mw direfund, planning sementara ada di 2000BTC yg sudah ada rincian pengeluarannya om


Kalau sosial media bounty Janus lewat theviralexchange ya gan???
gag ada yang langsung dikelola tim developernya??? kalau ada bagi info dong Cheesy
ada gan kalo artikel dan blog bounty, lumayan buat tambahan Grin
1573566293
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1573566293

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1573566293
Reply with quote  #2

1573566293
Report to moderator
1573566293
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1573566293

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1573566293
Reply with quote  #2

1573566293
Report to moderator
The Bitcoin Forum is turning 10 years old! Join the community in sharing and exploring the notable posts made over the years.
1573566293
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1573566293

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1573566293
Reply with quote  #2

1573566293
Report to moderator
Jerry S
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500



View Profile
November 27, 2016, 08:13:23 AM
 #42

udah 20 btc gan, ayo masih ada waktu untuk menikmati bonus 8%




mantap udah dapet 20 btc  Wink

udah hampir 25 BTC om, semoga tembus 100 BTC, masih ada 40 hari lagi

target penjualan ico nya total yang di target 100 Btc ya gan
kalau 100 bitcoin ane pikir dengan sisa waktu yang masih 40 hari lagi akan tercapai

maaf baru jawab, ane blm tw kalo target resminya brp cm ada maks 7000BTC, sama kalo disekitaran 50BTC mw direfund, planning sementara ada di 2000BTC yg sudah ada rincian pengeluarannya om


Kalau sosial media bounty Janus lewat theviralexchange ya gan???
gag ada yang langsung dikelola tim developernya??? kalau ada bagi info dong Cheesy

ada itu om blog sama kmrn tweet ttg janus gtu tp ane telat, kebagian di ujung, maaf ga kasih info
Axoz
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
November 28, 2016, 05:59:04 AM
 #43

udah 20 btc gan, ayo masih ada waktu untuk menikmati bonus 8%




mantap udah dapet 20 btc  Wink

udah hampir 25 BTC om, semoga tembus 100 BTC, masih ada 40 hari lagi

target penjualan ico nya total yang di target 100 Btc ya gan
kalau 100 bitcoin ane pikir dengan sisa waktu yang masih 40 hari lagi akan tercapai

maaf baru jawab, ane blm tw kalo target resminya brp cm ada maks 7000BTC, sama kalo disekitaran 50BTC mw direfund, planning sementara ada di 2000BTC yg sudah ada rincian pengeluarannya om


Kalau sosial media bounty Janus lewat theviralexchange ya gan???
gag ada yang langsung dikelola tim developernya??? kalau ada bagi info dong Cheesy

ada itu om blog sama kmrn tweet ttg janus gtu tp ane telat, kebagian di ujung, maaf ga kasih info
Target Janus token berapa btc gan?. kalau di situsnya saya lihat Lebih dari 250 > 7000 btc itu yang benar mana ya? masih bingung soal ico ini . kalau target gk kecapai kemungkinan apa di refund atau tetap jalan?
gordonhill
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 1006



View Profile WWW
November 28, 2016, 06:48:16 PM
 #44

Jerry S
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500



View Profile
November 29, 2016, 03:20:10 AM
 #45

Target Janus token berapa btc gan?. kalau di situsnya saya lihat Lebih dari 250 > 7000 btc itu yang benar mana ya? masih bingung soal ico ini . kalau target gk kecapai kemungkinan apa di refund atau tetap jalan?
keputusan smentara kmrn direfund kalo kurang dari 50 btc, kalo kurang dari 300 btc, timelinenya dimundurin om


Posting here to confirm Bjorn_blockchain, Janusdev, and Gordonhill are the original creators and admins of BetterBets.io
konfirmasi betterbets

yang 1 ini moneypot
I'm a co-owner of Moneypot.com and as such have maintained frequent contact with the team behind Janus over the last year.

I've been following their Janus project for quite a while and am thoroughly impressed with all the ideas they are bringing forward.  I wish I could talk more about the actual projects within the Janus concept, but I don't believe it's my place and don't think I could do it proper justice.

----------------------

However, I believe that the decision whether or not to invest in Janus comes down to this: Can we believe and trust in the Janus team to do the hard work and planning to make the project a success?

I wholeheartedly believe YES

----------------------

This is NOT some project based off of hype, the latest fad, or an attempt to get rich fast.

This is a solid project backed by a solid team.

----------------------

You are being presented a rare opportunity in my mind.  If you are interested, ask the hard questions that you want answered before deciding.  Be smart with it and get answers that aren't just "Moon!".

They have put in the long and hard hours for preparation.  They have the plans properly in place and they know how to achieve the goals that they have mapped out.

There are plenty of investment opportunities in crypto-land.  It's hard to sift through all the garbage, shit-coins, scams, and inexperienced teams to find good projects. 

With Janus, you have something you can believe and have faith in.  By investing, you are deciding to invest in a team that knows what they are doing.

---------------------

I fully endorse the Janus project and wish the team the best of success!









nezto77
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 868
Merit: 501



View Profile
November 29, 2016, 05:53:54 AM
 #46

Target Janus token berapa btc gan?. kalau di situsnya saya lihat Lebih dari 250 > 7000 btc itu yang benar mana ya? masih bingung soal ico ini . kalau target gk kecapai kemungkinan apa di refund atau tetap jalan?
keputusan smentara kmrn direfund kalo kurang dari 50 btc, kalo kurang dari 300 btc, timelinenya dimundurin om


Posting here to confirm Bjorn_blockchain, Janusdev, and Gordonhill are the original creators and admins of BetterBets.io
konfirmasi betterbets

yang 1 ini moneypot
I'm a co-owner of Moneypot.com and as such have maintained frequent contact with the team behind Janus over the last year.

I've been following their Janus project for quite a while and am thoroughly impressed with all the ideas they are bringing forward.  I wish I could talk more about the actual projects within the Janus concept, but I don't believe it's my place and don't think I could do it proper justice.

----------------------

However, I believe that the decision whether or not to invest in Janus comes down to this: Can we believe and trust in the Janus team to do the hard work and planning to make the project a success?

I wholeheartedly believe YES

----------------------

This is NOT some project based off of hype, the latest fad, or an attempt to get rich fast.

This is a solid project backed by a solid team.

----------------------

You are being presented a rare opportunity in my mind.  If you are interested, ask the hard questions that you want answered before deciding.  Be smart with it and get answers that aren't just "Moon!".

They have put in the long and hard hours for preparation.  They have the plans properly in place and they know how to achieve the goals that they have mapped out.

There are plenty of investment opportunities in crypto-land.  It's hard to sift through all the garbage, shit-coins, scams, and inexperienced teams to find good projects. 

With Janus, you have something you can believe and have faith in.  By investing, you are deciding to invest in a team that knows what they are doing.

---------------------

I fully endorse the Janus project and wish the team the best of success!









kalo menurut agan bisa tembus ga nih ya, soal nya akhir akhir banyak ico yang bermuculan, dan memberikan promo promo yang bagus.
len01
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602
Merit: 500


View Profile
November 29, 2016, 11:00:58 AM
 #47

Target Janus token berapa btc gan?. kalau di situsnya saya lihat Lebih dari 250 > 7000 btc itu yang benar mana ya? masih bingung soal ico ini . kalau target gk kecapai kemungkinan apa di refund atau tetap jalan?
keputusan smentara kmrn direfund kalo kurang dari 50 btc, kalo kurang dari 300 btc, timelinenya dimundurin om


Posting here to confirm Bjorn_blockchain, Janusdev, and Gordonhill are the original creators and admins of BetterBets.io
konfirmasi betterbets

yang 1 ini moneypot
I'm a co-owner of Moneypot.com and as such have maintained frequent contact with the team behind Janus over the last year.

I've been following their Janus project for quite a while and am thoroughly impressed with all the ideas they are bringing forward.  I wish I could talk more about the actual projects within the Janus concept, but I don't believe it's my place and don't think I could do it proper justice.

----------------------

However, I believe that the decision whether or not to invest in Janus comes down to this: Can we believe and trust in the Janus team to do the hard work and planning to make the project a success?

I wholeheartedly believe YES

----------------------

This is NOT some project based off of hype, the latest fad, or an attempt to get rich fast.

This is a solid project backed by a solid team.

----------------------

You are being presented a rare opportunity in my mind.  If you are interested, ask the hard questions that you want answered before deciding.  Be smart with it and get answers that aren't just "Moon!".

They have put in the long and hard hours for preparation.  They have the plans properly in place and they know how to achieve the goals that they have mapped out.

There are plenty of investment opportunities in crypto-land.  It's hard to sift through all the garbage, shit-coins, scams, and inexperienced teams to find good projects. 

With Janus, you have something you can believe and have faith in.  By investing, you are deciding to invest in a team that knows what they are doing.

---------------------

I fully endorse the Janus project and wish the team the best of success!









kalo menurut agan bisa tembus ga nih ya, soal nya akhir akhir banyak ico yang bermuculan, dan memberikan promo promo yang bagus.

berharapnya sih bisa tembus gan, meskipun iconya agak lesu seperti ico altcoin yang lain
itu pemilik moneypot juga mengikuti perkembangan proyek ini dan berharap janus bisa sukses
Jerry S
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500



View Profile
November 30, 2016, 03:23:46 AM
 #48


kalo menurut agan bisa tembus ga nih ya, soal nya akhir akhir banyak ico yang bermuculan, dan memberikan promo promo yang bagus.

berharapnya sih bisa tembus gan, meskipun iconya agak lesu seperti ico altcoin yang lain
itu pemilik moneypot juga mengikuti perkembangan proyek ini dan berharap janus bisa sukses


agak sulit untuk ICO di hrga btc skrg ini om, yg paling jd pertimbangan orang untuk invest sih biaanya identitas tim. tapi ngeliat bbrp orang yang support ky betterbets sama moneypot ada kemungkinan min nya kecapai. komentar2nya juga lumayan tentang tim janusnya.
Amel
Legendary
*
Online Online

Activity: 1470
Merit: 1001


CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!


View Profile WWW
November 30, 2016, 04:50:54 AM
 #49


kalo menurut agan bisa tembus ga nih ya, soal nya akhir akhir banyak ico yang bermuculan, dan memberikan promo promo yang bagus.

berharapnya sih bisa tembus gan, meskipun iconya agak lesu seperti ico altcoin yang lain
itu pemilik moneypot juga mengikuti perkembangan proyek ini dan berharap janus bisa sukses


agak sulit untuk ICO di hrga btc skrg ini om, yg paling jd pertimbangan orang untuk invest sih biaanya identitas tim. tapi ngeliat bbrp orang yang support ky betterbets sama moneypot ada kemungkinan min nya kecapai. komentar2nya juga lumayan tentang tim janusnya.

Minimal berapa sih lupa gua tadi udah cek website total invest baru 26 BTC cuma waktunya masih lama 46 hari lagi

 
                                . ██████████.
                              .████████████████.
                           .██████████████████████.
                        -█████████████████████████████
                     .██████████████████████████████████.
                  -█████████████████████████████████████████
               -███████████████████████████████████████████████
           .-█████████████████████████████████████████████████████.
        .████████████████████████████████████████████████████████████
       .██████████████████████████████████████████████████████████████.
       .██████████████████████████████████████████████████████████████.
       ..████████████████████████████████████████████████████████████..
       .   .██████████████████████████████████████████████████████.
       .      .████████████████████████████████████████████████.

       .       .██████████████████████████████████████████████
       .    ██████████████████████████████████████████████████████
       .█████████████████████████████████████████████████████████████.
        .███████████████████████████████████████████████████████████
           .█████████████████████████████████████████████████████
              .████████████████████████████████████████████████
                   ████████████████████████████████████████
                      ██████████████████████████████████
                          ██████████████████████████
                             ████████████████████
                               ████████████████
                                   █████████
.CryptoTalk.org.|.MAKE POSTS AND EARN BTC!.🏆
Jerry S
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500



View Profile
November 30, 2016, 05:26:05 AM
 #50


Minimal berapa sih lupa gua tadi udah cek website total invest baru 26 BTC cuma waktunya masih lama 46 hari lagi



keputusan smentara kmrn direfund kalo kurang dari 50 btc, kalo kurang dari 300 btc, timelinenya dimundurin om


ini om


In the event we collect less than 50 BTC we'll close the project and refund then continue as we have. If at sale end, 300 or less BTC is purchased than we would have to just push timelines for business launches back some. The less we receive just adds more time to launches, if a startup isn't funded properly then it means we have less resources to push marketing and hiring extra developers. We have the token sale capped at 7k BTC to prevent over funding, the closer the sale gets to that mark the better our market delivery and timing will become.
rusmana62
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 500



View Profile WWW
November 30, 2016, 09:07:04 AM
 #51

ini token koq ane liat di TVE jarang ada ya, apa suplay token gratisannya udah habiskah?

Offical Veritaseum Exchange - VERI-ETH and VERI-BTC
https://verishift.com
Toro iskandar
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


🌟 ATLANT ICO: 07/09/17 🌟


View Profile
November 30, 2016, 09:44:52 AM
 #52

ini token koq ane liat di TVE jarang ada ya, apa suplay token gratisannya udah habiskah?

ia sekarang sudah jarang ada  Smiley

......ATLANT......
..Real Estate Blockchain Platform..
                     ▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                    ████████████░
                  ▄██████████████░
                 ▒███████▄████████░
                ▒█████████░████████░
                ▀███████▀█████████
                  ██████████████
           ███████▐██▀████▐██▄████████░
          ▄████▄█████████▒████▌█████████░
         ███████▄█████████▀██████████████░
        █████████▌█████████▐█████▄████████░
        ▀█████████████████▐███████████████
          █████▀████████ ░███████████████
    ██████▐██████████▄████████████████████████░
  ▄████▄████████▐███████████████░▄▄▄▄░████████░
 ▄██████▄█████████▐█████▄█████████▀████▄█████████░
███████████████████▐█████▄█████████▐██████████████░
▀████████▀█████████▒██████████████▐█████▀█████████
  ████████████████ █████▀█████████████████████████
   ▀██▀██████████ ▐█████████████  ▀██▀██████████
    ▀▀█████████    ▀▀█████████    ▀▀██████████

..INVEST  ●  RENT  ●  TRADE..
  ✓Assurance     ✓Price Discovery     ✓Liquidity     ✓Low Fees





███
███
███
███
███
███





███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███

◣Whitepaper ◣ANN ThreadTelegram
◣ Facebook     ◣ Reddit          ◣ Slack


███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███





███
███
███
███
███
███



nezto77
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 868
Merit: 501



View Profile
December 05, 2016, 06:42:30 AM
Last edit: December 05, 2016, 06:54:57 AM by nezto77
 #53

berita terbaru dari tim JANUS

Quote
Thank you to everyone who has supported our team and the Janus project. We have come to a decision that it’s best for all parties to end the token sale as it stands in it’s current form. We have added an option in your accounts to save a BTC or NXT address on the site that will be used to send refunds back to you. The Nxt Foundation will then receive information about the amount you deposited, and the wallet address you supply to send your investment back. You’ll have up to 45 days to make the request, but we ask that you make it a priority so we can get this finished in short time. Visit www.janustoken.com and log into your account to add your refund addresses.

Those who wish to stay with our team and business goals can still share in our future to some degree.
We’ll be actively in development of the sites described in our white paper, and as such will release Janus tokens on the NXT Asset Exchange in intervals.

-- We will release 10,500,000 Janus (JNS) every 4 months. 31,500,000 yearly


-- Price currently is set to 1.5 NXT per 1 Janus token. You can purchase tokens right now in your NXT wallets on the asset exchange.
    Price per Janus each distribution will be change every 4 months no matter what the current price it's trading at, it will be posted 50-100% higher.



-- Asset details listed here (be sure it’s the correct token):

Asset Id: 4348103880042995903
Name: Janus
Issuer: NXT-QG74-VNQK-7FQ3-4KFBA
Link: https://www.mynxt.info/asset/4348103880042995903


One of the suggestions from the community was to allow for a staggered investment cycle in order to show business progress and launch over time. This way will allow those who did not purchase Janus initially, to still have a chance to take part in our mainstream global business success. Instead of dividends, our team will use site revenue to perform unscheduled buybacks to reduce supply and help appreciate token value. (People unfamiliar with our business in the blockchain industry, please research https://betterbets.io )

We’ll keep all Janus users aware of progress and announcements via this thread, slack, and social media where applicable. Our team is much better at creating great sites and businesses than selling out ICO’s so this is the best way to show it through action and development.


Yours in business,

The Janus team

**We'll be gradually adding buy support over time to prepare for proper valuation when Janus is announced on more exchanges.**

Quote


Hi guys, terima kasih kepada semua orang yang telah mendukung tim kami dan Proyek Janus. Kami membuat keputusan untuk mengakhiri penjualan tanda SEE POST
Yang sedang berkata, prosedur normal dalam setiap penjualan berhasil batal semua karunia berlangsung, namun karena Janus akan pindah ke NXT Asset Exchange, dan YES kita peduli tentang semua orang yang berkontribusi promosi Janus selama penjualan, karunia akan dibayar dan disesuaikan dengan realitas baru.



Aturan direvisi ::


1. Janus karunia kampanye akan berakhir pada  Dec. 15th 2016;
2. Bentuk Aplikasi baru tidak akan diterima;
3. Tanda tangan dan Avatar saham kampanye, akan mengurangi 60%;
4. Peserta diperbolehkan untuk mengubah / menghapus fitur pada 15 Desember 2016;
5.  Semua Janus token dikumpulkan to date pada The Viral Exchange, akan dapat menarik pada 31 Desember 2016. Harap dicatat, bahwa tidak ada iklan yang lebih akan dibuat sampai akhir kampanye;
6. Setiap penerjemah akan menerima terjemahan karunia penuh, dan moderasi akan batal;
7. Blog karunia saham akan mengurangi  2%;
8. Proses penukaran akan dilakukan pada Dec.31st 2016.


Ingat, setelah proses penebusan, token dapat langsung diperdagangkan di NXT Asset Exchange . Sementara orang yang membeli / perdagangan selama beberapa bulan mendatang kita akan membangun bisnis kami sebagian besar didanai kecuali apa yang membawa token yang dibeli.
Sekali lagi, terima kasih kepada mereka yang tidak mendukung kami, dan bagi mereka yang masih menghargai mengambil bagian di masa depan tim kami.

Satu catatan terakhir, seperti yang telah biasa di bagian yang menyentuh saya, saya akan berada di pembuangan Anda melalui PM untuk pertanyaan Anda semua mungkin memiliki.
Your friend, luis.



Jerry S
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500



View Profile
December 06, 2016, 08:14:19 AM
 #54

keputusan koin ini iconya dipindah ke wallet nxt, yang sudah terlanjur invest silakan minta refund, ada opsi untuk refund di site ico nya, 45 hari untuk pengajuan refund

selanjutnya ICO dilakukan di wallet NXT, per 4 bulan 10,500,00 JNS dikeluarkan, total 31,500,000 per tahun, harga awal 1,5 NXT, distribusi setelah itu harganya dinaikkan di kisaran 50-100%, detil assetnya silakan liat dibawah

link post dr dev
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1677509.msg17083856#msg17083856

Thank you to everyone who has supported our team and the Janus project. We have come to a decision that it’s best for all parties to end the token sale as it stands in it’s current form. We have added an option in your accounts to save a BTC or NXT address on the site that will be used to send refunds back to you. The Nxt Foundation will then receive information about the amount you deposited, and the wallet address you supply to send your investment back. You’ll have up to 45 days to make the request, but we ask that you make it a priority so we can get this finished in short time. Visit www.janustoken.com and log into your account to add your refund addresses.

Those who wish to stay with our team and business goals can still share in our future to some degree.
We’ll be actively in development of the sites described in our white paper, and as such will release Janus tokens on the NXT Asset Exchange in intervals.

-- We will release 10,500,000 Janus (JNS) every 4 months. 31,500,000 yearly


-- Price currently is set to 1.5 NXT per 1 Janus token. You can purchase tokens right now in your NXT wallets on the asset exchange.
    Price per Janus each distribution will be change every 4 months no matter what the current price it's trading at, it will be posted 50-100% higher.



-- Asset details listed here (be sure it’s the correct token):

Asset Id: 4348103880042995903
Name: Janus
Issuer: NXT-QG74-VNQK-7FQ3-4KFBA
Link: https://www.mynxt.info/asset/4348103880042995903


One of the suggestions from the community was to allow for a staggered investment cycle in order to show business progress and launch over time. This way will allow those who did not purchase Janus initially, to still have a chance to take part in our mainstream global business success. Instead of dividends, our team will use site revenue to perform unscheduled buybacks to reduce supply and help appreciate token value. (People unfamiliar with our business in the blockchain industry, please research https://betterbets.io )

We’ll keep all Janus users aware of progress and announcements via this thread, slack, and social media where applicable. Our team is much better at creating great sites and businesses than selling out ICO’s so this is the best way to show it through action and development.


Yours in business,

The Janus team

**We'll be gradually adding buy support over time to prepare for proper valuation when Janus is announced on more exchanges.**

Jerry S
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500



View Profile
December 06, 2016, 08:24:02 AM
 #55

untuk bounty, tetap akan dibayarkan pada tanggal 31 desember tapi stake akan disesusaikan dan dikurangi karena target  tidak tercapai
kampanye berakhir tanggal 15 desember, aplikasi baru tidak lagi diterima, partisipan boleh melepas signaturenya pada tgl 15 desember
link asli post dari dev
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1677515.msg17084156#msg17084156



Hi guys, thank you to everyone who has supported our team and the Janus Project. We made the decision to end the token sale SEE POST
That being said, the normal procedures in any unsuccessful sale is void all bounties in progress, nevertheless since Janus will be moving to NXT Asset Exchange, and YES we do care about everyone who contributed to the Janus promotion during the sales, the bounties will be paid and adjusted to the new reality.


Revised rules:


1. Janus bounty campaign will end on Dec. 15th 2016;
2. New applications forms will not be accepted;
3. Signature and Avatar campaign stakes, will be reduce 60%;
4. Participants are allowed to change/remove the features on Dec. 15th 2016;
5. All the Janus tokens collected to date on The Viral Exchange, will be able to withdraw on Dec. 31st 2016. Please note, that no more ads will be created till the end of the campaign;
6. Each translator will received full translation bounty, and moderation will be void;
7. Blog bounties stakes will be reduce 2%;
8. The redemption process will be done on Dec.31st 2016.


Remember, after the redemption process, the tokens can be instantly traded on the NXT Asset Exchange . While people are buying/trading over the coming months we will be building our businesses mostly unfunded except what the purchased tokens brings.
Again, thank you to those who did support us, and for those who still value partaking in our team's future.

One last note, as it has been normal in the part that touches me, I will be at your disposal through PM for any question you all may have.
 
Your friend, luis.




makasih om nezto77 dah diterjemahin
nezto77
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 868
Merit: 501



View Profile
December 06, 2016, 09:38:13 AM
 #56

untuk bounty, tetap akan dibayarkan pada tanggal 31 desember tapi stake akan disesusaikan dan dikurangi karena target  tidak tercapai
kampanye berakhir tanggal 15 desember, aplikasi baru tidak lagi diterima, partisipan boleh melepas signaturenya pada tgl 15 desember
link asli post dari dev
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1677515.msg17084156#msg17084156



ose who still value partaking in our team's future.

One last note, as it has been normal in the part that touches me, I will be at your disposal through PM for any question you all may have.
 
Your friend, luis.




makasih om nezto77 dah diterjemahin

oke gan jerry s sama sama! janus team sangat baik hati, dia masih mau memberi sedikit upah buat para peserta kampanye. salut
JariKriting
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798
Merit: 500


View Profile
December 06, 2016, 09:43:12 AM
 #57

Kalau target ga tercapai 7000 bitcoin
tapi penjualan cukup sukse mengumpulkan banyak bitcoin, misal 1000 bitcoin
yang mengikuti campaign tetap dapat distribusi koin nya atau ga
nezto77
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 868
Merit: 501



View Profile
December 06, 2016, 10:44:16 AM
 #58

Kalau target ga tercapai 7000 bitcoin
tapi penjualan cukup sukse mengumpulkan banyak bitcoin, misal 1000 bitcoin
yang mengikuti campaign tetap dapat distribusi koin nya atau ga
jadi sudah tidak ada target pak, dan ico nya sudah di pindh pada NXT wallet untuk transaksi jual/beli. dan masalah campaign nya sudah ada di update pada treead campaign nya, yang isi nya semua akan di bayar, tapi untuk porsi nya di kurangin beberapa % dari total hadiah nya Smiley.
jadi team JNS akan menghargai setiap peserta campaign
len01
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602
Merit: 500


View Profile
December 07, 2016, 12:09:01 PM
 #59

Kalau target ga tercapai 7000 bitcoin
tapi penjualan cukup sukse mengumpulkan banyak bitcoin, misal 1000 bitcoin
yang mengikuti campaign tetap dapat distribusi koin nya atau ga
jadi sudah tidak ada target pak, dan ico nya sudah di pindh pada NXT wallet untuk transaksi jual/beli. dan masalah campaign nya sudah ada di update pada treead campaign nya, yang isi nya semua akan di bayar, tapi untuk porsi nya di kurangin beberapa % dari total hadiah nya Smiley.
jadi team JNS akan menghargai setiap peserta campaign

mantep nih janus meski ico nya stop tapi tetep membayar buat para suporter
dan bounty hunter meski turun beberapa persen
nezto77
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 868
Merit: 501



View Profile
December 07, 2016, 02:40:08 PM
 #60

Kalau target ga tercapai 7000 bitcoin
tapi penjualan cukup sukse mengumpulkan banyak bitcoin, misal 1000 bitcoin
yang mengikuti campaign tetap dapat distribusi koin nya atau ga
jadi sudah tidak ada target pak, dan ico nya sudah di pindh pada NXT wallet untuk transaksi jual/beli. dan masalah campaign nya sudah ada di update pada treead campaign nya, yang isi nya semua akan di bayar, tapi untuk porsi nya di kurangin beberapa % dari total hadiah nya Smiley.
jadi team JNS akan menghargai setiap peserta campaign

mantep nih janus meski ico nya stop tapi tetep membayar buat para suporter
dan bounty hunter meski turun beberapa persen
iya gan, ini putaran terakhir kayak nya untuk kampanye sig, dan untuk total post juga di kurangi kalo gak salah, yang 30post perminggu jadi 15post
Pages: « 1 2 [3] 4 5 6 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!