Bitcoin Forum
December 10, 2016, 05:03:29 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: ATI 5970 + 6990  (Read 811 times)
nerwnas
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
June 14, 2011, 08:55:03 AM
 #1

Hello all,

I'm a newbie so I'm posting my question here Smiley even though it belongs to hardware.

I already have a pc with an ati 5970 running win7 (but have no issue to switch to ubuntu).

I wanna buy an 6990 to boost my bitcoin mining on the same pc. Mobo supports 3xPCIExpress16 so no issue there.

I know crossfire will not work. But will I be able to mine separately from both cards?

Thank you!
1481389409
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481389409

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481389409
Reply with quote  #2

1481389409
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481389409
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481389409

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481389409
Reply with quote  #2

1481389409
Report to moderator
Elokane
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 761


Truth is a consensus among neurons www.synereo.com


View Profile WWW
June 14, 2011, 09:05:50 AM
 #2

Yes. But your case will heat up to hellish levels.

Synereo: a completely decentralized and distributed application ecosystem.

Beware of he who would deny you access to information, for in his heart, he dreams himself your master.
<br>
nerwnas
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
June 14, 2011, 09:09:11 AM
 #3

If that's the only issue than it's ok....have no box and I also have my a/c pointing right to the mobo  Grin.

So ati driver will just find both cards? Is that it?
nerwnas
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
June 14, 2011, 10:27:13 AM
 #4

Does anyone actually works with different ati tech cards on same pc and can verify that they can work?

It would be good to know before buying the 6990.

Thanks a lot.
sirdopes
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13


View Profile
June 14, 2011, 12:28:13 PM
 #5

Yes. You can use different cards on the same motherboard. They just won't work using crossfire.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!