Bitcoin Forum
December 08, 2016, 08:30:15 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Namecoin and bitcoin mining question  (Read 1891 times)
Miner SiX
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15


View Profile
June 14, 2011, 01:11:41 PM
 #1

Since there is this newbie restriction please help me here.

First about bitcoin miners. I'm using a guiminer and everytime i try to load video or some webpage loads a video while the miner is on it crashes. No matter what i set fror the -f or -w value for. Any workarounds for this? I would like to us the power of my oc'd 6950 while watching movies etc.

And then about namecoin. For some reason i did not find a usable guide how to set it up on windows/or requirements for it. I installed it and when i try "namecoind.exe getnewaddress" i get:
C:\Users\... ...\namecoin_win32>namecoind.exe getnewaddress
error: couldn't connect to server

I am behind NAT and some firewall that i have no access to. Any way to get it working?

My bitcoin: 1MCGqbGZNwSqoMSVmdWQbhDn8CepLrMJb6
My Namecoin: N8X8wVAkW5zf25XMF7GiHYtL3dDUEqoTQV
Help a newbie Smiley
1481229015
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481229015

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481229015
Reply with quote  #2

1481229015
Report to moderator
1481229015
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481229015

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481229015
Reply with quote  #2

1481229015
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481229015
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481229015

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481229015
Reply with quote  #2

1481229015
Report to moderator
SomeoneWeird
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700


View Profile
June 14, 2011, 01:22:29 PM
 #2

Since there is this newbie restriction please help me here.

First about bitcoin miners. I'm using a guiminer and everytime i try to load video or some webpage loads a video while the miner is on it crashes. No matter what i set fror the -f or -w value for. Any workarounds for this? I would like to us the power of my oc'd 6950 while watching movies etc.

And then about namecoin. For some reason i did not find a usable guide how to set it up on windows/or requirements for it. I installed it and when i try "namecoind.exe getnewaddress" i get:
C:\Users\... ...\namecoin_win32>namecoind.exe getnewaddress
error: couldn't connect to server

I am behind NAT and some firewall that i have no access to. Any way to get it working?

1) Disable hardware acceleration. On the video, right click > Settings > Untick.

2) Doubt it.
Miner SiX
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15


View Profile
June 14, 2011, 01:43:54 PM
 #3

1) so it wont work with hardware on? Even opening video settings from amd vision center crashed this comp.

2) So how should i do it and whats the namecoin server or shomething to ping/check to be sure there is a connection that can be made.

ps. sorry for my english.

My bitcoin: 1MCGqbGZNwSqoMSVmdWQbhDn8CepLrMJb6
My Namecoin: N8X8wVAkW5zf25XMF7GiHYtL3dDUEqoTQV
Help a newbie Smiley
Rob P.
Member
**
Offline Offline

Activity: 84



View Profile WWW
June 14, 2011, 01:55:28 PM
 #4

1)  Can't help, don't run Windows.
2)  Why are you mining Namecoin?  Just making sure you know why you're doing it.


--

If you like what I've written here, consider tipping the messenger:
1GZu4CtHa6ai8iWoWiVFxV5VVoNte4SkoG

If you don't like what I've written, send me a Tip and I'll stop talking.
foo
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 409



View Profile
June 14, 2011, 01:59:24 PM
 #5

And then about namecoin. For some reason i did not find a usable guide how to set it up on windows/or requirements for it. I installed it and when i try "namecoind.exe getnewaddress" i get:
C:\Users\... ...\namecoin_win32>namecoind.exe getnewaddress
error: couldn't connect to server
You need to start namecoind before you can send commands to it... Just run namecoind.exe in a command prompt and leave it running.

I know this because Tyler knows this.
talpan
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 228


View Profile
July 07, 2011, 10:08:59 AM
 #6

Hey,

is your problem now solved?


regards, talpan
ANSYSiC
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27



View Profile
July 07, 2011, 07:45:25 PM
 #7

Everyone else having issues with HD 6950: you have to wait for a newer driver (>10.6) or switch to linux ;)
AMD is working on it...
Maxim Gladkov
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28



View Profile WWW
July 08, 2011, 09:18:23 PM
 #8

LinuxCoin and lower agression can help you

Agree! Smiley

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!