bitcoturk (OP)
Newbie
Activity: 41
Merit: 0
|
|
November 30, 2016, 05:36:25 PM |
|
Merhaba arkadaşlar, isme özel bitcoin adresi isteyenlere üretebilirim. örneğin; bither cüzdanı bahşişler için : 1BitherUnNvB2NsfxMnbS35kS3DTPr7PW5 adresini kullanıyor mesela takma adınız alemdar olsun. 1Alemdarxxxxxxxx şeklinde başlayan bir adres istiyorsanız üretebilirim.
1 adres üretmek 2-4 saat sürüyor. Adres başına 0,001 BTC alıyorum. ilgilenenler bana ulaşabilir.
|
|
|
|
torikan
|
|
November 30, 2016, 05:48:09 PM |
|
orjinal bir çalışma tebrik ederim girişimcilik böyle bişey
|
|
|
|
bitcoturk (OP)
Newbie
Activity: 41
Merit: 0
|
|
November 30, 2016, 05:58:58 PM |
|
orjinal bir çalışma tebrik ederim girişimcilik böyle bişey eyvallah kardeşim. böyle bir iş yapan yoktu yapayım dedim
|
|
|
|
Cean
|
|
November 30, 2016, 07:29:15 PM |
|
orjinal bir çalışma tebrik ederim girişimcilik böyle bişey eyvallah kardeşim. böyle bir iş yapan yoktu yapayım dedim Helal sana seni girişimci dolandırıcı Yap tabi ya neden yapmayasın öyle sazanlar da varsa tabi. Muhtemel sazanlara not: Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi adresi oluşturan private key'e sahip olur. Private key = adrese/cüzdana erişim.
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
November 30, 2016, 07:41:41 PM |
|
Merhaba arkadaşlar, isme özel bitcoin adresi isteyenlere üretebilirim. örneğin; bither cüzdanı bahşişler için : 1BitherUnNvB2NsfxMnbS35kS3DTPr7PW5 adresini kullanıyor mesela takma adınız alemdar olsun. 1Alemdarxxxxxxxx şeklinde başlayan bir adres istiyorsanız üretebilirim.
1 adres üretmek 2-4 saat sürüyor. Adres başına 0,001 BTC alıyorum. ilgilenenler bana ulaşabilir.
Peki bana Alemdar degilde PolatAlemdarxxxxxxx adresini uretirmisin ? 2-4 saat yerine sana 24 saat zaman ve 0.001 yerine 1.001 BTC
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
November 30, 2016, 07:49:40 PM |
|
Peki bana Alemdar degilde PolatAlemdarxxxxxxx adresini uretirmisin ? 2-4 saat yerine sana 24 saat zaman ve 0.001 yerine 1.001 BTCBen de şu adresi istiyorum: 1CounterpartyXXXXXXXXXXXXXXXUWLpVr 500 BTC de ben veririm bu adres için de 5 btc veririm: 1BitcoinEaterAddressDontSendf59kuE
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
arancra
|
|
November 30, 2016, 08:01:38 PM |
|
Allahtan üstadların bir çoğunun online süresi uzun forumda da, böyle çakallar çabuk yakalanıyor. Düşünsenize, tecrübeli kişilerden kimsinin bu postu 1-2 gün görmediğini. Adam acemileri iyi soyardı.
|
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3262
Merit: 1543
|
|
November 30, 2016, 08:04:21 PM |
|
Peki şöyle bir hizmet olsa satın alır mısınız? Misal üzerinde bir kaç tane GPU olan bir linux sunucu hazırlasam. üzerine gpu destekli vanity-gen kursam. size shell account kiralasam. ssh ile bağlanacaksınız. kendi adresinizi üreteceksiniz. siz sunucuda işinizi bitirdikten sonra ben last -10 yazıp sunucuda login olarak kaldığınız süreyi size fiyatlandırsam. böyle bir çalışma modeline ne dersiniz?
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
|
|
November 30, 2016, 08:23:03 PM |
|
Peki şöyle bir hizmet olsa satın alır mısınız? Misal üzerinde bir kaç tane GPU olan bir linux sunucu hazırlasam. üzerine gpu destekli vanity-gen kursam. size shell account kiralasam. ssh ile bağlanacaksınız. kendi adresinizi üreteceksiniz. siz sunucuda işinizi bitirdikten sonra ben last -10 yazıp sunucuda login olarak kaldığınız süreyi size fiyatlandırsam. böyle bir çalışma modeline ne dersiniz?
http://gpu.azure.com/Adamlarda NVIDIA Tesla K80 ve M60 GPU var K80 tek basina ubuntuda 4 GPU ile 130 MKey/s aliyorsunuz. Fiyat olarakta 1 saat kullanim yaklasik £0.34 ile £1.55 arasi CentOS/Ubuntu ve £0.40 ile £1.83 arasi Windows
|
|
|
|
MesutCan
|
|
November 30, 2016, 08:24:02 PM |
|
MesutCanDemir yazabilirsen alırım
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
|
|
November 30, 2016, 08:40:30 PM |
|
http://gpu.azure.com/Adamlarda NVIDIA Tesla K80 ve M60 GPU var K80 tek basina ubuntuda 4 GPU ile 130 MKey/s aliyorsunuz. Fiyat olarakta 1 saat kullanim yaklasik £0.34 ile £1.55 arasi CentOS/Ubuntu ve £0.40 ile £1.83 arasi Windows yapılmışı varmış. hiç uğraşmayayım. Ama en güvenli şekilde bu yöntemle yapılır diye düşünüyorum.
|
|
|
|
arancra
|
|
November 30, 2016, 08:44:53 PM |
|
Siz boş verin onu bunu. Ben size en kralından, üstünde adınızın ve istediğiniz logonun yer aldığı 24 ayar gümüş, oltu taşlı anahtarlık yapayım. Başka yerde yaptırmak isteseniz en az 200 TL. Ben size 25 e yaparım abi.
"Düşüncesi olmadan fikri olan girişimci kafası =) "
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
|
|
November 30, 2016, 08:46:11 PM |
|
http://gpu.azure.com/Adamlarda NVIDIA Tesla K80 ve M60 GPU var K80 tek basina ubuntuda 4 GPU ile 130 MKey/s aliyorsunuz. Fiyat olarakta 1 saat kullanim yaklasik £0.34 ile £1.55 arasi CentOS/Ubuntu ve £0.40 ile £1.83 arasi Windows yapılmışı varmış. hiç uğraşmayayım. Ama en güvenli şekilde bu yöntemle yapılır diye düşünüyorum. Ben aslinda fiyat olarak fikir vermek icin paylasmistim bunu .
|
|
|
|
ingiltere
Legendary
Activity: 3150
Merit: 1537
BITCOIN
|
|
November 30, 2016, 08:47:56 PM |
|
Aşağıdaki adresleri üretebilirseniz adres başı 500 BTC vermeye hazırım. Ödeme iş bitiminde olacak tabi ki. 1JCe8z4jJVNXSjohjM4i9Hh813dLCNx2Sy 1FeexV6bAHb8ybZjqQMjJrcCrHGW9sb6uF 1HQ3Go3ggs8pFnXuHVHRytPCq5fGG8Hbhx
|
Professional gambling analyzer / Signature space for rent
|
|
|
bitpazari
|
|
November 30, 2016, 10:51:30 PM |
|
Şimdi kimin çakması olduğunu düşünmeye başladım. Gerçi çakma üyelik olsaydı konunun tutmayacağını bilmen gerekirdi. Bana şu adresi yap ücreti neyse vereyim 1dolandirici.............. @ingiltere sende az değilsin.
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
|
|
November 30, 2016, 10:57:44 PM |
|
Aşağıdaki adresleri üretebilirseniz adres başı 500 BTC vermeye hazırım. Ödeme iş bitiminde olacak tabi ki. 1JCe8z4jJVNXSjohjM4i9Hh813dLCNx2Sy 1FeexV6bAHb8ybZjqQMjJrcCrHGW9sb6uF 1HQ3Go3ggs8pFnXuHVHRytPCq5fGG8Hbhx
Abicim bunlar richlist adresleri değil mi yahu 1FeexV6bAHb8ybZjqQMjJrcCrHGW9sb6uF 79.000 BTC var bu adreste. kazaen bulsa adam ihya olur zaten.
|
|
|
|
ekiller
Legendary
Activity: 2324
Merit: 1150
LLP Programming & Electronics
|
|
December 01, 2016, 12:09:47 AM |
|
@bitcoturk bi akıllı sen vardın bu işi yapacak Kendini mi çok zeki sanıyorsun yoksa burada ki insanları mı çok salak sanıyorsun bilemedim de , gelip burada desen ki ; "Abi bana biraz para lazım bana biraz BTC yollar mısınız?" , emin ol bunu yapacak hayır sever çıkacaktır.
|
|
|
|
ugurusta
|
|
December 01, 2016, 12:45:35 AM |
|
Ben mi yanlış hesaplıyorum, yoksa doğru mu ? BTC 0,001 = 2,5 TL kadar. Eğer doğru hesaplıyorsam, bu işlemi kendim yapacak olsam iki buçuk TL. için uğraşmazdım. Yok eğer 25 TL. ise mantıklı bir fiyat der ve yine de bu işe bulaşmazdım...
|
|
|
|
Suskunadam
|
|
December 01, 2016, 05:52:52 AM |
|
Ben mi yanlış hesaplıyorum, yoksa doğru mu ? BTC 0,001 = 2,5 TL kadar. Eğer doğru hesaplıyorsam, bu işlemi kendim yapacak olsam iki buçuk TL. için uğraşmazdım. Yok eğer 25 TL. ise mantıklı bir fiyat der ve yine de bu işe bulaşmazdım...
http://preev.com/btc/try Rahat ol sıkma o kadar kendini
|
|
|
|
|